reklama
eijf
Fanka BB :)
no troszke mylacy ten wykres zielona,a to glownie przez ten 15dc.Bo gdyby nie ta wyzsza temperatura to program ladnie wyznaczyl ci kreske owulacyjna.No ale na szczescie starasz sie czesto i nigdy nie wiadomo.Moze wlasnie ten jeden dzien cos sie pokickalo.patrzc dalej to ladnie rosnie i mysle ze gdzies po drodze mialas ta owulacje.szkoda ze to tylko gdybanie.no ale coz,u mnie jak z ksiazki w ubieglym mc a i tak nic z tego.Po prostu czekamy.najwazniejsze beda ostatnie 2 dni przed kolejna spodziewana @.Na razie nic nie wyczarujemy.Nie ma znaczenia ze u mnie tez skok ladny byl.wazne zey to wszystko sie utrzymalo.dzis zobaczylam wykresy kobiet ktorym sie udalo zajsc w ciaze.U kazdej to troche inaczej wyglada.kiedys myslalam ze tylko temperatura w okolicach 36,8-37 gwarantuje ciaze.Byle tydzien szybko minal bo chce testowac w weekend
zielona.wampirzyca
mamusieńka
coż, czekam więc- w sumie nie mam innego wyjścia...:-)Ide luluku, bo padam po takich emocjach, jeszcze tylko meliska na dobranoc na uspokojenie...do jutra dziewczyny
zielona.wampirzyca
mamusieńka
dzień dobry dziewczynki:-)Tempka dziś 37.02....
eijf
A ja dzis znow 36,7.jeszcze nigdy nie mialam tak ze temperatura utrzymywala sie na tym samym poziomie.I nadal wydaje sie niska...a ja mialam wyzsza w poprzednich cyklach.przegladajac wykresy innych kobiet wiem ze nie musi byc wyzsza,(wzrasta jakos pod koniec)ale jakos tak.Wprawdzie poznym wieczorem(kiedy w pierwszej fazie mialam bardzo niska a na pewno nie wyzsza niz rano po przebudzeniu) jest w okolicach 37 ale to sie oficjalnie nie liczy.no nic zobaczymy,ale juz chyba mowilam ze w tym cyklu jakos nie chce mi sie wierzyc ze sie udalo.to tez nowosc.
No i znowu nie bedzie mnie caly dzien.potem pewnie bede miala co czytac.
No i znowu nie bedzie mnie caly dzien.potem pewnie bede miala co czytac.
eijf
super!a u mnie jakas taka nijaka...dzień dobry dziewczynki:-)Tempka dziś 37.02....
zielona.wampirzyca
mamusieńka
i mnie cycuchy bolą- chociaż to niestety zaden objaw. Wiesz Eijf, ja stawiam na to, że faktycznie, jeśli wulka była w zeszły pt- więc w czwartek rano zatestuje, zobaczymy co wyjdzie
eijf
tez mi sie wydaje ze byla.ten tydzien bedzie dla wielu rozstrzygajacy.az sie boje.mowie ci malo mam nadzieji i dobrego przeczucia.musze teraz uciekac.potem poczytam lekturei mnie cycuchy bolą- chociaż to niestety zaden objaw. Wiesz Eijf, ja stawiam na to, że faktycznie, jeśli wulka była w zeszły pt- więc w czwartek rano zatestuje, zobaczymy co wyjdzie
reklama
My od grudnia 2008 przestalismy sie zabezpieczac, ale poniewac moja praca jest dosc wyjazdowa to ciezko było ucelowac w te dni, zreszta wtedy jeszcze nie do konca bylam przekonana czy to juz pora na dzidziusia. W polowie kwietnia bylam u ginekologa i wtedy stwierdziłam, że chyba juz pora na dzidziusia i od tamtego czasu sie staralismy wiec udalo sie w sumie w 3 cyklu, z tym ze w pierwszym to wiem ze przegapilismy dni plodne, bo bylismy u rodzinki i nie było tam warunków na przytulanki.Katrinka,to byla pierwsza proba czy staraliscie sie dluzej?
Podziel się: