byc moze przeoczylam ale pisalas jaki wynik?
Niestety - jedna wielka krecha. Pisałam od razu 31 sierpnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
byc moze przeoczylam ale pisalas jaki wynik?
Ja pracuję w prywatnej przychodniBiedroneczka to gdzie ty pracujesz?
Oj ciezko tak myślenie wylączyć coś o tym wiemszkoda ,że się nie da wyłączyć tego myślenia:-) ja mam to samo, też nie umiem nie myśleć... ech kiedyś na pewno się uda. trzymam kciuki za pozytywny test, może faktycznie będzie szcześliwy;-)
No i ladna lista się stworzyła testujacych.A proszę Cię bardzo Kochana... Pati!!!!
Agapas - 31 sierpnia (???)
Biedroneczka - 2 września
Scorpioniczkaa - 2 września
Syllwiia26 - 4 września
katia_793 - 5 września
Agniesiar - 6 września
mmm - 8 września
Marzi55 - 10 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września
pati1159 - 29 września...
A dzis odebralam pozostale badania, anty TG, Toxo, morfologie i takie tam. Jutro usg nerek, zobaczymy czy bedzie ok. Boje sie ze okaze sie ze sie powiekszyly i moja nefrolog bedzie przeciw starankom
Mam chorobe genetyczna nerek i musze to co jakis czas kontrolowac niestety wiem jak mi to powiedziala moja lekaz ze ciaza to okres strasznie obciazajacy nerki, wiec musze byc swiadoma ze musze dbac o siebie przed i w trakcieNie za bardzo wiem co Ci dolega, ale mam nadzieję, że jednak wszystko będzie u Ciebie ok, czego Ci życzę i trzymam kciuki :-).
Mam chorobe genetyczna nerek i musze to co jakis czas kontrolowac niestety wiem jak mi to powiedziala moja lekaz ze ciaza to okres strasznie obciazajacy nerki, wiec musze byc swiadoma ze musze dbac o siebie przed i w trakcie
Byłam na USG 19.08 i gin powiedzial: "niech pani spojrzy rozpoczyna się u pani owulacja, przesacza sie plyn, potrwa to jeszcze jakis czas nim pecherzyk peknie, ale to ten dzien i dzis radzilbym meza za uszy pociagnac;-)", tak wiec za dzień owu uznaje 19.08 czyli moj 18 dcbiedroneczka-to czekamy na jutrzejszy wynik.mam nadzieje ze zalapie sie na niego bo wychodze za piec osma Sama jestem ciekawa bo cos pisalas ze gin stwierdzil ze owu byla pozniej wiec wszystko sie moze zdazyc.nie bede cie nakrecala bo rownie dobrze skoro przesunela sie owu to i @ moze pojawic sie pozniej ale moglo sie tak chyba stac ze sie udalo.Zwlaszcza ze temperatura ladna.dobrze robisz ze decydujesz sie na test zamiast dreczacych i meczacych pytan.mozesz przypomniec kiedy gin mowila ze owu przechodzilas?
co do chorob to wiem juz cos o tym.Dobrze ze robisz badania.Ja zrobilam z ciekawosci i wyszlo szydlo z worka...
Zgadzam się ze wszystkim oprócz tych 14 dni... możliwe, że po prostu u każdego ta druga faza jest stała, ale nie musi chyba wynosić koniecznie 14 dni? u mnie na przykład jest to ok. 11 dni.faza nieplodna po owulacji trwa zawsze 14 dni i jesli okres sie rozregulowywuje to wydluza sie lub skraca zawsze ta częsc przed owulacja. u mnie sie to sprawdza w 100%.