reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No zbliża się zbliża...dużymi krokami,ale ja poczekam,bo jutro kończe tabletki i muszę poczekać czy nie bedzie @ z odstawienia i potem będę testować :) chyba że nie wytrzymam :) bardzo możliwe...

no ja juz nie wytrzymalam i testowalam w niedziele, oczywiscie negatywny, zalamka, ale dziewczyny mi powiedzialy ze to za wczescie bo to dopiero 9 dpo, no a testem takim testowalam na termin @, wiec nadzieja wrocila:tak:

reklama
no ja juz nie wytrzymalam i testowalam w niedziele, oczywiscie negatywny, zalamka, ale dziewczyny mi powiedzialy ze to za wczescie bo to dopiero 9 dpo, no a testem takim testowalam na termin @, wiec nadzieja wrocila:tak:

Zobaczysz słonka dostaniesz ode mnie klapsa:-)

Poczekaj i sie nie załamuj przez terminem@

To nie służy ewentualnej fasolce!!!:-p

Zobaczysz słonka dostaniesz ode mnie klapsa:-)

Poczekaj i sie nie załamuj przez terminem@

To nie służy ewentualnej fasolce!!!:-p

Agniesiar, co ja bym bez Ciebie zrobiła... po tych wczorajszych dwóch plamkach teraz latam jak głupia co godzinę do toalety sprawdzać...;-) niedługo to mnie w wariatkowie zmkną... sama powinnam już tam miejsce załatwiać:szok:

Biedroneczko życzę dużo zdrowia i oby Twoje kłopoty zdrowotne nie były przeszkodą w staraniach o maluszka. Ściskam mocno :-)

Ja po prostu zaniemówiłam kiedy przeczytałam, ten tekst o spienionym moczu :eek::szok:
Szok. ja to chyba jestem za stara na takie rzeczy i nawet nie potrafiłabym wymyślić czegoś takiego. ludzie to mają pomysły , zresztą nie ma o czym mówić.

ja wczoraj poinformowałam moje kochanie, ze do owulacji zostały 4 dni, wiec dobrze byłoby, żeby teraz w te dni wracał wcześniej i nie przemęczał się w pracy :-D co by miał siły do strugania swojego upragnionego synka :-), który to ma przejąc jego interes w przyszłości. Także mam nadzieje, że mój M. weźmie sobie to do serca, bo ja jakoś nie mam sumienia go męczyć, kiedy pada nieprzytomny po całym dniu pracy, chociaż czasami mam wielką ochotę :wink::rolleyes:

Pewnie,że za wcześnie,ja w pierwszej ciązy robiłam chyba z 10 testów!!!! i dopiero pozytywny wyszedł mi po 40 dniu cyklu i po terminie miesiączki!!!

Więc poczekaj i się nie załamuj!

A może te plamki to gniazdeczko:-):-):-)

No właśnie,a może?? Ja za pierwszym razem przed testowaniem też miałam brązowe plamki :szok: i myślałam,że to @ i nawet założyłam tampon,ale później poszłam sprawdzić i okazało się,że to była naprawdę tylko plamienie!

Teraz mam tak,że mam żółtawo-brązowy śluz....hm....oby to nie @

ja wczoraj poinformowałam moje kochanie, ze do owulacji zostały 4 dni, wiec dobrze byłoby, żeby teraz w te dni wracał wcześniej i nie przemęczał się w pracy :-D co by miał siły do strugania swojego upragnionego synka :-), który to ma przejąc jego interes w przyszłości. Także mam nadzieje, że mój M. weźmie sobie to do serca, bo ja jakoś nie mam sumienia go męczyć, kiedy pada nieprzytomny po całym dniu pracy, chociaż czasami mam wielką ochotę :wink::rolleyes:

U mnie taka sama sytuacja:sorry:

reklama
No właśnie,a może?? Ja za pierwszym razem przed testowaniem też miałam brązowe plamki :szok: i myślałam,że to @ i nawet założyłam tampon,ale później poszłam sprawdzić i okazało się,że to była naprawdę tylko plamienie!

Teraz mam tak,że mam żółtawo-brązowy śluz....hm....oby to nie @

OBY!!:tak:

Do góry