czesc dziewczyny, narazie nawet nie probuje nadrobic tego co napisalyscie od piatku bo znowu tylko przelotem jestem

strasznie zakrecony ten weekend mialam, dzis po poludniu moze przysiade na dluzej to poczytam co tam u ktorej

Jezeli o mnie chodzi to udalo mi sie zarezerwowac wakacje, moze nie do konca tam gdzie chcialam, ale pojedziemy sobie na Corfu i to juz w przyszly piatek takze tez fajnie i przynajmniej nie bede musiala dlugo czekac i sie niecierpliwic ;-) a urlop mam juz od srody takze jeszcze tylko dwa dni do przezycia w pracy:-)
Ide dzis na male zakupki no i mam zamiar tesciora kupic

a moze lepiej dwa bo jak kupie to na bank dzis juz zrobie i nie bede miala na rano zeby z pierwszego moczu jeszcze zrobic, chociaz dzis jest moj 9 dpo wiec mysle ze jesli cos jest to powinien juz wyjsc, takze na urlop albo pojedziemy z fasolka albo z malpiszonem

pol biedy ze mam raczej lekkie i krotkie @ wiec do przezycia.
Z "objawow" fasolkowo - malpowych to brzuch nadal mnie boli caly czas i to doslownie caly czas no i cycuchy zaczely tez bolec jakies dwa dni temu, a moze wczoraj

cos kolo tego takze moze byc i w jedna i w druga strone bardziej sie jednak na @ nastawiam, nom zobaczymy

A jak tam Zielona?? testowala ??