reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochana jestes,ale ja juz nie wyrabiam.chyba was rozczaruje ale nie moge tak kazdego wieczora zalegac i czytac po sto stron...przewijam co niekotre informacje a to tez nie jest fajne:( kiedys bylo inaczej.intymniej i spokojniej...Jak zrezygnuje z pojawiania sie na forum to obiecuje poinformowac od czasu do czasu moje zaprzyjaznione dziewczyny o tym co u mnie.zreszta jestescie na nk to jak pojawi sie maluch same zobaczycie ha ha

eif nie rezygnuj z forum... ja własnie chyba tez nie bede czytac tego wszystkiego, ale przeciez mozna sie włanczac do rozmowy nie czytajac wszystkiego chociaz tez potem nie wiadomo o co chodzi:baffled:

reklama
Ja jestem podobnego zdania ze ja jest mnostwo stron do nadrobienia to nie ma co czytac wszystkich najwyzej te ostatnie (swierze) bo szkoda ze tak powiem czasu bo potem czlowiek tylko sie meczy tym czytanie i nie ma sily juz cos od siebie napisac.

Albo zalozmy zamknieta grupe wtedy bedziemy mialay kilka watkow i np jakis streszczeniowy, bo na otwartym to tez nie ma co sie tak otwierac:sorry2:

Z jednej strony szkoda mi dziewczyny bo sie z wami zzylam ale z drugiej nie przypominam sobie zebym tak zalegala kiedys na forum(pamietacie jeszcze chyba mc temu).Bylo pare stron wieczorem ale udawalo sie przez to przebrnac i bylo bardzo przyjemnie!wiedzialam co u was,znalam niemal na pamiec w jakim dniu cyklu jestescie,kto ma testowac a teraz czytam na leb na szyje,odkad przyszlam z pracy wiekszosc czasu spedzam tu...to chore.No niestety jest tak ze jedne maja troche czasuw ciagu dnia,inne nie pracuja np.i ja to rozumiem ze przesiaduja i produkuja.,pewnie sama bym tak robila ale dzis to juz naprawde nie mialam przyjemnosci z czytania i pisania bo zanim odnalazlam ze krewetka testowala,czy zielona czy emilchen to matko...no sama nie wiem jak temu zaradzic ale nie moge tak co wieczor godzinami czytac:no:.no a rozwiazania nie znam...moze jakis prywatny watek?albo czekamy na jak jeszcze pare zaciazy i przeniesiemy sie juz jako ciezarne?tylko co jak nie kazdej sie uda.fajnie ze pojawiaja sie dziewczyny i chca dzielic wszystkim ale ja juz nie nadazam.dopiero co skonczylam a moj wola mnie do spania...

Ostatnia edycja:
kurde no na serio ciężka sprawa, może dobry pomysł z tym wątkiem zamkniętym żeby tam pisać o tempkach, testach i tych sprawach żeby każda była na bierząco kto testuje testował itd a tu piszmy o reszcie, tylko któraś musi się podjąć ewentualnie założenia wątku zamkniętego i zaprosić do niego dziewczyny, ja niestety nie wiem jak to się robi... ja będę uciekać, jutro wpadnę zobaczyć na jakim pomyśle staneło , pozdrawiam wszystkie!

Krewetka- gratulacje!

Noukie, jaki tam cykl stracony, skoro na dziewczynkę to idealnie przecież.

Wisienko, napisałaś że wolisz, żeby Ci dodawać otuchy, więc milczałam. ale skoro pytasz wprost to Ci powiem, że wg mnie nie ma co się już łudzić w tym cyklu tylko lepiej zacząć hodować nowe piękne jajko na nowy cykl. przede wszystkim test w 13dpo to już w 99,99% przypadków prawdę mówi, poza tym tempka poszła Ci ostro w dół, dokładnie tak samo jak w poprzednim cyklu- zwykle u danej kobiety widać w poszczególnych cyklach analogie.
ale już nie smutkuj, masz mało lat, ładne cykle, będzie dobrze, tylko odstresuj się trochę.

