reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hihi... tez musiałam kilka wypowiedzi przerobić aby sie zorientować...;-)

Dziewczyny, kurde jak ten test Qick Vue jest nic nie warty to właśnie dzisiaj rano wyrzuciłam 25 zeta w błoto... i jeszcze jak mi nic nie wyjdzie albo i wyjdzie to będę się dnerewować czy oby na pewno dobrze... albo może jest jeszcze szansa...

Biedroneczka, Ty to masz dobrze... w pracy sobie zrobić Betę...:-D

On jest na prawdę bardzo dobrym testem tylko trzeba pamiętać, co by nie starować do niego przed dniem spodziewanej @ i nigdy nie pokazuje tego co nie ma.

Ja nietety z bobo-testem ale płytkowym, a nie strumieniowym mam doświadczenia takie, że pokazały sie dwie kreski, a ciąży wcale nie było.

Natomiast bobo-test strumieniowy jest po prostu najczulszy na polskim rynku!!!:-)

reklama
:-:)-(no i d...a na tescie tłusta jedna krecha, jak znam me szczeście dziś dostane @. No nic kolejny cykl staranek przede mna
szkoda...:( ale dobrze ze masz pozytywne nastawienie,to najwazniejsze
Widzę, że jakiś pechowy czas teraz jest, bo jakoś nie wyczytałam w poprzednich postach, aby któraś ujrzała dwie kreseczki. Dla mnie to w sumie lepiej, bo jest szansa na maleństwo w czerwcu i całe lato w domku :-) Trzeba widzieć dobre strony - prawda??

Powodzenia w dalszych staraniach.
.
cos wam powiem,jak na forum jest dluzszy czas posucha to potem bedzie wysyp fasolek :tak: wiem co mówie!
blee ale mi nie dobrze...
a dlaczego sie zle czujesz????:cool2:

Ja nietety z bobo-testem ale płytkowym, a nie strumieniowym mam doświadczenia takie, że pokazały sie dwie kreski, a ciąży wcale nie było.Natomiast bobo-test strumieniowy jest po prostu najczulszy na polskim rynku!!!:-)

ja uzywalam bobo test plytkowy i pre test, na obydwoch wyszly II kreski na dzien przed @ i to nie z porannego moczu

reklama
Do góry