reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A pisze mniej bo mam malo do powiedzenia na temat ciazy, poprostu czasem zerkam na was ;-). Chce sie treoche odbic od tych tematow, ale nie zapomnialam o forum , mozna mnie znalezc na Rozmowy o pierdołach..... tym drugim watku. 3 mam goraco za was wszystkie, Zmienilo sie cos u Was?? Moze ktoras zafasolkowala??:-D

reklama
biedroneczka
kurczę , a myślałam że to fasolka, taka ładna temperatura a tu dupa! dobrze,że się nie smucisz, trzymam kciuki za kolejny cykl!

scorpioniczkaa
przykro mi ,że i u Ciebie test negatywny i również trzymam kciuki za kolejne staranka

mazia
a ten lekarz co lubi sobie pomacać to Twój lekarz prowadzący?? Zmień go kochana jak najszybciej!! zboczuch jeden! A jak się dziś czujesz? Dobrze,że się odezwałaś , bo już się martwiłyśmy . Czekamy na wieści po wizycie!!! Pozdrawiam!

Podobno ktoś o mnie pytał!!!U mnie wszystko ok, nie wiem nic narazie. Bede testować 25 wrzesniea chyba, ze przyjdzie @
No fajnie ze u ciebie wszystko ok, bo juz sie zmartwilam ze od nas ucieklas, bede trzymac kciuki za testowanie:tak:
Narazie nie ma nowych fasolek, ale niektore sa jeszcze przed testowaniem. U mnie niestety gruba jedna krecha:-( i czekam na ten wredny @. W sumie tez bym musiala odpoczac od myslenia o fasolkowaniu to moze by latwiej poszlo a tak za bardzo swiruje;-):szok:.

No fajnie ze u ciebie wszystko ok, bo juz sie zmartwilam ze od nas ucieklas, bede trzymac kciuki za testowanie:tak:
Narazie nie ma nowych fasolek, ale niektore sa jeszcze przed testowaniem. U mnie niestety gruba jedna krecha:-( i czekam na ten wredny @. W sumie tez bym musiala odpoczac od myslenia o fasolkowaniu to moze by latwiej poszlo a tak za bardzo swiruje;-):szok:.
No i pasi, narazie zyje slubem i prawkiem ;-)

Witam Kochaniutkie i od razu uzupełniam listę testujących:

Agapas - 31 sierpnia (???)
Biedroneczka - 2 września
Scorpioniczkaa - 2 września
Syllwiia26 - 4 września
kusska - 4 września
katia_793 - 5 września
&Ewcia - 7 września
agniesiar - 6 bądź 7września
mmm - 8 września
nadzieja82 - 9 września
Marzi55 - 10 września