kurde no na serio ciężka sprawa, może dobry pomysł z tym wątkiem zamkniętym żeby tam pisać o tempkach, testach i tych sprawach żeby każda była na bierząco kto testuje testował itd a tu piszmy o reszcie, tylko któraś musi się podjąć ewentualnie założenia wątku zamkniętego i zaprosić do niego dziewczyny, ja niestety nie wiem jak to się robi... ja będę uciekać, jutro wpadnę zobaczyć na jakim pomyśle staneło , pozdrawiam wszystkie!
to zielonej watek?moze ona cos wymysli bo nie damy rady jak dolacza sie kolejne dziewczyny.prosze nie zrozumiec mnie zle ale i tak juz masa nas jest i ja osobiscie nie daje rady.:(niektorzy musza pracowac...emilchen,wisienka,kiciaq,zielona,martilla,mazia,mmm,agus,pati...na was licze bo znamy sie najdluzej(kogos pewnie zapomnialam)

ja też nie jestem w stanie wszystkiego czytać na bieżąco i interesowałby mnie jeden wątek staraniowy i konkretny i drugi ewentualnie pogaduchowy, tzn mnie tylko ten staraniowy, bo na więcej nie mam czasu.

Krewetka- gratulacje!

Noukie, jaki tam cykl stracony, skoro na dziewczynkę to idealnie przecież.

Wisienko, napisałaś że wolisz, żeby Ci dodawać otuchy, więc milczałam. ale skoro pytasz wprost to Ci powiem, że wg mnie nie ma co się już łudzić w tym cyklu tylko lepiej zacząć hodować nowe piękne jajko na nowy cykl. przede wszystkim test w 13dpo to już w 99,99% przypadków prawdę mówi, poza tym tempka poszła Ci ostro w dół, dokładnie tak samo jak w poprzednim cyklu- zwykle u danej kobiety widać w poszczególnych cyklach analogie.
ale już nie smutkuj, masz mało lat, ładne cykle, będzie dobrze, tylko odstresuj się trochę.
emma z nowo przybylych dziewczyn (chyba ze cie obrazam bo jestes tu od dawna ale mowie o naszym watku)ciebie najbardziej lubie.bo jestes konkretna,jak trzeba pomozesz,nie slodzisz a walisz konkrety do ktorych nam czasem brakuje odwagi...znasz sie chyba na tym co mowisz.czasem wolimy uslyszec cos innego ale dobrze ze jest ktos kto mowi o pewnych sprawach bardziej otwarcie nie siejac zludzena jak sie pomyslisz to przynajmniej bedzie to mila niespodzianka...
poza tym masz dobry pomysl bo ja na razie innego nie mam.moze niech ten watek zostanie do pisania o konkretnych sprawach,o tym ktory to dzien cyklu,o temperaturach,przechodzonych badaniach,ewentualnych testowaniach i wynikach a dziewczyny ktore maja wiecej czasu niech zaloaza taki wlasnie pogaduchowy?My przeciez tez jak bedziemy mialy czas mozemy sie tam pojawiac od czasu do czasu?

Ostatnia edycja:
reklama
Rudka
może i tu też się przedstawiałaś , ale dziewczyny tyle piszą,że moze przeoczyłam:-D
w takim razie powodzenia w starankach życze i mozesz oczywiście z nami zostać jeśli tylko masz ochote. jak to się mówi W KUPIE SIŁA :-D
bede pamietac,dziekuje:)
witaj rudka:-) masz slicznego synka:-)
moja jedna szefowa urodziła 2 razy bliźniaki:szok: raz chłpoców drugim razem dziewczynki ale wszystkie dwu jajowe
dziekuje:) sama jestem blizniakiem i dopiero teraz wiem co mama z nami przeszła
to do 30tki zdążysz na pewno:)
A co wogole wasi faceci na to ze tyle czasu przesiadujecie na forum??
moj mąż twierdzi ze kiedys mi to wszystko przetrzepie co ja tu pisałam:p

Narzekacie ze tyle do czytania...to chyba nie bylyscie na glownym watku...nawet jak wchodzilam 2 razy dzinnie to nie wyrabiałam,tez jestem za streszczeniowym i pogaduchowym osobno wątkami,jesli mnie przyjmiecie:) dobranoc

Do góry