reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Też tak uważam, że myślenia to nie ma szans wyłączyć - bynajmniej Ja nie potrafię.

A jesli chodzi o nakrecanie- też wiem, że to głupota ale inaczej też nie potrafię.

Ciągle żyję nadzieją - choć coraz mniejszą, bo mnie coś brzuch zaczyna boleć co prawda do @ jeszcze min. 3 dni a dziś 28 dc. (najczęściej mam 33 dniowe cykle)

Boję cię:-(

Zdarza się,że przy ciąży pobolewa brzuch jak na miesiączkę....więc ...nie zamartwiaj się dopóki nie pojawi się @...może jednak nie przyjdzie...

Zdarza się,że przy ciąży pobolewa brzuch jak na miesiączkę....więc ...nie zamartwiaj się dopóki nie pojawi się @...może jednak nie przyjdzie...

Wiem, że tak się zdarza, że pobolewa tak miałam z Julcią, ale jakoś straciłam werwę - nadzieja jakoś troszkę odpłynęła:-(

Może i dobrze przynajmniej będzie mniej bolało jak zobaczę @.

Moja nadzieja była dlatego taka wielka, bo na Julcię też długo czekaliśmy prawie rok, teraz staramy się 7 cykl i miałam nadzieję, że w 4 rocznicę od zafasolkowania też się nam uda.

Nie wiem może tak, może nie - muszę poczekać POCZEKAĆ- ale jak wytrzymać te parę dni:-:)-:)-(

Wiem, że tak się zdarza, że pobolewa tak miałam z Julcią, ale jakoś straciłam werwę - nadzieja jakoś troszkę odpłynęła:-(

Może i dobrze przynajmniej będzie mniej bolało jak zobaczę @.

Moja nadzieja była dlatego taka wielka, bo na Julcię też długo czekaliśmy prawie rok, teraz staramy się 7 cykl i miałam nadzieję, że w 4 rocznicę od zafasolkowania też się nam uda.

Nie wiem może tak, może nie - muszę poczekać POCZEKAĆ- ale jak wytrzymać te parę dni:-:)-:)-(

Nie ma innego wyjścia,poczekaj spokojnie,wszystko będzie dobrze-musisz w to wierzyć :)

no to ja już po pracy hehe spracowałam się strasznie całe pół godziny:-D
mały poszedł dziś pierwszy raz do przedszkola, ale bardziej obawiałam się o jego mamę heh no i miałam racje, strasznie przeżywa:-)

pati
co u Ciebie? mało się odzywasz

Cześć Dziewczynki... nowe i stare...:-D

miałam wczoraj i dzisiaj aż do teraz mnóstwo zajeć w pracy i nie udało mi się nic napisać na forum...:tak: ale jestem teraz...;-)

W kwestiach ciążowych:

Dziś mój 19dc... narazie nie czuję nic... niestety... choć obserwuję swój organizm bardzo uważnie... wiem, że to chore, ale nawet sprawdzałam przez dotyk czy oby piersi mnie nie bolą...

Tak jak Wy uważam, ze nie da rady po prostu o tym nie myśleć skoro tak bardzo nam zalezy, skoro tak bardzo Fasol jest przez nas wyczekiwany...:-p

reklama
Do góry