reklama
eijf
Fanka BB :)
Mazia-jak badanie???Mam nadzieje ze wszystko ok!!
a ja uciekam na chwilke bo czas strasznie szybko leci.Mam tysiace rzeczy do zrobienia,jak zawsze zreszta.w weekend moja impreza urodzinowa a jak sie okazalo wlasciwie dwie i nawet nie wiem co kupic...bede podczytywala
a ja uciekam na chwilke bo czas strasznie szybko leci.Mam tysiace rzeczy do zrobienia,jak zawsze zreszta.w weekend moja impreza urodzinowa a jak sie okazalo wlasciwie dwie i nawet nie wiem co kupic...bede podczytywala
eijf
mieszkamy sami, ale wynajmujemy. chcieliśmy kupić ,ale nie mamy zdolności kredytowej no i niestety tą kase co płacilibyśmy za rate płacimy do czyjejś kieszeni za wynajem. też uciekam , coś mnie serce boli... ale pewnie jeszcze zajrze, mam ostatnio problemy z bezsennością;-)
mieszkamy sami, ale wynajmujemy. chcieliśmy kupić ,ale nie mamy zdolności kredytowej no i niestety tą kase co płacilibyśmy za rate płacimy do czyjejś kieszeni za wynajem. też uciekam , coś mnie serce boli... ale pewnie jeszcze zajrze, mam ostatnio problemy z bezsennością;-)
eijf
oh,najwazniejsze ze mieszkacie wspolnie i nie musiscie dzielic mieszkania np. z tesciami.Co swoj kat to swoj.eijf
Hej dziewczyny u mnie 10 dc więc niedługo mam nadzieje pojawi się kolejna szansa na fasolkę Jadę jutro z moim facetem do chirurga żeby się dowiedzieć czy może już się ze mną spokojnie poprzytulać (czy lepiej jeszcze poczekać ze wsględu na krótki czas po zabiegu). Mam nadzieje że dostanie "zgodę" szkoda by było kolejnej szansy trzymajcie kciuki
już bym wolała kit z okien jeść i wyłożyć na jakiekolwiek mieszkanie niż mieszkać z teściami!! nic do niech nie mam , są w porządku , ale jakoś mi to nie leży;-)oh,najwazniejsze ze mieszkacie wspolnie i nie musiscie dzielic mieszkania np. z tesciami.Co swoj kat to swoj.
mój teżhehe no aż tak różowo nie jest bo to też wynajmujemy, na własny dom jeszcze poczekamy do przyszłego roku bo tak nam w banku powiedzieli (nie przyznali nam kredytu bo wg nich za krótko jestesmy w Norwegii i kazali przyjsc za pol roku) ale to mieszkanie to swietna okazja równiez cenowa i juz dawno na nie polowalam, a moj mąż osobiscie je remontował, bo pracuje w firmie budowlano-remontowej.
eijf
oj to nie ma znaczenia!Przeciez wiekszosc ludzi jak kupuje to i tak splaca dom do konca zycia.Najwazniejsze ze macie swoj kat!Ja tak sie cieszylam kazda nowa rzecza,kazda pomalowana sciana!jeden pokoj nadal jest pusty bo nie mielismy co z nim zrobic,ale teraz czeka na dzieciatko Tak w ogole to my tez szukamy domu.chcemy cos kupic ale bardzo zaostrzyli kryteria jesli chodzi o hipoteki.No ale rozgladamy sie bo chcemy jednak mieszkac w innym miescie niz w ktorym mieszkamy.oba miasta maja swoje wady i zalety ale nie bede sie rozpisywala bo trzeba by tu mieszkac by wiedziec o co chodzi.Ogolnie lubie swoj dom ale i tak szukamy innego i moze w nastepnym roku cos kupimy.Na razie trzeba troche pooszczedzac bo tutaj jest teraz taki przepis ze iles tam wlasnych pieniedzy trzeba miec no a poza tym wiadomo ,jak sie kupuje dom to mnostwo trzeba w nim przewaznie robic.Nowa kuchnia,lazienka,podlogi to dla mnie podstawa.mam nadzieje ze wkrotce cos znajdziemy.ogladalismy cos tam ale kupno domu to powazna decyzja wiec nie nalezy sie z tym spieszyc.hehe no aż tak różowo nie jest bo to też wynajmujemy, na własny dom jeszcze poczekamy do przyszłego roku bo tak nam w banku powiedzieli (nie przyznali nam kredytu bo wg nich za krótko jestesmy w Norwegii i kazali przyjsc za pol roku) ale to mieszkanie to swietna okazja równiez cenowa i juz dawno na nie polowalam, a moj mąż osobiscie je remontował, bo pracuje w firmie budowlano-remontowej.
poki co ciesz sie swoim mieszkankiem i jego urzadzaniem!
reklama
eijf
byc moze przeoczylam ale pisalas jaki wynik?Cześć Ja już testowałam, więc pierwsza pozycja z listy jest już nieaktualna .
Pozdrawiam.
Podziel się: