reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witaj Kusska!! Możesz śmiało pisać,ja również niedawno zaczęłam i dziewczyny tutaj to naprawdę wielki wsparcie.

Witam z samego rana wszystkie staraczki :)

BYłam wczoraj u gina - pękło jajeczko :)))) więc mam 25 % szans na to,że się udało :) jestem bardzo ciekawa co z tego wyjdzie :) :tak:
powodzenia zycze!!!
wczoraj wieczorem bolal mnie brzuch ale dziś juz nic, swiruje
mam nadzieje ze to poztywne świrowanie:):):):):) fajnie ze w pracy mozesz zrobic bete nie kazdy ma taki luksus:-)
dzisiaj kupiłam test i jutro rano chwila prawdy. :tak:

Trochę się boję, bo to oczekiwanie jest najgorsze. Niby aż tak bardzo nie jest nam śpieszno do potomka, ale z drugiej strony chciałoby sie , żeby fasolka już była.
witaj!!!! trzymam kciuki za jutro!!!przydadzą sie nowe fluidki
a u mnie już po @ właściwie, trochę krótko była, tak jak ostatnia ale zdziwiłam się , bo kompletnie nic mnie nie bolało, tylko w niedziele rano a potem przeszło samo i dalej nic tak jakbym @ nie miała, zastanawiam się czy dla pewności nie zrobić testu... jak myślicie?
pewnie ze zrób co to szkodzi!!!! :tak::tak::tak:
u mnie 24 (dopiero.....) dzien cyklu i jak tu wyczekac jeszcze tyle czasu....musze jakas fajna ksiażke zaczac czytac.....za bardzo sie nakrecamm czytająć tu was hihihihi

to tylko sugestia FF , jesteś w 31dc, 14dpo , tempka wysoko więc myślę ,że śmiało możesz testować nie czekając tych 5 dni. oby dwie kreseczki wyszły!

a u mnie już po @ właściwie, trochę krótko była, tak jak ostatnia ale zdziwiłam się , bo kompletnie nic mnie nie bolało, tylko w niedziele rano a potem przeszło samo i dalej nic tak jakbym @ nie miała, zastanawiam się czy dla pewności nie zrobić testu... jak myślicie?

Zrobić teścik nigdy nie zaszkodzi- ja bym zrobiła!

Trzymam kciuki i daj znać co tam sie pokazało:-):-)

oczywiście nie oczekiwałam cudu i cud się nie stał, jedna wstrętna gruba krecha! no ale tak jak mówiłam nie liczyłam na więcej, teraz przynajmniej bez obaw mogę brać wiesiołek:-)

Też bym chciała, ale troche boje sie testu ze bedzie jedna krecha:-( i wtedy to rozczarowanie. Tym bardziej że w czwartek robiona beta nic nie wykazala(<1):no:

Wiem jak to jest jak odbiera się betę lub widzi się jedną kreskę - to jest straszne:-(

Ale zawsze dopóki nie przyjdzie @ na całego to sie łudzimy i marzymy. Ja tym razem wierzę -MUSI SIĘ UDAĆ!!!

Ty też musisz wierzyć- to połowa sukcesu:-):-):-)

reklama
biedroneczka
czego się boisz? jak wyjdzie jedna krecha to trudno będziesz wiedziała ,ze trzeba się dalej starać, a tak ani @ nie ma, ani Ty nie zrobisz testu to tylko życ w nieświadomości i się domyślać, testuj kobieto:-D moze akurat będą dwie sliczne kreski:-D

Do góry