reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Aleja niestety musze was dzis opuscic bo mam duzo spraw do pozalatwiania na miescie i dopiero bede popoludniu, takze trzymajcie sie

Robale, coś tam przeczytałam...
Wiem, że rozsądek na pewno Ci podpowiada by iść do tego lekarza, ale czasem nie wszystko jest takie łatwe jak nam się wydaje.

Co zdecydujesz, na pewno będzie ok.;-)

Ale zescie napisaly..... ja nie mam jak to wszystko nadrobic, bede do tylu znowu troche :zawstydzona/y:. # mam zielona za ciebie i za reszte, ktora sie spodziewa, ze sie spodziewa fasolki :happy:

Kieruje to do dziewczyn które mają problem z nadrobieniem tego co piszemy, owszem rozmawiamy na różne tematy, często zmienne, jeśli Wam się nie podoba można napisać do moderatora lub administratora, wtedy on zrobi porządek

Mama2010 a co to kurcze wczorja się stało???:nerd:
Jakaś taka cisza... po burzy:szok:
Marzi o to chodzi ze dziewczyny ktore zalozyly ten z mysla o sledzeniu swoich staranek, zaprzyjaznily sie ale po czasie na forum zaczelo sie dolanczac wiecej dziewczyn i skonczylo sie tzn kameralne forum, duzo ludzi, duzo problemow i czesto dyskucje zaczely schodzic na inne temati niz ciaza, postow zaczelo sie robic setki i ciezko bylo cokolwiek nadrobic i wylapac te najbardziej istotne informacje dostyczace sledzenia staranek. Ja po czesci doskonale je rozumiem, ale trzeba barc po uwage fakt ze to jest forum otwrte...ja tak szczerze zaleczlam sie czuc troche nie mile tu widziana....no ale coz ale to tylko moje subiektywne odczucia, kazdy ma prawo sie wypowadac..
ok to spadam i zycze milej dyskucji

reklama
Marzi o to chodzi ze dziewczyny ktore zalozyly ten z mysla o sledzeniu swoich staranek, zaprzyjaznily sie ale po czasie na forum zaczelo sie dolanczac wiecej dziewczyn i skonczylo sie tzn kameralne forum, duzo ludzi, duzo problemow i czesto dyskucje zaczely schodzic na inne temati niz ciaza, postow zaczelo sie robic setki i ciezko bylo cokolwiek nadrobic i wylapac te najbardziej istotne informacje dostyczace sledzenia staranek. Ja po czesci doskonale je rozumiem, ale trzeba barc po uwage fakt ze to jest forum otwrte...ja tak szczerze zaleczlam sie czuc troche nie mile tu widziana....no ale coz ale to tylko moje subiektywne odczucia, kazdy ma prawo sie wypowadac..
ok to spadam i zycze milej dyskucji

Mama2010 dla mnie jesteś zawsze mile widziana... choc ja tez jestem nowa na forum... więc nie wiem czy mnie mile się widzi.:tak:

Podsumowując ja też myślę, ze dobrze byłoby zrobić jakis główny wątek, a ewentualne specyficzne problemy porsuzać na podwątkach. Wszystkim byłoby pewnie łatiwej:-D

Do góry