reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
bo niestety nie mogłam donosić mojego Aniołka i 8tc poroniłam... lekarz kazał mi czekać minimum 3 miesiące (2 cykle), żeby organizm się zregenerował... no i żebym ja psychicznie sobie dała radę...

Bardzo mi przykro!!!!!!!! Trzymaj się kobietko i bądź pozytywnej myśli!!! My tutaj będziemy cię wspierać i trzymać kciuki,żeby i tobie sie udało! głowa do góry!:-)

Jestem Dziewczynki,

witam nowe osóbki Natalia, Niunia...

Agniesiar, głowa od góry!!! Pamiętaj, że pozytywne nastawienie wiele daje!!! Kiedys mi ktoś powiedział, ze jak się bardzo czegoś pragnie to w końcu się spełni!!! Ja w to wierzę...!!!:tak:

Trza chyba przestac tak natarczywie o tym myslec, jak sie zapomni to samo przyjdzie;-)

No kurde tylko jak to zrobić aby nie myśleć????:szok: bo ja to non stop o tym myślę, a jak już staram sie nie to zawsze jest coś co nawraca mnie na to rmyślenia... wczoraj ta akcja w tramwaju, kobiety w ciąży pieknie wyglądajaće na każdym rogu, wózki z dzieciatkami... wsiadam wczoraj do autobusu...wózek i jakiś niunio spiący... a w domu.... głupia reklama i kaszki bobovita... no szlak by to wszystko trafił:tak::eek::szok:

reklama
No kurde tylko jak to zrobić aby nie myśleć????:szok: bo ja to non stop o tym myślę, a jak już staram sie nie to zawsze jest coś co nawraca mnie na to rmyślenia... wczoraj ta akcja w tramwaju, kobiety w ciąży pieknie wyglądajaće na każdym rogu, wózki z dzieciatkami... wsiadam wczoraj do autobusu...wózek i jakiś niunio spiący... a w domu.... głupia reklama i kaszki bobovita... no szlak by to wszystko trafił:tak::eek::szok:

To tak niestety jest...jak się dużo myśli o tym to potem wszędzie coś....:eek:

Do góry