reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
witam
ja dzisiaj zrobiłam testa i niestety jedna wielka krecha :-:)-( miałam zrobic jutro ale jakos tak mnie cos podkusiło chociaz widziałam że temka nieco spadła:-( miałam malutką nadzieje ale jednak nic z tego. kolejny cykl przede mną.

Gratulacje agast i scorpioniczka :-):-)ale szczęściary z was:-)

a ilodniowe masz cykle bo ten twój wykres jest strasznie zakręcony...
ta... moje wykresy to w ogóle wyższa szkoła jazdy :eek::confused2: Ale tym razem jest jeszcze dziwniej, bo 2 tygodnie temu miałam laparoskopię ze względu na PCO. Usunięto mi pęcherzyki na jajnikach i na dodatek zauważono też endometriozę (naprawiona jak na razie :-) ), stąd też mój wykres tak dziwny temperaturowo i śluzowo. Teraz jednak liczę, że owu w trakcie albo tuż tuż i skok niebawem.
Cykle miewam od 28 aż do nieskończoności (tzn. bywały wywoływane np. luteiną, czyli bez owu). Liczę jednak, że po laparo jestem trochę "naprawiona" - teraz mamy czas na zachodzenie w ciążę. Ale staram się nie wkręcać zabójczo, bo potem będę ryczeć z powodu niepowodzeń :zawstydzona/y:

ta... moje wykresy to w ogóle wyższa szkoła jazdy :eek::confused2: Ale tym razem jest jeszcze dziwniej, bo 2 tygodnie temu miałam laparoskopię ze względu na PCO. Usunięto mi pęcherzyki na jajnikach i na dodatek zauważono też endometriozę (naprawiona jak na razie :-) ), stąd też mój wykres tak dziwny temperaturowo i śluzowo. Teraz jednak liczę, że owu w trakcie albo tuż tuż i skok niebawem.
Cykle miewam od 28 aż do nieskończoności (tzn. bywały wywoływane np. luteiną, czyli bez owu). Liczę jednak, że po laparo jestem trochę "naprawiona" - teraz mamy czas na zachodzenie w ciążę. Ale staram się nie wkręcać zabójczo, bo potem będę ryczeć z powodu niepowodzeń :zawstydzona/y:
moja kuzynka miała jakąś dużą torbiel na jajniku i jeszcze jakieś inne problemy w każdym razie miała usunięty jajnik i lekarz twierdził że w ciążę nie zajdzie a ma już roczną córeczkę,

Jestem dobrej myśli :-)
A na razie uciekam, bo się właśnie zorientowałam, że jestem głodna jak wilk (czasami jak za długo pracuję przy komputerze, to zapinam o jedzeniu ;-) ).
Może jutro będą jakieś dobre wieści :-)

witam
ja dzisiaj zrobiłam testa i niestety jedna wielka krecha :-:)-( miałam zrobic jutro ale jakos tak mnie cos podkusiło chociaz widziałam że temka nieco spadła:-( miałam malutką nadzieje ale jednak nic z tego. kolejny cykl przede mną.

Gratulacje agast i scorpioniczka :-):-)ale szczęściary z was:-)
Główka do góry... Ja też dziś robiłam i to samo, co u Ciebie. Jakoś to będzie, trzymaj się :tak:

reklama
czesc dziewczyny,alez sie rozszalalyscie dzis!Zaczelam czytac i powiem ze nie dalam rady przez wszystko przebrnac ale moze zaraz wroce.
No widze tenmat dnia:malwinka,gwiazdeczka,aniolek,martusia.Jedna i ta sama osoba.nawet czytajac szybko od razu wylapalam ten analfabetyczny styl pisania (moze cie obrazam ale ty nas chyba bardziej).te same suwaczki,te same teksty ("kolezanko") i nie wiem po jaka cholere zasmiecasz nam forum?Naprawde musi ci sie okropnie nudzic by podstawiac sie za kilka osob na raz.Uwazaj bo juz piszac jako jedna osoba mieszja ci sie fakty;to zaczela ci sie @,to ci sie konczy,to testowac chcesz...Prosze cie jeszcze raz nie zasmiecaj nam tu forum i nie psuj przyjemnosci z pisania.Znajdz sobie jakies inne hobby odpowiednie dla twojego wieku (rowniez psychicznego).Tutaj kobiety pisza o waznych sprawach.dzieci nie robia dzieci i mysle ze jesli tak bardzo chcesz pisac na forum to pomylilas watki!

p.s.no ale przeciez dziewczyny to musi dac sie jakos zalatwic !przeciez ona musi sie rejestrowac by zakladac kolejne konta i naprawde musialaloby sie jej nudzic by przy okazji zakladac nowe adresy e-mailowe.wystarczy prosic moderatora by sprawdzil te dziewczyny.z jakiego maila pisza,komputera itd.nie mam ochoty podejrzewac kazda nowa na forum.choc musze przyznac ze nikt nie ma tak charakterystycznego sposobu pisania

Ostatnia edycja:
Do góry