reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Wlasnie Pati mialam Ci napisac, ze laska z Ciebie niezla:tak: , a chlopakow to masz swietnych :)) ten mlodszy to chyba smieszek jakich malo, bo na zdjeciach to az mu oczy blyszcza i sie smieja :-D

dziekuje za mile slowa ale do laski po 2 ciazach to duuzzoooooooooo mi brakuje,tluszczyk i rozciagnieta skora na brzuchu,ciecia po 2 cesarkach nic podniecajacego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a co do dzieci to naprawde sie nam udaly,maluszek to jest synek mamusi,przytulasek i spryciarz:dry::-)

reklama
ja mam tą wersję VIP jeszcze kilka dni , bo jak się zakłada pierwszy raz tam konto to chyba na 2 tyg dostaję się na próbę tą wersję :-) zaraz sobie zobaczę co tam u mnie wpisali:-D jak znajdę ;-)
tam coś trzeba wpisać? bo pokazuje mi się tylko taka jakby tabelka , ale nie wiem o co chodzi z tym hehe

Ostatnia edycja:
Taka czerwona haleczka i stringi do tego:szok:
To musi byc cos slicznego
Kur..... jescze bielizne na noc poslubna trzeba:baffled:
:-D
Na noc poslubna niekoniecznie. Ale po pierwszym dziecku, to juz bez bielizny ani rusz :sorry2:

ja mam tą wersję VIP jeszcze kilka dni , bo jak się zakłada pierwszy raz tam konto to chyba na 2 tyg dostaję się na próbę tą wersję :-) zaraz sobie zobaczę co tam u mnie wpisali:-D jak znajdę ;-)
A ja mam FF od 3 miesiecy

hej dziewczyny.przeczytalam szybko i zachlannie ale jeszcze nie wszystko.zaluje ze nie moge byc na biezaco...

zielona-szkoda i witaj w klubie.bierzemy sie znow do roboty.I o to mi wlasnie chodzilo radzac co niekotrym ze jak jeden taki pozytywny,lekki test wyjdzie to warto zrobic kolejny(szczegolnie jak sie mialo cos w rodzaju @).U ciebie wyszly chyba z 3 i o niczym to nie swiadczylo.Szkoda swoja droga.ja bym sie wkorzyla bo nastepnym razem bedziesz w ciazy i nie bedziesz sie mogla od razu z tego cieszyc.

kiciaq-zazdroszcze wyjazdu.ja bym w kolko gdzies jezdzila.dopiero co wrocilam a juz chcialabym wyjechac marzy mi sie curacao jeszcze tego roku ale jak bedzie to zobaczymy.albo chociaz grecja wlasnie.podobno pieknie jest a jeszcze nie bylam.wypoczywaj zdrowo!

biedroneczka-tez robilam bete tego samego wlasciwie dnia po owu co ty i wynik mialam ten sam...niestety u mnie sie nie mylil i dostalam @.fajnie ze dziewczyny cie pocieszaja ale ja nie bede cie nakrecala.temperatura moja byla piekna i jeszcze w dniu @ (plamienia) 37 rano!spadla drugiego dnia.

Co do mnie to oczywiscie bede sie starala i nie jest to cudem ale cos mi po prostu te starania utrudnia.no cos,pojde do lekarza i zobaczymy co powie

pati-wiem ze marzysz o corce i zycze ci jej z calego serca ale nic tak w 100 % nie zapewni ci wlasnie tej plci.No moze jakies specjalistyczne oddzielanie komorek.W taki sposob w jaki wy sie staracie jest szansa ale i tak nie do konca wiec moze po prostu zdasz sie na los?marzenia sie spelniaja i moze urodzisz ukochana dziewczynke ale przeciez istnieje szansa ze bedzie to chlopiec.przeciez bedziesz go rowniez kochala wiec moze po prostu postarasz sie zajsc w ciaze.ty chyba przestajesz starania dosyc wczesnie przed owu i to tez zmiejsza szanse na zajscie w ogole.Moze stosuj testy owu i jak wyjda pozytywne(na 2 dni przed owu ) to zaprzestan staran?rozumiem troche meza i pewnie sama tez sie meczysz.

nikiforka-dziekuje za zdjecia,na pewno obejrze za chwilke.jak cos to zaprosze ci na nk jesli masz ochote.

martilla-kurcze chora ta temparatura.na wszelki wypadek probuj co 2,3 dni jeszcze bo czasem potrafi sie przesunac
co do zakupow to ja juz cos nazbieralam i mam nadzieje to kiedys uzyc.przewaznie kupuje rzeczy neutralne ktore moze zalozyc zarowno dziewczynka jak i chlopczyk.zreszta nie jestem fanka typowego rozu dla dziewczynki i niebieskiego dla chlopczyka.Od czasu do czasu kupuje cos typowo dla jakiejs plci choc ostatnio w ogole zaprzestala polowac na te mini rzeczy.kupuje bo wiem ze pozniej potrzebne bedzie cale mnostwo.

