reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mi chciałaś gratulować?? heheh:-D:-D:-D

no własnie nikt się nie chwali wynikiem testu więc chyba nowych fasolek brak, a gdzie się podziała lista testujących?;-)

Martilla, no wygląda na to że Tobie :tak::-D To musi być znak...!!!!:sorry:

A mi wczoraj koleżanka w pracy powiedziała, zeJej sie śniło, ze w ciąży jestem...:szok: w duszy się cieszyłam, ale podobno jak się tak śni to zawsze w rzeczywistości jest na odwrót... fck:wściekła/y:

no nie wiem gdzie ta lista testujących...
O ile pamiętam było tak:

Marzi55 - 10 września
Biedroneczka - 10 września

...

reklama
ja jestem niby 5 dni po, ale fiksuję już normalnie tak, ze szok... :wściekła/y: oczywiście po cichutku i na forum... bo jakby mój zobaczył tego fiksa to by chyba zwątpił;-):-D:rofl2:

mmm, a Ty kiedy zamierzasz testować???

Ja niby powinnam dostać @ 10 września... kusi mnie strasznie aby zrobić test wcześniej, ale z drugiej strony nie wiem czy nie poczekać do tego 10 i nie mieć wówczas wiekszej pewności...
ja myślę że jeszcze z tydzien poczekam

znalazłam liste i było tak:
Agapas: 31.08. ???
Marzi55: 10.09
Rudka 16.09
Biedroneczka 02.09
tylko już beze mnie a i dopisuję biedroneczkę bo powiedziała ,że jutro zatestuje.
Marzi złożysz to do kupy?

lista testujących

Agapas: 31 sierpnia
Biedroneczka - 2 września
mmm - 8 września
Marzi55 - 10 września
Rudka 16 wrzećnia

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny oj troche mnie tu nie było, ale zaglądałam na forum i mam bardzo duże zaległości witam bardzo serdecznie nowe staraczki.A umnie 27 dzień cyklu @powina być jutro lub w czwartek bzusio boli, jak nie bedzie @ do piątku to testuje. choć nie robie se nadzieji na fasolcie bo cały dzień bzusio pobolewa mnie:-(

mmm
chyba musisz edytować liste, bo marzi i biedroneczka są po dwa razy no i agapas miała testować 31 sierpnia a nie wrzesnia:-)

no jak teraz ładnie i przejrzyście hehe jak ktoś chętny się dopisać to zgłaszać się do mmm bo tylko ona może zrobić edycję ;-)

Ostatnia edycja:
Agapas - 31 sierpnia (???)
Syllwiia26 - 4 września
mmm - 8 września
Biedroneczka - 2 września
Marzi55 - 10 września
Rudka - 16 września

Martilla jesteś wielka... Już... net mi siadł kurcze...:tak:
Martilla a Ty kiedy Kochana???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry