reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

3 m-ce??!!??:szok: ja rozumiem kilka dni, no gora tydzien... ale 3 m-ce to nie jest raczej dopuszczalne...
Konsultowalas to z lekarzem?

tak i dowiedzialam sie ze to przez zmiane klimatu ile w tym prawdy to nie wiem ale dla mnie to bylo extremalnie stresujace przezycie wiec na to zlozylo sie pare czynnikow. a wszystkie badania wyszly oki wiec nie mialam sie czym martwic

reklama
uparciuch! jeszcze nic nie jest przesadzone, uszy do góry!! o rany skad u mnie dzis ten pozytywny nastroj??

Ja już wiem swoje i tyle!!!:-:)-:)-(

Teraz tylko mam nadzieję, że ten ..........@ przyjdzie, najlepiej w tej sekundzie, bo nie mam siły już dłużnej czekać!!!!

Ja już dłuzej tego nie wytrzymam. 3lata bez zabezpieczeń i 9 miesięcy walki na maxa doprowadza mnie juz do totalnej rezygnacji, doła i płaczu!!!

Wiesz Kusska jesli zdazylo sie to raz to powiedzmy mozna wytlumaczyc - ale jesli w kazdym cyklu organizm tak wariuje to moze warto pomyslec o jakims pakiecie badan hormonalnych czy cos.... Potrafie sobie wypobrazic Twoj niepokoj skoro tak wszystko potrafi sie przeciagac...Ja mialam stresa gdy ostatnio cykl wydluzyl mi sie do 35dni...Tym razem wszystko wskazuje na to ze jest ok, tzn pod wzgl dlugosci cyklu bo co do plodnosci i owulacji to zaczynam miec watpliwosci... :eek:
Niemniej jak to mowia: glowa do gory a dupa ruszy :) wiec nie poddajac sie planuje sie przytulac i przytulac i przytulac.... aczkolwiek rowazam tez przerwe zeby sie zaszczepic na grype z tym ze nie wiem czy to nie za pozno...(??)

ten 3 miesieczny epizod byl tylko raz, w innych przypadkach odchyl nie byl nigdy wiekszy niz 10 dni. po urodzeniu dziecka cykle mialam regularne. dopiero ostatni zwariowal no i ten co jest teraz ale on sie jeszcze nie skonczyl wiec nie przesadzam. moze to moj termometr jest do d**y?
tu nie mam co liczyc na badania hormonalne, dopiero jak do Polski pojade w przyszlym roku to sobie zrobie no i zostane troche dluzej zeby sprawdzic co jest z moim endometrium. a do tego czasu licze na cud:tak:

dziewczyny nie łamac się
nowy cykl inowe możliwości razem z nim :tak: bedzie ok

a te co jeszcze czekają na @ to życze z całego serca aby się nie pojawiła, nie wkręcajcie sobie ze sie pojawi! bo jak w to uwierzycie to ją wywołacie:cool2:;-):-) co ma być to bedzie

Pozdrowionka!milego wieczorku

reklama
Kilka dni nie odwiedzania forum i już się pogubiłam. Nie jestem w stanie nadrobić zaległości. Co tam u Was dziewczyny. My zaczynamy od początku, ale mam większe zmartwienia, więc póki co aż tak się nie załamuję faktem brakiem fasolki.

Do góry