reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Spoko dziewczyny ja rozumiem Wasza przyjazn od poczatku dlatego nie bede sie wtracala a propo zamknietego watku najlepiej dla Was zeby zrobila to Zielona:tak:

Emma oby jednak sie udalo:tak: wcale nie myslalam o tym ze po skoku jeszcze trzeba jak to dokladnie jest z tym skokiem kiedy sa najwieksze szanse?

reklama
dzięki Eijf :-)
trochę tu się czuję jakbym stąpała po kruchym lodzie, bo z jednej strony czasem jasno widać, że już nie ma co się łudzić (z boku zawsze lepiej widać), a z drugiej sama potrafię testować mimo swojego plamienia, które pojawia się przecież za każdym razem i mimo że rozum mi mówi, że na pewno się znowu nie udało, to jednak test idzie w ruch :-)
ale ogólnie wolę prawdę prosto z mostu zamiast słodzenia, więc mnie możecie pisac absolutnie wszystko.

Spoko dziewczyny ja rozumiem Wasza przyjazn od poczatku dlatego nie bede sie wtracala a propo zamknietego watku najlepiej dla Was zeby zrobila to Zielona:tak:

Emma oby jednak sie udalo:tak: wcale nie myslalam o tym ze po skoku jeszcze trzeba jak to dokladnie jest z tym skokiem kiedy sa najwieksze szanse?
wiesz to nie chodzi nawet o to kto ma pisac ale trzeba zrobic cos z tym zrobic bo trudno przebrnac przez wszystkie inf.a mnie interesuje mimo wszystko co u was.dlatego taka propozycja by tu np pisac o konkretach a na innym o pierdolach jak ktos ma czas(bo ja czasem tez mam wiec chcetnie popisze).albo odwrotnie inny watek na konkrety zalozyc czy jak?

Ja popieram propozycje stworzenia nowego watku na pogaduchy bo sama jak sie wlaczylam do forum na natrafilam na watek o obiedzie i tak nawet nie bardzo wiedzialam jak sie wtracic do rozmowy i pogadac o moich problemach, ja nie wiem nawet jak sie to robi, moze zielona cos poradzi jutro:confused:

Ja popieram propozycje stworzenia nowego watku na pogaduchy bo sama jak sie wlaczylam do forum na natrafilam na watek o obiedzie i tak nawet nie bardzo wiedzialam jak sie wtracic do rozmowy i pogadac o moich problemach, ja nie wiem nawet jak sie to robi, moze zielona cos poradzi jutro:confused:
Zapomnialam zanzaczyc ze bardzo mnie by interesowal watk konkretny :blink:

Moze z tego zrobic watek pt codzienne pogaduchy przyszlych mam 2010 a zrobic inny na konkrety ale to tez bedzie taki troche tu troche tu wydaje mi sie najlepszym rozwiazaniem zalozyc zamknieta grupe w ktorej to porobic rozne watki:tak:

Noukie owulacja przypada od 3 dni przed skokiem do 2 dni po, więc to są dni największej płodności. gdzieś widziałam badania, że najczęściej owu wypada w ostatnim dniu śluzu płodnego, ale nie była to jakas drastyczna różnica względem pozostałych dni. w NPR są udowodnione ciąże ze stosunku trzeciego dnia po skoku rano!
jeśli starasz się o dziewczynkę to chyba juz powinnaś odpuścić ze staraniami.

Moze z tego zrobic watek pt codzienne pogaduchy przyszlych mam 2010 a zrobic inny na konkrety ale to tez bedzie taki troche tu troche tu wydaje mi sie najlepszym rozwiazaniem zalozyc zamknieta grupe w ktorej to porobic rozne watki:tak:
wydaje mi sie ze masz dobry pomysl, zamknieta grupa plus podgrupy na codzienne pogaduchy i na konkrety tak zeby kazdy moj znalesc cos dla siebie

No i powiedzmy ze na konkretnym watku bedziemy sie "meldowac" ktory to nasz dzien cyklu,jak wyglada,jak tam temperatura,jak ewentualne badania,jak ewentualne wyniki i testowania.A inny watek zostawmy tym ktore maja mnostwo czasu by pisac i pisac!(ja chcetnie czasem tam zajrze) bo jak ja wracam z pracy i czytam i czytam to bardzo pozno sie robi a co jesli do tego dolaczyc starania?Przeciez od samego czytania forum w ciaze nie zajde!

reklama
uciekam spać, mam nadzieję, że coś postanowicie, ponieważ inaczej ja też odpadam z tego wątku, mimo szczerych chęci nie jestem w stanie przez to wszystko przebrnąć. jak czytam że na jakimś innym wątku jest jeszcze większy ruch to aż nie chce mi się wierzyć, to chyba dziewczyny cały dzień tam siedzą?
dobranoc

Do góry