reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kiciaq witaj po urlopie :-) fajnie ze sie wygrzałaś bo tu na wyspach znowu zimno sie zrobiło że szok:shocked2:ja tez juz nie moge sie doczekac kiedy gdzies w ciepłe obszary sie wybiore;-)

a u mnie nic ciekawego sie nie dzieje owulacji chyba nie było newet nie wiem czy sie zbliza bo nic mnie nie boli, moze troszke pokłuławało tak delikatnie że prawie niezauważalnie....śluzu płodnego tez nie widać zabardzo:eek: temperatura dzisiaj lekko skoczyła i nie wiem o co chodzi ehhhh :confused2: kurcze mam nadzieje że nie owulka bedzie w tym cylku wczesniej nic 30 dc:tak: a przytulanka tez takie sobie ... nie szalejemy tak jak w tamtym cyklu :-p

reklama
kiciaq
witam po wakacyjnie:-) fotki rewelacja! no i cieszę się ,że wypoczełaś, teraz z nową energią możesz zacząć staranka;-)

eijf
miłego wieczoru życzę:-) jak ja nie lubię gdy się ktoś spóźnia;-)

ps.a my sie za malowanie w mieszkaniu wzieliśmy:-) chyba nie muszę wam mówić czym to się skończy dzisiaj hehe miałam nie myśleć o dzidzi ,ale coś mi nie idzie;-)

Hej witaj kochana, nom dokladnie z nowa energia wyczekuje kolejnych staranek, co prawda tempki nie zaczelam mierzyc, nie zakupilam tez testow owu w tym miesiacu, juz kiedys pisalam, ze mam taki bardzo harakterystyczny bol brzucha (jajnikow) przez jeden, dwa dni w okresie plodnym tylko nie wiedzialam czy boli w owu, przed nia, czy moze po, robiac testy owu w zeszlym miesiacu wydaje mi sie, ze boli mnie tak na dzien przed owu (pewnie okolo 24h) bo test wyszedl pozytywny, brzuch bolal, a na drugi dzien test byl juz negatywny, takze wydaje mi sie ze wlasnie tego dnia byla owu, poza tym @ przylazla dokladnie 14 dni pozniej.
Takze w tym miesiacu bedziemy sie starac tak pozadnie dopiero jak mnie brzuch zacznie tak bolec, w zeszlym mysle ze sie za wczesnie staralismy intensywnie:-p

kiciaq
może to i lepiej ,że nie masz testów owu i nie mierzysz tempki, a tym samym nie czychasz tylko na owulacje i wtedy do dzieła:-) może takie spontaniczne przytulanki wiecej dadzą niż precyzyjnie zaplanowane, tak czy siak życzę żeby były owocne!:-D

właśnie skończyłam sprzątać po malowaniu jednego pokoju... matko jaki sajgon się zrobił, nie czuję rąk, idę szorować farbe z siebie hehe do jutra!

dziewczyny w rubrtce wczesne sygnały ciąży na ff mam 49 punktów, co to znaczy??

Ostatnia edycja:
Witam
Ja tylko na chwilę, zresztą pewnie nikt nie zauwazyl ze nie bylo mnie dwa dni;-). @ przyszla i nic po tym, kolejny cykl i chyba trza wyluzowac

przykro mi , nowy cykl przed Tobą , powodzenia !:-)

dziewczyny w rubrtce wczesne sygnały ciąży na ff mam 49 punktów, co to znaczy??

nie wiem czy umiem dobrze wytłumaczyć , ale te punkty to chyba FF oblicza jakie są szanse że się udało:-) ja miałam 21 chyba w zeszłym cyklu więc nie wiele, ale Ty masz już pokaźną sumkę wiec moze może:-)

ja zaczyna odczuwac dolegliwosci: wczoraj mdlosci przez cale dni, w zasadzie prawie nic nie moge jeść :(

no to się zaczeło:-) ale musisz wytrzymać, powinno później przejść, czego życzę oczywiście!:-D

Czesc dziewczynki ja juz w domku:tak: jak widzicie po suwaczku oczywiscie @ przylazla:-( ale ja to jakos czulam ze sie nie udalo:-( no nic od nowa zaczynamy:sorry:

Mmm ja mialam 23 pkt w FF:sorry:

Wieczorkiem poczytam co u Was:tak:

u mnie impreza nr 1 minela i bylo bardzo milo.jestem zadowolona z prezentow:)ciekawe co dzis bo zaraz uciekam przygotowywac impreze nr 2:)
Dziewczyny ktora sie zna na temperaturze?Jak to jest jak sie poszlo nad ranem spac ,poza tym wypilo dwa kiliszki wina?Ma ktos pojecie?Jak ta tempreratura sie rysuje wtedy,co sie zmienia i czy jest wiarygodna?
Co do picia to choc mialam wyrzuty sumienia to zdecydowalam wypic troche bo wino takie pyszne.moje ulubione a powiem wam ze chyba przez te ostatnie pol roku nie ilam bo za kazdym razem myslalam ze jestem w ciazy...No a oczyiwscie nie bylam i pomyslalam sobie ze nie mozna chyba dac sie zwariowac nie?

reklama
Witam dziewczynki
mam pytanie czy któraś z Was ma niedoczynność tarczycy i znaj jakiegoś dobrego endokrynologa z Warszawy jeśli tak to prosze o wiadmość na priva
już prawie rok męczę sie z tym okropieństwem i mam znowu złe wyniki :-(

Pozdrawiam wszystkie :-)

Do góry