reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kochana jakby fasolka byla to juz dawno byscie o tym wiedzialy :-) nie wytrzymalabym do konca wakacji z nowinami:-)

No to dobrze, ze odpuscilas troche w tym miesiacu, moze akurat cos z tego bedzie, a to bylas u lekarza? Bedziesz jeszcze jakies badania robic? Co Ci powidzial?

Ja tak jak myslalam, owu sie przesunela i w zeszlym m-cu po prostu za wczesnie sie staralismy i pewnie juz plemniczki za slabe byly, zeby cos stworzyc
Nie wiem czy juz czytalas o tym jakie badania robilam i co powiedzial lekarz.Moze pojde na latwizne i jak ci sie bedzie chcialo to poszukasz w moich wyslanych postach?wiesz pewnie jak?bo ja tu z jednej str.przygotowuje sie do imprezy a z drugiej kukam co chwile do komputera.
co do staran to my tez jakos nie celowalismy w owu ale z drugiej strony w inne cykle tak i tez nic w tego.

reklama
Nie wiem czy juz czytalas o tym jakie badania robilam i co powiedzial lekarz.Moze pojde na latwizne i jak ci sie bedzie chcialo to poszukasz w moich wyslanych postach?wiesz pewnie jak?bo ja tu z jednej str.przygotowuje sie do imprezy a z drugiej kukam co chwile do komputera.
co do staran to my tez jakos nie celowalismy w owu ale z drugiej strony w inne cykle tak i tez nic w tego.

Nie jeszcze nie czytalam nic wstecz bo tez tak z doskoku jestem bo i pranie robie, i ogarniam chate troche i zdjecia wrzucalam, ale poszukam pozniej :tak: a co za imprezka Ci sie szykuje ??

przeczytałam to i tak mi się spodobało, ze po prostu musiałam wrzucić
Pewnego razu bylo dziecko gotowe, zeby sie urodzic. Wiec któregos dnia
zapytalo Boga:
- Mówia, ze chcesz mnie jutro poslac na ziemie, ale jak ja mam tam zyc,
skoro jestem takie male i bezbronne?

- Spomiedzy wielu aniolów wybiore jednego dla ciebie. On bedzie na ciebie
czekal i zaopiekuje sie toba.
- Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robilem nic innego tylko spiewalem i
usmiechalem sie, to mi wystarczalo, by byc szczesliwym?

- Twój aniol bedzie ci spiewal i bedzie sie takze usmiechal do ciebie kazdego
dnia. I bedziesz czul jego anielska milosc i bedziesz szczesliwy.

- A jak bede rozumial, kiedy ludzie beda do mnie mówic, jesli nie znam
jezyka, którym posluguja sie ludzie?

- Twój aniol powie ci wiecej pieknych i slodkich slów niz kiedykolwiek
slyszales, i z wielka cierpiwoscia i troska bedzie uczyl Cie mówic.

- A co bede mial zrobic, kiedy bede chcial porozmawiac z Toba?

- Twój aniol zlozy twoje rece i nauczy cie jak sie modlic.

- Slyszalem, ze na ziemi sa tez zli ludzie. Kto mnie ochroni?

- Twój aniol bedzie cie chronic, nawet jesli mialby ryzykowac wlasnym zyciem

- Ale bede zawsze smutny, poniewaz nie bede Cie wiecej widzial.

- Twój aniol bedzie wciaz mówil tobie o Mnie i nauczy cie, jak do mnie
wrócic, chociaz ja i tak bede zawsze najblizej ciebie.

W tym czasie w Niebie panowal duzy spokój, ale juz dochodzily glosy z ziemi i
Dziecie w pospiechu cicho zapytalo:

- O, Boze, jesli juz zaraz mam tam podazyc powiedz mi, prosze, imie mojego
aniola.

- Imie twojego aniola nie ma znaczenia, bedziesz do niego wolal: "Mamusiu".

goscie mi sie spozniaja.no ale holendrzy tak juz maja...dlatego tu zagladam:)
myslalam ze podbrzusze mnie juz nie boli a czuje je.co mc cos innego.same niespodzianki

kiciaq
witam po wakacyjnie:-) fotki rewelacja! no i cieszę się ,że wypoczełaś, teraz z nową energią możesz zacząć staranka;-)

eijf
miłego wieczoru życzę:-) jak ja nie lubię gdy się ktoś spóźnia;-)

ps.a my sie za malowanie w mieszkaniu wzieliśmy:-) chyba nie muszę wam mówić czym to się skończy dzisiaj hehe miałam nie myśleć o dzidzi ,ale coś mi nie idzie;-)

reklama
Do góry