reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kurde, nie wiem sama... troche się nastawiłam na to, ze będzie ok, bo w sumie jak byłam u lekarza to po usg powiedział, ze narządy w normie, było kilka pęcherzyków przed owu, no i staraliśmy się chyba z 6 razy w ciągu dni płodnych... i to w okolicahc terminu, wieć nie wiem jakie jest prawdopodobieństwo...:tak: niogdy nie byłam dobra z matmy...

reklama
Kurde, nie wiem sama... troche się nastawiłam na to, ze będzie ok, bo w sumie jak byłam u lekarza to po usg powiedział, ze narządy w normie, było kilka pęcherzyków przed owu, no i staraliśmy się chyba z 6 razy w ciągu dni płodnych... i to w okolicahc terminu, wieć nie wiem jakie jest prawdopodobieństwo...:tak: niogdy nie byłam dobra z matmy...

W każdy razie prawdopodobieństwo jest duże:-)

kurde, nie wiem sama... Troche się nastawiłam na to, ze będzie ok, bo w sumie jak byłam u lekarza to po usg powiedział, ze narządy w normie, było kilka pęcherzyków przed owu, no i staraliśmy się chyba z 6 razy w ciągu dni płodnych... I to w okolicahc terminu, wieć nie wiem jakie jest prawdopodobieństwo...:tak: Niogdy nie byłam dobra z matmy...

25 %

Wiesz co ty to potrafisz człowieka na duchu podtrzymać:-D:-D:-D

Przykro mi,ale tyle jest szans za każdym razem kiedy staramy się o dziecko. Potwierdzone przez lekarza,żeby nie było,aż taka dobra z matmy nie jestem :))))))))

jak byłam na monitoringu i gin zobaczył,że pękło mi jajeczko to mi powiedziała: ma Pani 25% szans,że będzie Pani w ciąży....pomyślałam dokładnie tak jak ty!

Przykro mi,ale tyle jest szans za każdym razem kiedy staramy się o dziecko. Potwierdzone przez lekarza,żeby nie było,aż taka dobra z matmy nie jestem :))))))))

jak byłam na monitoringu i gin zobaczył,że pękło mi jajeczko to mi powiedziała: ma Pani 25% szans,że będzie Pani w ciąży....pomyślałam dokładnie tak jak ty!

Ja znam tą przykrą statystykę ale jak ktoś mi o tym przypomina to mi sie jakoś tak smutno robi:-:)szok:

No to jesli to tylko 25% to jedna wielka dupa wołowa pewnie ;-)

a z czego to wynika...? z reguły wydawało mi sie, ze zazwyczaj jest pół na pół szansa... albo tak albo nie

reklama
czesc dziewczyny, nie wiem co jest grane z moim internetem, ale od dwoch dni notorycznie nawala:crazy: no wsciec sie mozna jesli tak dalej bedzie to sie w piatek pofatyguje gdzie trzeba, bo normlanie nic nie moge zrobic, wczoraj w pracy tez na nic czasu nie mialam wiec dopiero dzis troche nadrobilam bo luzniej jest.

Trzymam kciuki za testujace w najblizszych dniach Marzi, Jagodka, mmm i reszta jesli kogos pominelam :tak:

Krewetka mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, strasznie to musie byc przykre jak sie okazuje, ze cos jest nie tak, rany nawet sobie nie wyobrazam co musisz przechodzic teraz, przykro mi bardzo, ale wierze ze wszystko bedzie ok :tak:

Agapas gratulacje :-D:-D:-D

Ren witaj kochana, bo urlopie bardzo dobrze, wypoczeta i gotowa do kolejncyh staranek :-D

Eijf juz Ty tam potrzasniesz tymi lekarzami pozadnie zeby sie Toba zajeli ja to wiem, a moze nie bedzie az tak zle i jak poprostu wyluzujesz ( co widze ze wlasnie starasz sie zrobic ):tak: to wlasnie sie uda, oby ;-)

Biedroneczka przykro mi z powodu wyniku badan, takie okropienstwa rozne chodza po ludziach, ma nadzieje, ze wszystko sie ulozy pomyslnie:tak:

Marzi dolaczam do opini dziewczyn, ze test w 9dpo to zdecydowanie za wczesnie:-p szalencze, ale co ja gadam ja tez tak wczesnie zaczynam zawsze testowac :-p wiec rozumiem Cie doskonale :-)

A co do mnie to czekam sobie na owu teraz, brzuchol caly czas oczywiscie pobolewa, ale powiem Wam dziewczyny, ze tez wrzucilam na luz juz w tym miesiacu, naprawde wakacje jednak chyba zrobily swoje, nawet nie molestuje B na sile, dopiero mam zamiar go pozadnie tzn nawet jesli nie bedzie chcial:-p w czwartek wykorzystac bo to powinien byc dzien przed owu wiec nie przepuszcze:-) no ale jak z ta owu bedzie to zobaczymy moze znow sie przesunie, powiedzialam sobie, ze nic na sile bo takie staranka ani przyjemne ani skuteczne nie byly.

Do góry