reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A tak w ogóle to cześć dziewczynki :-):-D:-).

Ale tu wczoraj gorąco było... hihi...

Marzi 55 - słonko - test zdecydowanie za wczesnie. Mi zanim wyszły dwie kreski to najpierw dwa testy pokazały jedną i jak byłam u dr też nic nie wykryła. Więc spoko, jeszcze poczekaj trochę. Oby tylko ta @ nie przylazła :-):-D:-).

Dziewczyny trzymam kciuki za te najbliższe testy :-):-D:-). Dawajcie, dawajcie - będzie mi raźniej :-):-D:-D:-D.

reklama
no właśnie... i znowu to wszystko kurde sprowadza sie do stwierdzenia o wyluzowaniu się, o niemysleniu o tym, itp. itd.:szok: szlak by to trafił... jak tu nie myśleć...
Znowu byłam w toalecie i sprawdzałam co się dzieje...a narazie nico
I oby tak został... - to znaczy to nico na bieliźnie.

A ja tam jeszcze nie znalazłam sposobu na luz - tak jak mówiłam ok. owulacji to zamierzam was na jakiś czas opuścić co by nie myśleć i sie nie nakręcać - ale zobaczymy jak długo bez was wytrzymam:-p

Agapas, a jak Ty się Kochana czujesz...? hmmm tzn. czujecie???:-);-):rofl2:
jutro chyba wizyta u lekarza, nie?

Powiem Ci Kochana, ze nie mogę się już doczekać :-):-):-). Jutro wieczorkiem idę :-):-D:-). Ale jestem podekscytowana i jednoczesnie troche się obawiam...

Ale czuję się bardzo dobrze :-):-)- odpukać - :-):-)tylko wieczorkiem i w nocy jak się przebudzę to czuję napęczniały brzuch i czasem delikatnie mnie pobolewa.

Powiem Ci Kochana, ze nie mogę się już doczekać :-):-):-). Jutro wieczorkiem idę :-):-D:-). Ale jestem podekscytowana i jednoczesnie troche się obawiam...

Ale czuję się bardzo dobrze :-):-)- odpukać - :-):-)tylko wieczorkiem i w nocy jak się przebudzę to czuję napęczniały brzuch i czasem delikatnie mnie pobolewa.

Ojej... jak fajnie...;-)
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, na pewno wszystko będzie ok!!!:rofl2:
Daj znać... co Ci dr powie, itp.

I oby tak został... - to znaczy to nico na bieliźnie.

A ja tam jeszcze nie znalazłam sposobu na luz - tak jak mówiłam ok. owulacji to zamierzam was na jakiś czas opuścić co by nie myśleć i sie nie nakręcać - ale zobaczymy jak długo bez was wytrzymam:-p

Nawet mi o tym nie myśl...!!!! musisz nas wspierać...:tak::-D a my Ciebie!!!!:cool2:

Dam znać na pewno. Przecież nie wytrzymam żeby się zWami nie podzielić info :-):-):-). Kurcze to forum uzależnia jednak :-D:-D:-D

i to jak... ja juz w robocie to pierwsze co robie to odpalam to forum...
ile mozna gadac o tym samy mezowi... ;-) a tak, skoro my wszystkei chcemy o tym gadac i tego sluchac, to dlaczego nie:szok:

A ja Cię agniesiar rozumiem doskonale. Trzeba dać trochę na luz :-) a na forum żyję się tylko ciążą i starankami a to nie pomaga się wyluzować i trochę zapomnieć o temacie... Sama miałam takie chwile, żeby tu nie zaglądać i nie nakręcać się za mocno, ale oczywiście nie wytrzymałam bo nawet jak byłam nad morzem to okupowałam kompa i pisałam na forum :-D:-D:-D niestety to uzależnia.

Ale jak już sobie odsapniesz trochę Kochana to nie zapomnij tu wrócić :-):-D:-) i oby nie za długo bo będzie Ci potem trudno narobić :-):-):-) a my będziemy tęsknili :-):-)

i to jak... ja juz w robocie to pierwsze co robie to odpalam to forum...
ile mozna gadac o tym samy mezowi... ;-) a tak, skoro my wszystkei chcemy o tym gadac i tego sluchac, to dlaczego nie:szok:

No dokładnie, ja robię to samo :-):-):-) i teraz zamiast pracować to gadam i gadam i gadam... hihi... i co gorsza nie mogę się odczepić :-):-D:-)

reklama
No dokładnie, ja robię to samo :-):-):-) i teraz zamiast pracować to gadam i gadam i gadam... hihi... i co gorsza nie mogę się odczepić :-):-D:-)

buahaaaaa...skąd ja to znam!!!:-D:tak::eek:
a za każdym razem jak wchodzi do mnie jakaś koleżanka to muszę ściemniać....:cool:

Do góry