reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Siemka Dziewczyny
Ja dopiero niedawno z pracy wrocilam i ledwo zyje, pozniej nadrobie co napisalyscie.
Normalnie nie uwierzycie ale tym razem to ja meza nei meczylam bo dlugo pracowal ale za to on mnie "wykorzystal" :-) normalnie zaskoczona bylam :happy2:.
Ehh chcialabym zeby juz cykl sie konczyl i testa zrobic ;-);-)

mmm ladny i ciekawy wozek :-) mi wpadl w oko roan marita i chyba juz zdania nei zmienie ;-)

martilla cudowna sukieneczka, poprostu miodzio :-)

Buziaczkaa takze witam w tym gronie :tak: zycze szybkiego pojawienia sie fasolki

Biedroneczko Dziewczyny maja racje poki nei ma @ jest duza nadzieja bedziemy trzymac kciuki

mmm ladny i ciekawy wozek :-) mi wpadl w oko roan marita i chyba juz zdania nei zmienie ;-)

martilla cudowna sukieneczka, poprostu miodzio :-)

Buziaczkaa takze witam w tym gronie :tak: zycze szybkiego pojawienia sie fasolki

Biedroneczko Dziewczyny maja racje poki nei ma @ jest duza nadzieja bedziemy trzymac kciuki
ja dopiero oglądam a ten roan maritajest wielofunkcyjny??

Martilla piekna ta sukienczka:tak: teraz jestem zla na siebie:zawstydzona/y: widzialam ostatnio taka sliczna czapeczke dla niuni biala robiona na szydelku cudenko i jej nie wzielam:sorry2: bo sobie mysle no co ja:zawstydzona/y: ale tak mi ja trudno z rak bylo wypuscic:sorry2: a teraz zla jestem ze jej jednak nie wzielam pewnie jej juz nie znajde bo to byla wyprzedaz minus 70%:szok:

Martilla piekna ta sukienczka:tak: teraz jestem zla na siebie:zawstydzona/y: widzialam ostatnio taka sliczna czapeczke dla niuni biala robiona na szydelku cudenko i jej nie wzielam:sorry2: bo sobie mysle no co ja:zawstydzona/y: ale tak mi ja trudno z rak bylo wypuscic:sorry2: a teraz zla jestem ze jej jednak nie wzielam pewnie jej juz nie znajde bo to byla wyprzedaz minus 70%:szok:

Zawsze tak jest kupi sie to czlowiek zle sie czuje bo jak to tak wczas kupowac, a jak sie nei kupi to czlowiek zaluje bo okazja byla. Ja narazie sie wstrzymuje, cwicze silna wole ;-) ale my dopiero zaczynamy staranka wiec z czasem pewnei tez wyrusze popatrzyc i oczywiscie na ogladaniu sie nei skonczy :-)

widzę,że temat wózeczków:-)
to pokażę wam jaki mi się podoba mniej więcej tylko przy wyborze koloru byłby dylemat;-)
Jumper X koła 3w1+parasolOD PROD.TAKO WYSŁ.0Zł (722480855) - Aukcje internetowe Allegro

noukie
nie martw się może jeszcze trafisz na coś fajniejszego !
uważam ,że takie kupowanie po troszkę nie jest złe, zawsze to później lżej a nie taki duży wydatek na raz, no ale każdy kupuje kiedy ma ochotę

Tez fajny, u mnei w miescie dosc czesto spotykany :-) i zgadzam sie z tym kupowaniem pozniej bedzie na huraa i problem z wyborem ;-).

Mi taki wozek sie podoba:
Wózek Roan Marita - kolor 926 - TANIE wózki Coneco Joker za 149 zł .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy

i tez bedzie problem z wyborem kolorku :-p

widzę,że temat wózeczków:-)
to pokażę wam jaki mi się podoba mniej więcej tylko przy wyborze koloru byłby dylemat;-)
Jumper X koła 3w1+parasolOD PROD.TAKO WYSŁ.0Zł (722480855) - Aukcje internetowe Allegro

noukie
nie martw się może jeszcze trafisz na coś fajniejszego !
uważam ,że takie kupowanie po troszkę nie jest złe, zawsze to później lżej a nie taki duży wydatek na raz, no ale każdy kupuje kiedy ma ochotę
mi też się podobają wielofunkcyjne wózki

reklama
No fajne te wozeczki, mi to sie podobaja takie 3w1 fajne male, poreczne teraz robia i tam tez wozek do lezenia, spacerowka i nosidelko i wlasnie w takich kolorkach pomarancz, szary, kremowy cos zeby i dla dziewczynki i dla chlopca bylo :))

Do góry