reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

eijf- czekam na Ciebie i na Twoją interpr. mojego wykresiku....

hej kochana... szukalam troche na necie zeby porownac wykres z innymi i zobaczyc co kobietki pisza... nie chce cie niepokoic ale spadek temperatury po owulacji moze swiadczyc o cyklu bezowulacyjnym... jednak nie jest to regula... na podstawie tylko temp nie mozna tego sprawdzic... ja wierze i trzymam bardzo mocno kciuki zeby sie udalo...
tak na marginesie przewaznie kazda kobieta ktora ma regularne cykle ma raz w roku cykl bezowulacyjny... wiec nawet kochana jesli teraz mialas bezowulacyjny to sie nie martw bo nastepny bedzie juz ok...
ale i tak trzymam kciuki zebys juz tempki nie musiala sprawdzac bo tescior pokaze
bfp.gif
:tak::tak::tak:

reklama
Ja w wykresiku nie pomogę niestety .
Jakoś czuję że teraz decyduje się byc albo nie byc mojej fasolki i postanowiliśmy w południe nadrobic zaległości z wczorajszego wieczorku.
Siostrze mojego męża śniło się że miałam córeczkę i zapytała czy może jestem w ciąży tylko o tym nie wiem:confused: Nie wiem skąd jej to przyszło do głowy bo nikomu nie mówimy że się staramy.Przy pierwszym dziecku od razu powiedzieliśmy że jestem w ciąży to rodzina powiedziała że za wcześnie bo się nie mogli doczekac:baffled:

krewetka mleczny śluz to bardzo często lubi się pojawiać we wczesnej ciąży :tak: więc nie przekreślaj swoich szans :tak:
mazia jak dla mnie to to jest ciąża na bank!!! i to zasinienie i biust...
zielona, może eijf się wypowie jak wróci :-p powiedz tylko, czy 15 dc była tempka w jakiś sposób zakłócona? bo reszta jest niższa więc to by się zgadzało że teraz nastąpił skok. Tylko, że lekarz Ci powiedział co innego przecież... więc nie wiem. Ja jestem najlepszym ekspertem od swoich własnych wykresów więc się nie będę wymądrzać :-p
kiciaq, wracaj do nas szybko :-)
marlenka no widzisz, coś mi nie pasowało z tym poniedziałkiem hihi...mówisz, ze za 10 dni. Ja w sumie powinnam dostać @ w dniach 26-29 lipca. Teraz już sobie dokładnie wyznaczyłam te terminy (na podstawie długości mojej fazy lutealnej - wyższych temperatur, 11-14 dni) więc z testem poczekam do 29-30

A w ogóle to mam dzisiaj tak mało energii, nie wiem, może przez pogodę... nic mi się nie chce...

Dopiero przyszlam do domu.nie lubie jak nie ma mnie caly dzien bo lubie byc na biezaco:).jak juz mowilam temperatura mi rano skoczyla.jesli o to chodzi to kurcze problemow nie mam.po owulacji ktora zawsze na czas przychodzi,po testach owulacyjnych (choc w ubieglym mc za dlugo mi pozytywne wychodzily i nie wiedzialam o co chodzi.teraz na szczescie przez 2 dni.wiem bo dzis tez zrobilam-negatywny).Tak wiec wszystko jak w ksiazce a mimo to jeszcze w ciazy nie jestem.temparatura rano 36,7 (zawsze mam duza roznice miedzy I a II faza.ciekawe co jutro.w ogole chce wkleic wykres ale jeszcze nie wiem jak.tylko link?i gdzie ten link wkleic?).teraz zmierzylam choc wiem ze te wieczorne nic nie znacza (choc przed data kolejnego okresu wlasnie wieczorem mi spadla i juz wiedzialam).Teraz mam ponad 37.
na razie ide jesc a potem poodpowiadam osobiscie i sprobuje sie przyjrzec tej twojej temperaturze zielona.naprawde chce ci pomoc.Tylko dlaczego ta temperatura taka wysoka na poczatku byla?I robisz testy owulacyjne na wszelki wypadek?
wroce jak cos zjem:)

reklama
dziewczynki piekne macie wykresiki,u mnie temp podwyzszona,za 9 dni ma byc @.Zobaczymy co z tego bedzie:confused::-pTo moj pierwszy miesiac staran wiec nastawiam sie ze moze by bezowocny tym bardziej ze wspolzylam tylko 1 raz:tak:.Tak bardzo zalezy mi na corci ze jestem w stanie caly miesiac sie powstrzymywac;-)

Do góry