reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No to jesli to tylko 25% to jedna wielka dupa wołowa pewnie ;-)

a z czego to wynika...? z reguły wydawało mi sie, ze zazwyczaj jest pół na pół szansa... albo tak albo nie
A no z tego, że masz 50% szans co by żołnierze i jajo sie spotkały i potem kolejne 50% szans na to co by się zamościło a to w sunie z rachunku prawdopodobieństwa daje Nam tylko 25% szans:-p

reklama
A co do mnie to czekam sobie na owu teraz, brzuchol caly czas oczywiscie pobolewa, ale powiem Wam dziewczyny, ze tez wrzucilam na luz juz w tym miesiacu, naprawde wakacje jednak chyba zrobily swoje, nawet nie molestuje B na sile, dopiero mam zamiar go pozadnie tzn nawet jesli nie bedzie chcial:-p w czwartek wykorzystac bo to powinien byc dzien przed owu wiec nie przepuszcze:-) no ale jak z ta owu bedzie to zobaczymy moze znow sie przesunie, powiedzialam sobie, ze nic na sile bo takie staranka ani przyjemne ani skuteczne nie byly.

Kiciaq to ja Ciebie do listy staraczek musze dopisać...;-)

marzi-możesz mnie wypisać z listy

czesc wam moje kochane nie pisalam nic bo w piatek przyszla @ wyłam cały piątek
do poduszki jak małe dziecko ja już nie mam siły narazie chyba dam se spokój ale tak się ino powie a za miesiąc zaś przyjdzie @ i będzie to samo
dla nowej fasolinki szczere gratulacje i żebyś przeszła całą ciąże zdrowo i ślicznej zdrowej dzidzi.
I dla tych które będą testować życzę dwóch kresek oby wam się udało.

Sylwuś Kochana nie płacz :-( Zobaczysz i Tobie sie uda :-):-):-). Jak nie tym razem to następnym. Postaraj się trochę odpocząć od tych staranek, myśli o ciąży, wyluzuj sie trochę i nie łap doła.... a samo przyjdzie nawet nie zauważysz kiedy :-):-D:-). Ja też przy ostatniej @ płakałam jak dziecko, któremu zabrali lizaka :)) i miało to pozytywny wpływ bo przynajmniej wyrzuciłam z siebie trochę emocji... Płacz oczyszcza, ale nie wolno nam się poddawać :-D:-D:-D
Trzymam kciuki żeby Ci się szybko udało :-):-D:-). Nowy cykl - kolejna szansa :-):-):-). Głowa do góry.

TESTUJĄCE:

&Ewcia - 7 września
mmm - 8 września
Marzi55 - 10 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września
Ren - 17 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
emilchen - 26 września
Lovely - 28 września
pati1159 - 29 września... :)
scorpioniczkaa - 30 września
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)

OBECNE STARACZKI:

Martilla

agniesiar
mmm

kiciaq87
Noukie

Agapas, a jak Ty się Kochana czujesz...? hmmm tzn. czujecie???:-);-):rofl2:
jutro chyba wizyta u lekarza, nie?

reklama
Żebyś wiedziała jemu odbija jeszcze bardziej niż mi:-(

no właśnie... i znowu to wszystko kurde sprowadza sie do stwierdzenia o wyluzowaniu się, o niemysleniu o tym, itp. itd.:szok: szlak by to trafił... jak tu nie myśleć...
Znowu byłam w toalecie i sprawdzałam co się dzieje...a narazie nico

Do góry