reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No i powiedzmy ze na konkretnym watku bedziemy sie "meldowac" ktory to nasz dzien cyklu,jak wyglada,jak tam temperatura,jak ewentualne badania,jak ewentualne wyniki i testowania.A inny watek zostawmy tym ktore maja mnostwo czasu by pisac i pisac!(ja chcetnie czasem tam zajrze) bo jak ja wracam z pracy i czytam i czytam to bardzo pozno sie robi a co jesli do tego dolaczyc starania?Przeciez od samego czytania forum w ciaze nie zajde!

Eijf popieram kazde zdanie lacznie z tym ze tak nie zajde:tak: jutro poprosi sie Zielona:-)

Emma dzieki

Dobrej nocki ja tez zmykam:tak:

reklama
uciekam spać, mam nadzieję, że coś postanowicie, ponieważ inaczej ja też odpadam z tego wątku, mimo szczerych chęci nie jestem w stanie przez to wszystko przebrnąć. jak czytam że na jakimś innym wątku jest jeszcze większy ruch to aż nie chce mi się wierzyć, to chyba dziewczyny cały dzień tam siedzą?
dobranoc
ja tez zmykam.rowniez nie chce mi sie wierzyc ze gdzies moze byc jeszcze wiecej postow.przyznam ze tez mam czasem taki dzien ze lubie sobie popisac i szkoda mi ze sama jestem ale niestety takich dni nie jest wiele.to co do cholery robia te wszystekie dziewczyny.nawet jak nie pracuja to nie maja innych obowiazkow?trudno mi sobie to wyobrazic.uciekam spac.jutro kolejny dzien pracy.U mnie jesli chodzi o cykl to na razie nuda.wlasnie konczy mi sie @.plamienie tam jakies.temperatura taka jak w I fazie cyklu tylko troche sobie skacze.czas rozpoczac starania bo nigdy nie wiadomo czy owu znow nie zaskoczy mnie nagle.powodzenia zycze testujacym jutro.zielona,u ciebie mam nadzieje ze cos sie wyjasni.pewnie to fasola bo trudno uwierzyc ze tyle tych testow pozytywnych by wyszlo.

Eijf popieram. Ja też nie wyrabiam a poza tym ten wątek powoli staje się taki... rozlazły, kiedyś było przytulniej, spokojniej, kameralnie... i znowu powtarzam, jak zacznę rok szkolny to nie dam rady czytać tylu stron, bo zawalę pracę (staranka też:tak:) :no:

dobranoc dziewczyny.

witajcie laseczki,ja sie dostosuje do kazdej decyzji jaka podejmiecie odnosnie watku.Ostatnie dni byly naprawde ciezkie jezeli chodzi o przeczytanie wszyskich postow,ja tez czasami 10 lub15 omijalam bo godzinami bym czytala...Ja niestety nie siedze tak czesto na watku bo przy 2 dzieci nie ma szans zeby byc na bierzaco.Goraco pozrawiam wszystkie forumowiczki i te stare i te nowe i czekam na decyzje...kolorowych snow;-):tak::-):-D

:baffled:zniklam tylko na wieczor i znow tyle stron zapisane:szok::nerd:
ach ja chyba nigdy tego nie nadrobie:nerd:
Krewetka GRATULACJE:-D:-D:-D:-D
Witam nowe forumowiczki
A ja zaraz ide spac. objadlam sie na noc i teraz to i mi brzuch wydelo ze wyglada jak ciazowy
Nie wytrzymam do soboty z testowaniem, jutro do apteki polece i w czwartek chyba juz zatestuje, bo nie wytrzymam:baffled:

Wszystkie pewnie przykladnie juz spia, ach i z kim ja pogadam.:-:)-( Powiem wam ze dzis mam taki dziwny dzien jakas taka niezauwazalna sie czuje od rana mam dziwne humory, w pracy tyle rzeczy mnie wkurzalo, a nawet upragniony papieros mi dzis normalnie niesmakowal:baffled::-(

Wszystkie pewnie przykladnie juz spia, ach i z kim ja pogadam.:-:)-( Powiem wam ze dzis mam taki dziwny dzien jakas taka niezauwazalna sie czuje od rana mam dziwne humory, w pracy tyle rzeczy mnie wkurzalo, a nawet upragniony papieros mi dzis normalnie niesmakowal:baffled::-(
a jestes juz po terminie @? Moze po prostu to taki dzien, a moze i cs wiecej...

dziewczyny, ja nie wiem, czy z tym wątkiem zamkniętym to wypali, bo takie wąteczki najelepiej się tworzy wewnątrz istniejącego wątku ogólnego, a my funkcjonujemy w dużym wątku- staramy się...stworzyć można tylko kolejny podwątek tego dużego wątku, a nie wiem, czy o to nam chodzi....możemy ustalić np., że wszystko, co związane z testowaniem piszemy dużymi, drukowanymi, czerwonymi literami...przeglądając strony od razu bedzie widac, gdzie pogaduchy, a gdzie ważne info...

reklama
zielona-moze sie nie znam ale 36,9 to nadal bardzo wysoka temperatura...

ja bym opcjowala jednak za zalozeniem jakiegos watku w ktrym moglybysmy pisac wazniejsze rzeczy a ten zostawic na te wszystkie wylewy.i tak bedziemy wiedzialy o co chodzi.bo ja az sie boje tu zagladac jak wroce z pracy.z jednej strolny mnie ciekawi co u was a z drugiej trudno jest spedzic kazdy wieczor nadrabiajac i czytajac po kilkadziesiat stron...to juz nawet nie jest tak przyjemne (byloby ale czas na to nie pozwala).tak jak powiedziala emilchen,kiedys bylo kameralnie,przyjemnie...Jak wracalam do domu to mnie cieszylo te kilka stron.no nic,ja zaraz uciekam.moze sie ktoras zdecyduje zalozyc taki watek to dajcie znac!!Co do mojego cyklu to nadal nuda.@ sie skonczyla.Poza tym nie mam wbyt wielkich nadzieji w zwiazku z tym podwyzszonym anty tpo...Moze emma sie wypowie?(emma pewnie juz o tym mowilas,ale wiesz ze nie jestem w stanie czytac wszystkiego wiec moze sie powtorze ale pewnie studiujesz cos w tym kierunku?)

Do góry