reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

biedroneczka
co się martwisz ludźmi ,że gadają ! a niech sobie gadają na zdrowie! jak masz mozliwość zrobić bete to rób i na nikogo się nie oglądaj!

eijf
to wyciągaj tą kartę , bo jak zapomnisz to nie będzie takie hop siup wrócić po nią do domu;-)
no tak,lece po karte.szczegolnie ze to szpital w innym miescie.

ciekawe co z kiciaq'iem???

reklama
hej, wróciłam wczoraj, mam nadzieję, że zdążyłam ze staraniami, chociaż śluz płodny rozpoczął mi się już w 8dc, wyjątkowo wcześnie jak na mnie. ale zwykle mam jajo przez 5-6 dni więc liczę, że i teraz tak będzie, choć okaże się jak zwykle po fakcie.
przeleciałam poprzednie wpisy, ale chyba żadna nie zaciązyła, aż dziwne.
Emilko szkoda że juz nie będziesz często pisać, mnie też będzie ciężko, ale będę się starać w miarę regularnie wpadać.
muszę sobie kupić jakieś testy ciążowe na ebayu, może uda mi się w tym miesiącu zatestować.... chociaż pewnie nie, bo w 8-9 dpo zaczynam plamić i tyle z moich złudzeń. ale jakoś mam ochotę na testowanie, więc i tak pewnie będę testy robić :-)

no cóż, czekaj cierpliwie, normalne lutealne czasem nagle potrafią sobie trwać do 18 dni, powyżej to już na 99% ciąża, przy 21 dniach to właściwie pewność, za kilka dni będziesz wszystko wiedziała.

no cóż, czekaj cierpliwie, normalne lutealne czasem nagle potrafią sobie trwać do 18 dni, powyżej to już na 99% ciąża, przy 21 dniach to właściwie pewność, za kilka dni będziesz wszystko wiedziała.
No wlaśnie, dlatego stwierdziłam że cierpliwie poczekam, nie chce juz niepotrzebnie testować i niepotrzebnie oczekiwac co bedzie to ma byc:tak:

reklama
Do góry