reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jagodka objawy ktore opisujesz mogą świadczyć zarówno o zbliżającej sie @ jak i być moze o ciąży. U mnie teraz przed @ było podobnie, wzdęta, podbrzusze bolało niby inaczej niż zwykle, wilczy apetyt to norma przed @ no i tez w czasie ciąży.
3mam kciuki aby to była jednak fasolka.
pozdrawiam

reklama
Witaj Agniesiar,

no cóż..mam testować za 2 dni,ale ponieważ biore tabletki regulujące pracę janików i jutro biorę ostatnią to poczekam z 2-3 dni na ewentualne krwawienie z odstawienia,jeśli się nie pojawi to w weekend będę testować...wcześniej chyba się nie zdecyduje.

Co do objawów - no cóż,boli mnie podbrzusze,wieczorami to się nasila,choć wczoraj bolało mnie cały dzień. Ja generalnie przed @ nie mamtakich bóli,ale cały czas brałam tabsy antykonc. teraz po odstawieniu przez 2 miesiące przed miesiączką było różnie. Teraz jakoś tak mnie boli dziwnie podbrzusze...poza tym czuje się czasem wzdeta...no i mam wilczy apetyt na wieczór,a potem jestem taaaka przepełniona! ale czy to są jakieś objawy świadczące....hmmm...???? nie wiem..... mam taką nadzieję.....:zawstydzona/y:

Mam nadzieję, ze to objawy wskazujęce na upragnioną fasolkę, ale czy tak jest to się dowiemy już niedługo:-D

W każdym mąć razie trzymam kciuki oby była tak ............:-)

Witam Kochane,

widzę, że wczoraj dużo się działo. Jak zwykle mnie ominęło.
no nic, melduję co u mnie.

26 dc, za 2 dni będe testować. Nie wiem co myśleć... wczoraj wieczorem raz mnie zemdliło, dzisiaj czułam się jakaś taka przymulona dopóki nie zjadłam bułki, narazie brzuch nie boli, piersi też nie...

wczoraj miałam takie 2 ślady wydzieliny (trichę brązowawej, jak pod koniec okresu), ale od tego momentu nic...

coś czuję, ze jednak @ przyjdzie w terminie... fck

Witam i ja sie z rana:tak:

ja jeszcze ale sie staram:angry::wściekła/y:

Ja tez sie staram i nic nie wychodzi:-:)-(

Dzieki za slowa otuchy. Niestety moja mama tez miala torbiele w nerkach. Wiec odziedziczyłam tą tzw, Wielotorbielowatość nerek, niestety u mnie tych torbieli jest za duzo:-:)-(, musze jeszce zrobic badania krwi mocznik i kreatynine, jesli sa w normie zaczne staranka, albo raczej bede je kontynuować

Trzymaj sie kochana:sorry:

ja na liste testujących zapiszę sie dopiero w pazdzierniku.
3mam kciuki dziewczyny za wrzesień! :tak::-)

No i ja tak sie zapisze:sorry:

Ja też już liczę na październik, czyli będziemy mamami czerwcowymi:-):-):-)

Mam nadzieje ze ja tez......:sorry:

Updateowane info ponieżej:

TESTUJĄCE:

&Ewcia - 7 września
mmm - 8 września
Marzi55 - 10 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września
Ren - 17 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
emilchen - 26 września
Lovely - 28 września
pati1159 - 29 września... :)
scorpioniczkaa - 30 września
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)

OBECNE STARACZKI:

Martilla

agniesiar
mmm
Noukie

Jak se dziś poczytałam o emocjach, które tu wczoraj wieczorem zagrały - w roli głównej robale- to mi sie od razu przypomniała książką, którą czytałam na wakacjach "Cienka różowa kreska"

Mam nadzieję, że robale nie zachowuje się jak główna bohaterka tej książki!!!

Jak se dziś poczytałam o emocjach, które tu wczoraj wieczorem zagrały - w roli głównej robale- to mi sie od razu przypomniała książką, którą czytałam na wakacjach "Cienka różowa kreska"

Mam nadzieję, że robale nie zachowuje się jak główna bohaterka tej książki!!!

agniesiar, a co to się znowu działo? Znowu jakaś kłótnia z Robale? do tego chyba nie doszłam...

reklama
Do góry