reklama
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Witam! mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. :-)
Mam na imię Kaśka. mam już prawie 4-letnią córkę. Z moim partnerem od 2 cykli nie zabezpieczamy się , poszliśmy na pełen spontan. Nie planujemy, ze nam wyjdzie dzidziuś od razu, ale cały czas mamy nadzieję, ze zdarzy się to szybko
Pierwszy cykl - porażka totalna, chociaż Mój dawał gwarancję na swoją robotę
witaj Scorpionicckaa... rozbawiłaś mnie tą gwarancją do łez...;-)
Powoli nadrabiam z czytaniem i widze, ze nowych osób pojawiło się tu więcej... miło
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
no tak:-) jak mus to mus;-)
a ja dopiero właśnie nadrabiam z czytaniem co się wydarzyło... czytałam o o jakiś tam testach... zę niby druga kreska blada... i już chciałam gratulować... a potem zerknęłam na suwaczek że 2 dni do owulacji i uświadomiłam sobie, że to pewnie o testy owulacyjne chodziło...
kurcze, nikt się ostatnio nie testował??? jestem głodna dobrych wiadomości???
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
przy każdym cyklu jest tylko 25 % na to,że jajeczko zostanie zapłodnione. NIgdy nie ma więcej. i Lekarka wczoraj mi to potwierdziła.
Jagodka... kurde załamałaś mnie... tylko 25%... to wychodzi na to, że trzeba miec takiego farta jakby się grało w lotto... kurde
wisienka_83
mamuśka:)
hej dziewczynki Właśnie skończyłam czytać co naskrobałyście przez kilka ostatnich dni Dziękuję za pamięć U mnie nic nowego...to dopiero początek cyklu. Nie było mnie w domu od piątku do wczoraj i nie bardzo miałam dostęp do neta. Jutro prawdopodobnie wyjeżdżam nad morze do tesciów więc też nie bardzo będe miała czas i mozliwości zeby do was zajrzeć. Na pewno się odezwę po powrocie
Tak czytałam i chyba nikomu poza krewetka nie udało sie zafasolkowac??? To aż dziwne. Może udało sie, którejś z dziewczyn, które jeszcze nie testowały? Wykres Nouki wygląda bardzo obiecująco...
Dobra dziewczynki ja uciekam... Miłego dnia Ja wypoczywam bo mam 2 tygodniowy urlop
Tak czytałam i chyba nikomu poza krewetka nie udało sie zafasolkowac??? To aż dziwne. Może udało sie, którejś z dziewczyn, które jeszcze nie testowały? Wykres Nouki wygląda bardzo obiecująco...
Dobra dziewczynki ja uciekam... Miłego dnia Ja wypoczywam bo mam 2 tygodniowy urlop
mmm...
Fanka BB :)
ja robię tak samoCześć Dziewczynki... nowe i stare...
miałam wczoraj i dzisiaj aż do teraz mnóstwo zajeć w pracy i nie udało mi się nic napisać na forum... ale jestem teraz...;-)
W kwestiach ciążowych:
Dziś mój 19dc... narazie nie czuję nic... niestety... choć obserwuję swój organizm bardzo uważnie... wiem, że to chore, ale nawet sprawdzałam przez dotyk czy oby piersi mnie nie bolą...
Tak jak Wy uważam, ze nie da rady po prostu o tym nie myśleć skoro tak bardzo nam zalezy, skoro tak bardzo Fasol jest przez nas wyczekiwany...
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
ja robię tak samo
mmm, dobrze wiedzieć, że nie jestem sama... i że nie jestem nienormalna!!!:-);-)
Już teraz w końcu nie wiem czy zaczęły mnie boleć te piersi czy już sobie wmawiam...
mmm...
Fanka BB :)
ja już najchętniej bym zrobiła test a jestem 4dpommm, dobrze wiedzieć, że nie jestem sama... i że nie jestem nienormalna!!!:-);-)
Już teraz w końcu nie wiem czy zaczęły mnie boleć te piersi czy już sobie wmawiam...
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
ja już najchętniej bym zrobiła test a jestem 4dpo
ja jestem niby 5 dni po, ale fiksuję już normalnie tak, ze szok... oczywiście po cichutku i na forum... bo jakby mój zobaczył tego fiksa to by chyba zwątpił;-)
mmm, a Ty kiedy zamierzasz testować???
Ja niby powinnam dostać @ 10 września... kusi mnie strasznie aby zrobić test wcześniej, ale z drugiej strony nie wiem czy nie poczekać do tego 10 i nie mieć wówczas wiekszej pewności...
reklama
a ja dopiero właśnie nadrabiam z czytaniem co się wydarzyło... czytałam o o jakiś tam testach... zę niby druga kreska blada... i już chciałam gratulować... a potem zerknęłam na suwaczek że 2 dni do owulacji i uświadomiłam sobie, że to pewnie o testy owulacyjne chodziło...
kurcze, nikt się ostatnio nie testował??? jestem głodna dobrych wiadomości???
mi chciałaś gratulować?? heheh
hej dziewczynki Właśnie skończyłam czytać co naskrobałyście przez kilka ostatnich dni Dziękuję za pamięć U mnie nic nowego...to dopiero początek cyklu. Nie było mnie w domu od piątku do wczoraj i nie bardzo miałam dostęp do neta. Jutro prawdopodobnie wyjeżdżam nad morze do tesciów więc też nie bardzo będe miała czas i mozliwości zeby do was zajrzeć. Na pewno się odezwę po powrocie
no własnie nikt się nie chwali wynikiem testu więc chyba nowych fasolek brak, a gdzie się podziała lista testujących?;-)
Podziel się: