reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to ja tez prosze o dopisanie, ja zatestuje w piątek czyli to bedzie 4.09

normalnie mójj mąż kochany mnie powalił dzisiaj i przyszedł do domu z podpisanym kontraktem na mieszkanie oje wysnione wymarzone juz od dawna upatrzone:-) w tym tygodniu sie przeprowadzamy wiec w najbliższym czasie mam coś co mnie oderwie od ciągłego myślenia tylko o ciąży. ehh jak z nieba mi to spadło...
żeby tylko nie było że za dużo szczęścia jak na jeden miesiąc i żeby @ sie nie pojawiła... ah rozmarzyłam się!!

;-)a i mam jeszcze pytanie o co chodzi z kolorami czcionek? wybaczcie poczatkującej;-)
Gratuluje mieszkanka :)
Cześć :) Ja już testowałam, więc pierwsza pozycja z listy jest już nieaktualna :tak:.
Pozdrawiam.
szkoda,ale kolejny cykl-kolejna szansa:)
A dzis odebralam pozostale badania, anty TG, Toxo, morfologie i takie tam. Jutro usg nerek, zobaczymy czy bedzie ok. Boje sie ze okaze sie ze sie powiekszyly i moja nefrolog bedzie przeciw starankom:eek:
biedroneczko badz dobrej mysli i szybko napisz wynik!!!!! pozdrawiam

Biedroneczka - 2 września

Scorpioniczkaa - 2 września
Syllwiia26 - 4 września
katia_793 - 5 września
Agniesiar - 6 września
mmm - 8 września
Marzi55 - 10 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września
pati1159 - 29 września... :)

Skorpioniczko,mam nadzieje ze u Ciebie tez || :)

Ostatnia edycja:
reklama
faza lutealna rzeczywiscie nie zawsze wynosi 14 dni.tak byloby pieknie i ksiazkowo ale niestety nie jest.Wiem ze roznie jest u dziewczyn i ja sama mam 12-14 dni.
ciekawe czy biedroneczka testowala?

a mnie nadal boli jajnik i podbrzusze.poza pierwszym cyklem nie bolalo mnie co nie zacheca do staran niestety.wczoraj sobie odpuscilam bo raz ze mnie bolalo a dwa ze po prostu sily nie mialam.Dzis znow niewyspana...Nie moge sie doczekac weekendu a okazalo sie ze zamiast jednego przyjecia ur w sobote mam je w ndz i w sobote...troche mi sie nie usmiecha bo planowalam w ndz odpoczac ale co zrobic?powiedziec niektorym "nie przychodzcie""?
jeszcze jedn dzien i do lekarza.
aha dzis temperatura maksymalnie sie obnizyla co moze zwiastowac nadchodzaca owu.

:-:)-(no i d...a na tescie tłusta jedna krecha, jak znam me szczeście dziś dostane @. No nic kolejny cykl staranek przede mna
szkoda,ale przynajmniej sprobowalas.mysle ze po prostu leciutko wydluzyl ci sie cykl.masz za to bardzo ladna faze lutealna ale wiem ze to w tym momencie zadne pocieszenie.ja tez jak mi negatywnie beta wyszla (1) ludzilam sie i kombinowalam,ale niestety...gdybym mogla robilabym bete rowniez w tym mc bo i tak zludzen mniej jak nie wyhcodzi.powodzenia.to teraz jak najszybszego przyjscia @ zycze

p.s.znow uciekam dziewczyny.do wieczora.mam nadzieje ze Mazia sie pojawi i dam nam znac jak na usg poszlo

reklama
Do góry