reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

aguś czasami jest tak, że jak kobieta sobie odpuści to właśnie wtedy się udaje hihi więc może sobie odpuść, jesli jesteś w stanie to uznaj, że co ma być to będzie a rodzeństwo dla synka samo się zjawi ;-)
eijf, spojrzałam sobie na Twój wykresik, naprawdę piękny skok miałas, może ten brak objawów u nas to dobry objaw :-) bo przecież niektóre kobiety nic nie czują na początku, są pewne że przyjdzie @ i mają niespodziankę :-D
wisienka o tym właśnie pisałam - FF czeka na trzy wyższe tempki i ja u Ciebie obstawiałam owulacje 14 dc tym bardziej jak mi napisałaś, że wtedy był ostatni raz ten najlepszy śluzik :tak: Uwierz mi, moje skoki często wyglądają właśnie tak jak Twój...
reszta dziewcząt, spokojnie i z nadzieją oczekujemy na brak @ :-D ja na razie się nie nakręcam, jakoś mi sie udaje, chociaż myśli pojawiają się różne. Nie mam ani przekonania, że się udało, ani że się nie udało.
Miłego dnia:laugh2:

reklama
Ja naraznie jestem dobrej myli. Mam przeczucie, ze sie udało ale podczas tych dwóch tygodni czekania na efekty wszystkomoże sie zmienic. Znając siebie podejrzewam, ze już za tydzień będę wypatrywać u siebie objawów... Później zacznę ryczeć, ze na pewno się nie udało. Później zacznę robić testy ciążoweitd. Przerabiałam to w ostatnich dwóch cyklach... Chociaż teraz obiecałam sobie, ze nie będę się nakręcać... Może mi się uda. Trzymajcie kciuki żeby mi sie udało wytrzymać do terminu nastepnej @ bez robienia testów. Plissss...

Moniat, karinka- serdecznie gratuluje!!!! i trzymam kciuki za pomyslne i spokojne jeszcze 8 miesiecy!!! :-D:-):tak::-)

u mnie tempka dzis 36,9, wczoraj 37 wiec mam nadzieje, ze sie utrzyma :-) i juz niedlugo bedzie z nami Franio
dziewczynki ja to dopiero jestem nienormalna! Mam tyle ciuszkow, ze blizniaki bym w nie mogla ubrac, wybrany wozek, i kolyske dla malenstwa, ktora sama zrobilam w decoupage. (moze pozniej wkleje fotke hehe)

kochana jak cien cienia byl to ja mysle ze fasolinka jest tam :tak::tak::tak: trzymam kciuki... test moze nie pokazal dzisiaj bo z tymi testami to roznie bywa... kazdy inny.... testowalas takimi samymi czy innej marki??

wszystko zalezy od tego jakim testem bo sa o roznej czulosci.Wez zrob takim o czulosci 10 mlU jesli mozesz.i nie jestes jedyna ktora nie wytrzymuje do daty kolejnego okresu:tak:

Ehhhhhh :sorry: juz sama nie wiem, co o tym myśleć DUUUUUPAAAAAAA (przepraszam za wyrażenie)

Nie wytrzymałam do jutra i teraz testowałam. Są dwie kreski, druga bledsza, ale jest:szok:. Nie mogę w to uwierzyć:laugh2:. W poniedziałek zrobie drugi a we wtorek idę do gina. Muszę zrobić cytologie. Nie wiem czy już gin stwierdzi ciążę:confused:.
Udało się za pierwszym razem:tak:
Wszystkim życzę zafasolkowania

Gratulacje.
Moniat84 Powiedz mi ile dni przed @ testowałas, bo ja powinnam dostac @ w niedziele a testuje od srody i wychodza dwie kreski, wczoraj nawet wieczorkiem i tez wyszy dwie;
tak mysle ze w przyszlym tygodniu musze sie wybrac do lekarza, bo w nastepnym to mam chyba w pracy wyjazd w delegacje, wiec nie bede miala mozliwosci, a nie chciałabym wizyty na jeszcze kolejny tydzien odkladac, moze mi cos potrzeba jakis witaminek, albo nie wiem czego.

Gratuluję dziewuszki, bardzo się cieszę z Wami, przesylać fluidki raz dwa :tak::tak:

Dziendoberek:-)

Katrinka , Moniat GRATULACJE!!!
:-)mam nadzeje ze pojawi sie wiecej fasolek

moze to bedzie takie nasze szczesliwe forum:tak:

Kobietki ja testuje za 5 dni jesli oczywiscie wczesniej @ nie przyjdzie!
trzymajcie prosze kciuki,boja juz trace nadzieje:-(

buziolki laseczki

Witam dziewczynki:-).
Ale super że nam się tak ładnie zaczynają sypać fasolinki:tak::tak::tak::tak:. Oby tan wątek przyniósł nam wszystkim szczęście:-D.
Moniat, Karinka jeszcze raz gratuluje:-):-D. No dziewczyny gdzie te fluidki, podzielcie się z Nami;-);-);-).
Ja jak narazie to nieczuje czy się udało czy nie:confused:. A jestem już taka ciekawa że hej :no:. To wyczekiwanie jest okroooopneeee:wściekła/y:.

Moniat, karinka- serdecznie gratuluje!!!! i trzymam kciuki za pomyslne i spokojne jeszcze 8 miesiecy!!! :-D:-):tak::-)

u mnie tempka dzis 36,9, wczoraj 37 wiec mam nadzieje, ze sie utrzyma :-) i juz niedlugo bedzie z nami Franio
dziewczynki ja to dopiero jestem nienormalna! Mam tyle ciuszkow, ze blizniaki bym w nie mogla ubrac, wybrany wozek, i kolyske dla malenstwa, ktora sama zrobilam w decoupage. (moze pozniej wkleje fotke hehe)

Hej u nas też ma być Franio ,a co do ciuszków jestem na działce i mam tu ubranka po Wikusi są słodkie i chciałabym już zobaczyc w co poniekturych naszego faceta lub kobitkę :-) oczywiście część oddałam znajomym, część mam w domu a nadal mozna bliżniaki ubrać :-D
Przytulamy się ostro, owulka powinna być dzis tyko testy owu coś słabo wychodza,no ale zobaczymy

do Eijf bo ty się będziesz orientować. Po 4 dniach pozytywnych testów dziś negatywny(tyle że innej firmy).temp rano jak zwykle 37,3 czy temp. przedokresem jeśli nie było owulacji powinna wzrosnąć czy nie. I czy jeśli jutro by wzrosła to cykl miał szanse być owulacyjny. Bo wg suwaczka wczoraj miałam mieć owulkę. No i dziś testowul. negatywny tylko że testy owul. były przez 4 dni pozytywne .W zeszłym cyklu miałam 2 dni pozytywne.dziś jeszcze cały czas mi mrowi w prawej piersi (wkurzajace to :angry:). Ale mam juz dość ..... to temp, to testy owul. potem ciążowe to czekanie chyba jestem za stara na te nerwy.:-(
Ale jest jeden plus są PRZYTULANKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

reklama
Do góry