mmm...
Fanka BB :)
to jeszcze nie tak drogommm bardzo fajnyteż o takim mysleliśmy, ale w Nl znalazłam taki ATLANTIC | Wózki | wielofunkcyjne | Junior | WÓZKI-DZIECIĘCE.PL za 120 euro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jeszcze nie tak drogommm bardzo fajnyteż o takim mysleliśmy, ale w Nl znalazłam taki ATLANTIC | Wózki | wielofunkcyjne | Junior | WÓZKI-DZIECIĘCE.PL za 120 euro
ja dopiero oglądam a ten roan maritajest wielofunkcyjny??mmm ladny i ciekawy wozek :-) mi wpadl w oko roan marita i chyba juz zdania nei zmienie ;-)
martilla cudowna sukieneczka, poprostu miodzio :-)
Buziaczkaa takze witam w tym gronie zycze szybkiego pojawienia sie fasolki
Biedroneczko Dziewczyny maja racje poki nei ma @ jest duza nadzieja bedziemy trzymac kciuki
tak :-) nei ma skretnych kolek i wyglada klasycznie ale ma duza gondolke wiec maluszek bedzie mial sporo miejsca dla siebie, i duzo ma pozytywnych opinii nadaje sie na spacery po lesie czy plazy co w naszym miescie jest wazne ;-)ja dopiero oglądam a ten roan maritajest wielofunkcyjny??
Martilla piekna ta sukienczka teraz jestem zla na siebie widzialam ostatnio taka sliczna czapeczke dla niuni biala robiona na szydelku cudenko i jej nie wzielam bo sobie mysle no co ja ale tak mi ja trudno z rak bylo wypuscic a teraz zla jestem ze jej jednak nie wzielam pewnie jej juz nie znajde bo to byla wyprzedaz minus 70%
widzę,że temat wózeczków:-)
to pokażę wam jaki mi się podoba mniej więcej tylko przy wyborze koloru byłby dylemat;-)
Jumper X koła 3w1+parasolOD PROD.TAKO WYSŁ.0Zł (722480855) - Aukcje internetowe Allegro
noukie
nie martw się może jeszcze trafisz na coś fajniejszego !
uważam ,że takie kupowanie po troszkę nie jest złe, zawsze to później lżej a nie taki duży wydatek na raz, no ale każdy kupuje kiedy ma ochotę
mi też się podobają wielofunkcyjne wózkiwidzę,że temat wózeczków:-)
to pokażę wam jaki mi się podoba mniej więcej tylko przy wyborze koloru byłby dylemat;-)
Jumper X koła 3w1+parasolOD PROD.TAKO WYSŁ.0Zł (722480855) - Aukcje internetowe Allegro
noukie
nie martw się może jeszcze trafisz na coś fajniejszego !
uważam ,że takie kupowanie po troszkę nie jest złe, zawsze to później lżej a nie taki duży wydatek na raz, no ale każdy kupuje kiedy ma ochotę