co do wozka to na razie mysle o bugaboo cameleon.Znacie?dla dziewczynki szaro-fuksja rozowy a dla chlopca szaro-niebiseki.zreszta zlamana biel z szarym tez mi sie podoba ale mniej praktyczny.jest tu bardzo popularny(jak cos to zobaczcie na stronie bugaboo) i podobno bardzo wygodny tylko dziwi mnie dlaczego jest taki niski.no ale chyba jest tego jakis powod.Jest zaprojektowany w nl wlasnie i cieszy sie bardzo duzym powodzeniem zarowno tu jak i wspod gwiazd.jeszcze quinny mi sie podoba ale ma go tu co druga osoba wiec nie wiem...
www.buagaboo.com

Ostatnia edycja:
witam hope znów na forum długo cie coś nie było myslałam że zafasolkowałaś i zmieniłaś wątek . Ale fluidki byś przesłała więc czekałam aż wrócisz . co u ciebie jak staranka:tak:

cześć dziewczyny... nadrobiłam kilka ostatnich stron i widzę, że zaczynacie już pisać o wózkach :tak::-D super :-D jak znajdę trochę czasu to też moze zacznę szukać, to wtedy dzieciątko będzie chciało się pojawić w końcu :-D

martilla dotarłam do sukieneczki, jest śliczna! i już widzę w niej oczami wyobraźni słodką małą dziewczynkę :-D:tak:

dziewczynki ja psychicznie przygotowuję się już do roku szkolnego, praca zacznie się pełną parą, trochę się obawiam jak to będzie bo to dopiero mój drugi rok pracy!
ale czuję się spokojna po podjęciu decyzji, że jednak pójdę niedługo do lekarza prywatnie sprawdzić czy wszystko w porządku i czy tamte bóle nie oznaczają niczego poważnego :tak:

teraz już będę uciekać do męża i choć przytulanek dzisiaj nie będzie (bo @...) to spędzimy sobie razem wieczor przy filmiku:-)

Hope a Ty widzę jesteś przy końcu cyklu?? będziesz testowała? przepraszam, jeżeli nie doczytałam...może będzie majóweczka? :)))

pati ja trzymam kciuki, żebyś miała tę upragnioną córeczkę, ale moze być różnie i rozumiem niepokój męża o Twój stan psychiczny - jeśli za bardzo się nastawisz a byłby chłopiec to przez jakiś czas mozesz być nawet załamana... Spróbuj myśleć o Waszym przyszłym dziecku nie tylko jak o dziewczynce, dopuszczaj do siebie myśl, że może być i chłopiec, bo na to za bardzo nie macie wpływu...eijf ma rację pisząc, że starając się tylko "na dziewczynkę" i przerywając zbyt szybko staranka zmniejszacie swoje szanse... Ja sobie myślę, że jeśli jest
Ci pisana córeczka to będziesz ją miała :) nawet jak się będziecie starać bez przerwy przez cały cykl :) tutaj decyduje natura, którą nie zawsze można kierować... w każdym razie mocno trzymam kciuki, żeby się Wam marzenie spełniło :)))

Ostatnia edycja:
Eijf no ja sie tez nie nastawiam, bo beta raczej mi zawsze w przeszlosci prawde pokazywala, nawet te 3 dni przed@, wiec nie licze. Jak narazie wyliczam kiedy przypadną kolejne staranka.
Powiem wam że apropo ubranek ja tylko raz kupilam sliczne buciki takie malutkie bialutkie i to wreczylam wtedy mojemu facetowi, byl zaskoczony, tylko wtedy nie wyszlo:((

reklama
eijf
cykl spisuję na straty ,że się tak wyraże, bo na serio myślę że owu nie było, trudno zaczynamy od nowa, teraz to już mi się nawet nie chce starać... tzn najpierw mam chęć i gonię swojego do kąpieli (hehe) ,a jak już przyjdzie to mnie wszystko drażni i nie mam na nic ochoty, właśnie przed chwilą taka sytuacja miała miejsce... aż mi głupio ,że się tak zachowuję... raz chce, za chwilę nie chce, a teraz mój zasnął i się wkurzam ,że spi... czuję że @ się zbliża...
biedny ten mój chłop
emilchen
nie wiem co mnie podkusiło z tą sukieneczką :-) jak będzie syn to zawsze mogę komuś oddać więc się nie zmarnuje;-)

Do góry