reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hihi... tez musiałam kilka wypowiedzi przerobić aby sie zorientować...;-)

Dziewczyny, kurde jak ten test Qick Vue jest nic nie warty to właśnie dzisiaj rano wyrzuciłam 25 zeta w błoto... i jeszcze jak mi nic nie wyjdzie albo i wyjdzie to będę się dnerewować czy oby na pewno dobrze... albo może jest jeszcze szansa...

Biedroneczka, Ty to masz dobrze... w pracy sobie zrobić Betę...:-D

On jest na prawdę bardzo dobrym testem tylko trzeba pamiętać, co by nie starować do niego przed dniem spodziewanej @ i nigdy nie pokazuje tego co nie ma.

Ja nietety z bobo-testem ale płytkowym, a nie strumieniowym mam doświadczenia takie, że pokazały sie dwie kreski, a ciąży wcale nie było.

Natomiast bobo-test strumieniowy jest po prostu najczulszy na polskim rynku!!!:-)

reklama
:-:)-(no i d...a na tescie tłusta jedna krecha, jak znam me szczeście dziś dostane @. No nic kolejny cykl staranek przede mna
szkoda...:( ale dobrze ze masz pozytywne nastawienie,to najwazniejsze
Widzę, że jakiś pechowy czas teraz jest, bo jakoś nie wyczytałam w poprzednich postach, aby któraś ujrzała dwie kreseczki. Dla mnie to w sumie lepiej, bo jest szansa na maleństwo w czerwcu i całe lato w domku :-) Trzeba widzieć dobre strony - prawda??

Powodzenia w dalszych staraniach.
.
cos wam powiem,jak na forum jest dluzszy czas posucha to potem bedzie wysyp fasolek :tak: wiem co mówie!
blee ale mi nie dobrze...
a dlaczego sie zle czujesz????:cool2:

Ja nietety z bobo-testem ale płytkowym, a nie strumieniowym mam doświadczenia takie, że pokazały sie dwie kreski, a ciąży wcale nie było.Natomiast bobo-test strumieniowy jest po prostu najczulszy na polskim rynku!!!:-)

ja uzywalam bobo test plytkowy i pre test, na obydwoch wyszly II kreski na dzien przed @ i to nie z porannego moczu

reklama
Do góry