oczywiście życzę dwóch pięknych kreseczekJutro zrobię teścik, póki co myslę , ze ostatnią @ miałam 31 lipca, tego co było 29 sierpnia nie liczę za @ :-) ale zobaczymy.
reklama
rudka
Mama lipcowa '08
powodzenia zycze!!!Witaj Kusska!! Możesz śmiało pisać,ja również niedawno zaczęłam i dziewczyny tutaj to naprawdę wielki wsparcie.
Witam z samego rana wszystkie staraczki
BYłam wczoraj u gina - pękło jajeczko ))) więc mam 25 % szans na to,że się udało jestem bardzo ciekawa co z tego wyjdzie
mam nadzieje ze to poztywne świrowanie fajnie ze w pracy mozesz zrobic bete nie kazdy ma taki luksus:-)wczoraj wieczorem bolal mnie brzuch ale dziś juz nic, swiruje
witaj!!!! trzymam kciuki za jutro!!!przydadzą sie nowe fluidkidzisiaj kupiłam test i jutro rano chwila prawdy.
Trochę się boję, bo to oczekiwanie jest najgorsze. Niby aż tak bardzo nie jest nam śpieszno do potomka, ale z drugiej strony chciałoby sie , żeby fasolka już była.
pewnie ze zrób co to szkodzi!!!!a u mnie już po @ właściwie, trochę krótko była, tak jak ostatnia ale zdziwiłam się , bo kompletnie nic mnie nie bolało, tylko w niedziele rano a potem przeszło samo i dalej nic tak jakbym @ nie miała, zastanawiam się czy dla pewności nie zrobić testu... jak myślicie?
u mnie 24 (dopiero.....) dzien cyklu i jak tu wyczekac jeszcze tyle czasu....musze jakas fajna ksiażke zaczac czytac.....za bardzo sie nakrecamm czytająć tu was hihihihi
agniesiar
Marzymy o II serduszku
to tylko sugestia FF , jesteś w 31dc, 14dpo , tempka wysoko więc myślę ,że śmiało możesz testować nie czekając tych 5 dni. oby dwie kreseczki wyszły!
a u mnie już po @ właściwie, trochę krótko była, tak jak ostatnia ale zdziwiłam się , bo kompletnie nic mnie nie bolało, tylko w niedziele rano a potem przeszło samo i dalej nic tak jakbym @ nie miała, zastanawiam się czy dla pewności nie zrobić testu... jak myślicie?
Zrobić teścik nigdy nie zaszkodzi- ja bym zrobiła!
Trzymam kciuki i daj znać co tam sie pokazało:-):-)
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Tak mnie nakreciłyscie, że dzis kupie ten test i jutro rano chwila prawdy!!!! no chyba że dzis przyjdzie @, ale jak narazie nie czuje sie na @
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Biedroneczka - jak ja ci zazdroszczę ja muszę jeszcze poczekać 6 dni by wiedzieć coś.
Tak bym chciała już ujrzeć to dwie kreseczki
biedroneczka1980
Też bym chciała, ale troche boje sie testu ze bedzie jedna krecha:-( i wtedy to rozczarowanie. Tym bardziej że w czwartek robiona beta nic nie wykazala(<1)Biedroneczka - jak ja ci zazdroszczę ja muszę jeszcze poczekać 6 dni by wiedzieć coś.
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Też bym chciała, ale troche boje sie testu ze bedzie jedna krecha:-( i wtedy to rozczarowanie. Tym bardziej że w czwartek robiona beta nic nie wykazala(<1)
Wiem jak to jest jak odbiera się betę lub widzi się jedną kreskę - to jest straszne:-(
Ale zawsze dopóki nie przyjdzie @ na całego to sie łudzimy i marzymy. Ja tym razem wierzę -MUSI SIĘ UDAĆ!!!
Ty też musisz wierzyć- to połowa sukcesu:-):-):-)
jagodka1231
OOO, a o dlaczego 25%
przy każdym cyklu jest tylko 25 % na to,że jajeczko zostanie zapłodnione. NIgdy nie ma więcej. i Lekarka wczoraj mi to potwierdziła.
reklama
biedroneczka
czego się boisz? jak wyjdzie jedna krecha to trudno będziesz wiedziała ,ze trzeba się dalej starać, a tak ani @ nie ma, ani Ty nie zrobisz testu to tylko życ w nieświadomości i się domyślać, testuj kobieto moze akurat będą dwie sliczne kreski
czego się boisz? jak wyjdzie jedna krecha to trudno będziesz wiedziała ,ze trzeba się dalej starać, a tak ani @ nie ma, ani Ty nie zrobisz testu to tylko życ w nieświadomości i się domyślać, testuj kobieto moze akurat będą dwie sliczne kreski
Podziel się: