eijf
Fanka BB :)
a ja wlasnie zaznajamialam sie z "fertilityfriend".szkoda ze nie znalam tego wczesniej!Polecam wszystkim (szczegolnie jesli znacie angielski).Ja zaczelam od wpisywania temperatur (przez co wszystko jest przejzyste i zrozumiale),ale mozna o wiele wiecej.Mozna wpisywac kiedy sie przytulalo,jaki sluz,ogolnie wszystko co zwiazane z naszym organizmem i ten program to analizuje doradza,mowi kiedy testowac itd.swietne ale jestem akurat za pozno na wpisywanie wszystkiego co zaobserwuje bo juz nie pamietam.wpisalam tylko niektore rzeczy.do dzis pluje sobie w brode ze nie robilismy tego w dniu owulacji.moze zwiekszylabym swoje szanse.
w kazdym razie mozna tez porownac te swoje dane z tysiacami innych dziewczyn.Bo ich wykresy i notatki tez mozna poprzegladac(i przekonac sie ze co osoba to inny wykres i ze temperatura po owulacji wcale nie musi byc baardzo wysoka,wazne by nie spadla pod linie ktora zaznacza program).fajna zabawka
w kazdym razie mozna tez porownac te swoje dane z tysiacami innych dziewczyn.Bo ich wykresy i notatki tez mozna poprzegladac(i przekonac sie ze co osoba to inny wykres i ze temperatura po owulacji wcale nie musi byc baardzo wysoka,wazne by nie spadla pod linie ktora zaznacza program).fajna zabawka