eijf
Fanka BB :)
biedroneczka-to albo ci sie @ wydluza albo...kiedy robilas te bete?chyba nie zrobilas jej za wczesnie?Cos nie moge sobie przypomniec w ktorym dniu po owu ale chyba w takim w ktorym wynik bylby wiarygodny?Nie wiem jak z ta beta jest i czy zrobiona na czas rzeczywiscie daje 100% pewnosci.Na razie nie bede ci macic w glowie i nie pozostaje ci nic innego jak czekac.Nie wiem tez jak dluga masz faze lutealna.jak na razie ladnie to wyglada.Co do temperatury to ja w dzien @ a raczej plamienia mialam jeszcze 37.
co do anty tpo to ja mialam ostatnio ponad tysiac...ty pisalas o swoim po poronieniu a w ciazy chyba sie podnosi no a ja bez ciazy takie mialam...
U mnie na razie owu nie widac.Moze za wczesnie chcialabym zeby przyszla a to wszystko przez ostatni cykl kiedy to w 11 dniu mnie zaskoczyla a przeciez do tej pory byla zawsze w 14,15 dniu.Na razie sluzu jak na lekarstwo i zostaly mi dwa testy.Powinnam kupic nowe ale nie usmiecha mi sie wydawanie kolejnych pieniedzy zwlaszcza ze jak do tej pory niewiele mi te testy daly...zobacze.
tak poza tym to za pozno chodze spac a potem placze bo ciezko mi wstac.
co do anty tpo to ja mialam ostatnio ponad tysiac...ty pisalas o swoim po poronieniu a w ciazy chyba sie podnosi no a ja bez ciazy takie mialam...
U mnie na razie owu nie widac.Moze za wczesnie chcialabym zeby przyszla a to wszystko przez ostatni cykl kiedy to w 11 dniu mnie zaskoczyla a przeciez do tej pory byla zawsze w 14,15 dniu.Na razie sluzu jak na lekarstwo i zostaly mi dwa testy.Powinnam kupic nowe ale nie usmiecha mi sie wydawanie kolejnych pieniedzy zwlaszcza ze jak do tej pory niewiele mi te testy daly...zobacze.
tak poza tym to za pozno chodze spac a potem placze bo ciezko mi wstac.
Ostatnia edycja: