reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć dziewczyny:-).
Ale u mni w nocy burza straszna była, normalnie spać nie szło:szok::shocked2:. A teraz słoneczko ładnie świeci:tak:. Ja jeszcze się wczoraj z M poprzytulałam na wszelki wypadek no i teraz czekamy z niecierpliwością co z tego wyniknie:-);-).
Zielona trzymam kciuki za temperaturke:-).
Mazia mam nadzieję że to fasolka:tak:. Kciuki zaciśnięte:-).
Moniat oby @ nie przyszła, no i czekamy na testa z II krechami:tak:.

reklama
Mazia ale mi smaka narobiłaś:rolleyes: uwielbiam gołąbki a gofry jeszcze bardziej:-). Mniam mniam:-D. To będziemy razem testować jak dotrwamy,ja też planuje tak za 10 dni testa szczelić;-):tak:.

Ostatnia edycja:
Marlenka nie daleko mnie mieszkasz.wiec wpadaj starczy i dla Ciebie:-):tak::tak:

Trzymam kciuki za nas?? Moniat za Ciebie w szczegolnosci bo bys byla chyba pierwszą kwietnioweczką,jak nie marcówką;-);-)

witam kobitki
niestety nie mam czasu przeczytac wszystkich postow, wpadlam tylko sie pozegnac z Wami kochane;-)
Zajrze do Was jakos za kilka dni mam nadzieje, a tymczasem uciekam bo mi samolot zwieje:szok:
no nic trzymam za wszystkich kciuki, za siebie tez :-D hihi
Oby sie nam fasolki posypaly:-D
pozdrowienia;-)

no to teraz wystawiam oficjalnie swój wykresik, czekam na interpr. bo dla mnie to on chyba bezowulacyjny jest

oto on:

zielonawampirzyca Ovulation Charts
Wykresik bardzo ładny ale zinterpretowac nie potrafię niestety:-)
Dzisiaj w południe nadrobiliśmy zaległości z wczorajszego wieczorka i jak to mąż powiedział" będę się teraz mogła cieszyc do wieczora". Nie wiem dlaczego ale poczułam że wczorajszy dzien i dzisiejszy są ważne w naszych staraniach. Poczytałam o tym śluzie i tak mi wszystko pasowało że miałabym wyrzuty sumienia jakbyśmy nic z tym nie zrobili.
Liczę więc że jadnak nam się uda i będę miała takiego małego,różowego, pachnącego....i już mogę leciec do sklepu po śpioszki:-D

reklama
testy owulacyjne robię zawsze o 13 i dziś ku mojemu zdziwieniu trzeci dzień pozytywny dwie takie same ta testowa znów ciut ciemniejsza.nie wiem co jest grane ?:szok:.

Do góry