katia wiem, że w tym roku jest o tyle specyficzna sytuacja, że pierwsza klasa będzie łatwiejsza niż w latach poprzednich - bo będzie realizowany podobny program jak w zerówce. O zakazach nic nie słyszałamwiesz poszukuję info jak to bedzie z 0 w tym roku bo nie wiem czy nie posłac mojej 6,5 do I klasy ponoć w zerówce jest zakaz uczenia pisania i czytania może wiesz coś na ten temat
reklama
Okazuje się bowiem, że w zerówce dzieci niewiele się nauczą – programowo zakazano nauki czytania i pisania. „Po rozmowie z wychowawczynią z przedszkola postanowiłam przenieść Karolinkę do pierwszej klasy” – mówi Wanda Świderka, matkakatia wiem, że w tym roku jest o tyle specyficzna sytuacja, że pierwsza klasa będzie łatwiejsza niż w latach poprzednich - bo będzie realizowany podobny program jak w zerówce. O zakazach nic nie słyszałam
to znalazłam
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Mialam 330 wtedy, teraz badam co jakis czas regularnie i jak narazie odpukac od dwoch lat jest w normie, najprawdopodobniej wtedy kiedy poronilam musialam miec te anty TPO podwyzszone bo badalam je dopiero 3 miesiace po poronieniu i byly wtedy wlasnie takie wysokieo to fajnie slyszec.ja slyszalam ze to juz trzeba kontrolowac caly czas.No a jak na razie to mam to podwyzszone i o ile wiem bardzo przeszkadza w staraniach...co do ciebie to monitoring chyba bylby najlepszy!
p.s.ile to anty tpo mialas?
moim zdaniem możesz ją posłać do I klasy, bo program jest bardzo podobny jak dotychczas zerówkowy, czyli program I klasy jest łatwiejszy niż dotychczas. Twoja córka ma 6,5 roku więc szkoła musi ją przyjąć, nie może odmówić.Okazuje się bowiem, że w zerówce dzieci niewiele się nauczą – programowo zakazano nauki czytania i pisania. „Po rozmowie z wychowawczynią z przedszkola postanowiłam przenieść Karolinkę do pierwszej klasy” – mówi Wanda Świderka, matka
to znalazłam
dobranoc wszystkim, ja już uciekam ;-)
dzieki zagladaj do nasmoim zdaniem możesz ją posłać do I klasy, bo program jest bardzo podobny jak dotychczas zerówkowy, czyli program I klasy jest łatwiejszy niż dotychczas. Twoja córka ma 6,5 roku więc szkoła musi ją przyjąć, nie może odmówić.
dobranoc wszystkim, ja już uciekam ;-)
emilchen
szkoda,że nas opuszczasz, ale mam nadzieje,że w tym czasie uda ci sie zajsc :-) i koniecznie wpadnij sie pochwalić!!
dziewczyny mam pytanie może głupie , ale na serio nie wiem, czy test pokaże ciąże pozamaciczną?
szkoda,że nas opuszczasz, ale mam nadzieje,że w tym czasie uda ci sie zajsc :-) i koniecznie wpadnij sie pochwalić!!
dziewczyny mam pytanie może głupie , ale na serio nie wiem, czy test pokaże ciąże pozamaciczną?
To ja nieśmiało się pytam czy mogę do was staraczek dołączyć. Za osiem dni mam owulacje, akurat w ten sam dzień kiedy mój mężuś wraca z pracy z Danii, więc może zaowocujemy
Staramy się już od dwóch lat. Jesteśmy rodzicami dwóch aniołków.
Ja właśnie nie wiem czy te testy taką ciąże wykazują. Ja z Mariką miałam ciąze pozamaciczną i testy nie pokazały.
Pozdrawiam wszystkie staraczki.
Ja właśnie nie wiem czy te testy taką ciąże wykazują. Ja z Mariką miałam ciąze pozamaciczną i testy nie pokazały.
eijf
Pytaj smialo o co tylko chcesz pytac.Oczywiscie ze mozesz dolaczyc.Przykro mi z powodu twoich wielkich strat...Probowalas dociec przyczyny poronien?starasz sie od dwoch lat odkad odeszly twoje dzieciaczki?To ja nieśmiało się pytam czy mogę do was staraczek dołączyć. Za osiem dni mam owulacje, akurat w ten sam dzień kiedy mój mężuś wraca z pracy z Danii, więc może zaowocujemy
Co do owulacji za 8 dni to obawiam sie ze nie mozesz do konca przewidziec czy wlasnie wtedy sie pojawi.Zycze ci by nie pojawila sie wczesniej ale czasem lubi sie przesunac a poza tym lepiej starac sie przed owu by plemniki "poczekaly" na owulacje.jakby nie bylo owocnych staran zycze!
o matko,tak pozno a ja tu zalegam.lece do lozka!w koncu jutro do pracy
biedroneczka1980
emilchen
Klasyczne testy ciążowe nie są przydatne, gdyż w 50% przypadków daję fałszywie ujemne wyniki. Dopiero badanie ß podjednostki hCG umożliwi lepszą, ale też nie 100% weryfikację ciąży.
Witam nowa staraczkąTo ja nieśmiało się pytam czy mogę do was staraczek dołączyć. Za osiem dni mam owulacje, akurat w ten sam dzień kiedy mój mężuś wraca z pracy z Danii, więc może zaowocujemy
A u mnie temka nadal na stalym poziomie, 30 dc, @ jeszce nie widać, dziś jedynie bola mnie piersi, ale nie wiem czy to na @
reklama
rudka
Mama lipcowa '08
tez slyszalam Bhch to moze wykryc,podobno jak sa za duże albo za małe przyrosty,juz nie pamietam,pogadaj z lekarzemdziewczyny mam pytanie może głupie , ale na serio nie wiem, czy test pokaże ciąże pozamaciczną?
serdecz nie witamyTo ja nieśmiało się pytam czy mogę do was staraczek dołączyć.
ja mam 23dc i czekam nz @@ co s mnie tak czasem pobolewa...ehhh
Podziel się: