jagodka1231
Fanka BB :)
powodzenia zycze!!!
RUDKA - dzięki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powodzenia zycze!!!
Witam! mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. :-)
Mam na imię Kaśka. mam już prawie 4-letnią córkę. Z moim partnerem od 2 cykli nie zabezpieczamy się , poszliśmy na pełen spontan. Nie planujemy, ze nam wyjdzie dzidziuś od razu, ale cały czas mamy nadzieję, ze zdarzy się to szybko
Pierwszy cykl - porażka totalna, chociaż Mój dawał gwarancję na swoją robotę
teraz przy drugim cyklu, coś z moim organizmem jest nie tak. kilka dni przed @ miałam bóle podbrzusza i plamienie, potem przyszła @ , ale trwała tylko dobę. Potem dzień spokoju i następnego dnia lekkie plamienie tzn. biała wydzielina zabarwiona lekko na różowo.
dzisiaj jest sucho, ale podbrzusze nadal boli.
W zasadzie nie wiem czy miałam okres czy to było plamienie przy zagnieżdżaniu się jajeczka.
Jakiś taki wzdęty ten brzuch mam, nie mogę go wciągnąć.
dzisiaj kupiłam test i jutro rano chwila prawdy.
Trochę się boję, bo to oczekiwanie jest najgorsze. Niby aż tak bardzo nie jest nam śpieszno do potomka, ale z drugiej strony chciałoby sie , żeby fasolka już była.
Wiem jak to jest jak odbiera się betę lub widzi się jedną kreskę - to jest straszne:-(
Ale zawsze dopóki nie przyjdzie @ na całego to sie łudzimy i marzymy. Ja tym razem wierzę -MUSI SIĘ UDAĆ!!!
Ty też musisz wierzyć- to połowa sukcesu:-):-):-)
Ja Ci dam! :-) Ani się waż zapomnieć!!No to jutro nastawiam sie na testowanie, tylko bym nie zapomniala do apteki po test pojsc;-)
biedroneczka
czego się boisz? jak wyjdzie jedna krecha to trudno będziesz wiedziała ,ze trzeba się dalej starać, a tak ani @ nie ma, ani Ty nie zrobisz testu to tylko życ w nieświadomości i się domyślać, testuj kobieto moze akurat będą dwie sliczne kreski
Najważniejsze żeby mieć nadzieję,ale się zbytnio nie nakręcać
ja też czekam do testowania,ale u mnie to conajmniej 9 dni
wiem tylko tyle,że pękło jajeczko,a co dalej?czy się udało??? czekam.....
Dobrze tak jest, przed praca wizyta w apteceJa Ci dam! :-) Ani się waż zapomnieć!!
no to sie nakrecilam, jutro rano dam znac co i jak, no chyba ze dzis w pracy nawiedzi mnie @Uważam jak Martilla- jeżeli możesz testować to zrób to...poza tym nawet jeżeli wyjdzie wynik ujemny,a @ nie będzie to poczekaj kilka dni i wtedy zrób kolejny test lub idź na bete...
To najwazniejsze ze myslisz pozytywnie, trzymam kciuki by tak bylo jak mysliszMoże i tym razem się nakręcam- przyznaję się bez bicia - ale ja na prawdę wierzę!!!!
Jeżeli nie zobaczę II kreseczek to przeżyje to strasznie i to na własne zyczenie, ale jeszcze nigdy nie miałam takiego mocnego przeczucia - nie wiem skąd się bierze ale tak jest
Wieże i tak ma zostać:-):-):-):-)
Dobrze tak jest, przed praca wizyta w aptece
no to sie nakrecilam, jutro rano dam znac co i jak, no chyba ze dzis w pracy nawiedzi mnie @
To najwazniejsze ze myslisz pozytywnie, trzymam kciuki by tak bylo jak myslisz
podobno niektóre kobiety czują jak są w ciaży:-) oby przeczycie Cię nie myliło !!Może i tym razem się nakręcam- przyznaję się bez bicia - ale ja na prawdę wierzę!!!!
Jeżeli nie zobaczę II kreseczek to przeżyje to strasznie i to na własne zyczenie, ale jeszcze nigdy nie miałam takiego mocnego przeczucia - nie wiem skąd się bierze ale tak jest
Wieże i tak ma zostać:-):-):-):-)