czesc dziewczyny, nie wiem co jest grane z moim internetem, ale od dwoch dni notorycznie nawala
no wsciec sie mozna jesli tak dalej bedzie to sie w piatek pofatyguje gdzie trzeba, bo normlanie nic nie moge zrobic, wczoraj w pracy tez na nic czasu nie mialam wiec dopiero dzis troche nadrobilam bo luzniej jest.
Trzymam kciuki za testujace w najblizszych dniach
Marzi, Jagodka, mmm i reszta jesli kogos pominelam
Krewetka mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, strasznie to musie byc przykre jak sie okazuje, ze cos jest nie tak, rany nawet sobie nie wyobrazam co musisz przechodzic teraz, przykro mi bardzo, ale wierze ze wszystko bedzie ok
Agapas gratulacje
Ren witaj kochana, bo urlopie bardzo dobrze, wypoczeta i gotowa do kolejncyh staranek
Eijf juz Ty tam potrzasniesz tymi lekarzami pozadnie zeby sie Toba zajeli ja to wiem, a moze nie bedzie az tak zle i jak poprostu wyluzujesz ( co widze ze wlasnie starasz sie zrobic )
to wlasnie sie uda, oby ;-)
Biedroneczka przykro mi z powodu wyniku badan, takie okropienstwa rozne chodza po ludziach, ma nadzieje, ze wszystko sie ulozy pomyslnie
Marzi dolaczam do opini dziewczyn, ze test w 9dpo to zdecydowanie za wczesnie
szalencze, ale co ja gadam ja tez tak wczesnie zaczynam zawsze testowac
wiec rozumiem Cie doskonale :-)
A co do mnie to czekam sobie na owu teraz, brzuchol caly czas oczywiscie pobolewa, ale powiem Wam dziewczyny, ze tez wrzucilam na luz juz w tym miesiacu, naprawde wakacje jednak chyba zrobily swoje, nawet nie molestuje B na sile, dopiero mam zamiar go pozadnie tzn nawet jesli nie bedzie chcial
w czwartek wykorzystac bo to powinien byc dzien przed owu wiec nie przepuszcze:-) no ale jak z ta owu bedzie to zobaczymy moze znow sie przesunie, powiedzialam sobie, ze nic na sile bo takie staranka ani przyjemne ani skuteczne nie byly.