reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Sluchajcie postanowilam zrezygnowac z forum na kilka dni, jakos tak dziwnie sie zrobilo, moze sie po weekendzie pouklada i wtedy znowu dolacze.
Mysle tak sobie ze nikt nawet nie zauwazy ze mnie nie bedzie.
Zycze pomyslnych staranek i mam nadzieje ze jeszcze sobie pogadamy niegludo!

Ostatnia edycja:
Witajcie ponownie... wczoraj powinna pojawić się @ choć czasem lubi się spóźniać. Do bolesnych piersi doszły mdłości od trzech dni- mdli mnie nawet po herbacie co dodaje mi nadzieji... POczekam jeszcze 2 dni i zrobię ponownie test (ten zrobiony 3 dni przed spodziewaną @ wyszedł negatywnie:-( )

mama2010, wisienka
dziewczyny przestańcie!!! macie tu zostać wszystkie tak jak było ! zielona rozwiązała problem i nie czujcie się winne, bo każda pisała na różne tematy (ja też a co!!!) i to jest normalne ,że nie będziemy pisały w kółko o jednym , bo oszaleć można! wyszczególniajmy to co trzeba na czerwono a reszta zostaje tak jak było i nie ważne ile zapiszemy stron, ważne że można wyłapać bez konieczności czytania wszystkiego tego co nas interesuje !

a na lepszy humor polecam :
Ciasto marchewkowe:-)
Składniki na dużą blaszkę :
2 szklanki mąki, 2 szklanki utartej marchewki (na drobnych oczkach, ale nie na miazge) , 4 jajka, 1 szklanka oleju , 2 szklanki cukru (lub trochę mniej , wg uznania) , 2 łyzeczki proszku do pieczenia i 2 łyżeczki sody, 2 łyżeczki cynamonu, szczypta soli.

Najpierw utrzeć jajka z cukrem , dodawać po trochu mąkę i olej, potem marchewkę i dodatki. Można dodać bakalie (orzechy, rodzynki) , ale bez też jest smaczne. Piec w temp. ok. 160-180 stopni ok. 50min (to zależy od piekarnika) . Ciasto jest leciutkie i pulchne, troszkę przypomina piernik , można dać polewę czekoladową lub lukier .
Podobno robi się szybko :-D |Smacznego!

Ostatnia edycja:
cześc dziewczyny, uff dopiero nadrobiłam , to co napisałyście
U mnie tempka troszkę skoczyła ale nadal jest nisko, do tego objawy jak na owu więć codziennie molestuję męża i mam nadzieję że wreszcze się uda

Witajcie ponownie... wczoraj powinna pojawić się @ choć czasem lubi się spóźniać. Do bolesnych piersi doszły mdłości od trzech dni- mdli mnie nawet po herbacie co dodaje mi nadzieji... POczekam jeszcze 2 dni i zrobię ponownie test (ten zrobiony 3 dni przed spodziewaną @ wyszedł negatywnie:-( )
czyli jesteś dzień po terminie? mierzysz tempke? jak @ nie przyjdzie to koniecznie testuj!

mmm
to chyba dobrze ,że skoczyła, jeszcze nie masz tak nisko spójrz na mój wykres ;-)

Nigdy nie mierzyłam temp... a szkoda.
Przetestuję napewno jutro bo zwariuję z tej niepewności (i mdłości ;) ). W tym cyklu ja poprostu czuję, że jestem w ciąży i nie przyjmuje innej wiadomości.Basta.:-)

reklama
Do góry