reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no właśnie śluz jest biały i ciągnie się...i z dnia na dzień jest go coraz więcej...
bialy pokazuje sie czasem w ciazy(tylko nie wiem czy w tak wczesnej).Jak juz mowilam wydaje mi sie ze owulacje juz mialas (a te dwa dni jakies zaklocenia).poczekaj spokojnie ,obserwuj temperature (zaloze sie ze jutro tez bedzie wysoka) i testuj za pare dni!

reklama
A tak w ogole to zaczely mnie juz bolec piersi (w ubieglym cyklu chyba tez dosyc wczesnie) i kluje mnie jak nie w brzuchu to w jajniku.wczoraj bylam zla mi.in dlatego ze nie doszlo do przytulanek a to owulacja byla,ale tak szczerze mowiac to wszystko mam wrazliwe.Naprawde byloby to wymuszone.

mąż zmolestowany:rofl2:stwierdził, że mam w sobie w środku bardzo dużo gęstego śluzu...mnie piersiątka bolą od jakiegoś czasu, przez większość dnia brodawki mam napuchnięte..eijf powidz mi, czy pozostałości po przytulankach też wpływają zakłucająco na pomiar tempki?Bo wiadomo, że nie wszystko wylatuje zaraz po...część dostrzegam dopiero przy porannym siusianiu

mąż zmolestowany:rofl2:stwierdził, że mam w sobie w środku bardzo dużo gęstego śluzu...mnie piersiątka bolą od jakiegoś czasu, przez większość dnia brodawki mam napuchnięte..eijf powidz mi, czy pozostałości po przytulankach też wpływają zakłucająco na pomiar tempki?Bo wiadomo, że nie wszystko wylatuje zaraz po...część dostrzegam dopiero przy porannym siusianiu
nigdy o tym nie slyszalam,ale nie sadze.nie powinno.Moze to cos innego spowodowalo ten nagly spadek.Wiesz,czasem jak sie zarodek zagniezdza to temperatura tez spada a pozniej wskakuje.Z tym ze to za wczesnie bylo na zagniezdzenie.Ja jestem pewna ze mialas owulacje i ze jutro tez bedziesz miala wysoka temperature.jesli sie udalo to taka zostanie a jesli nie (ale tego nie zakladamy) to spadnie pod koniec cyklu.
Ja mierze elektronicznym.a ty?nie wiem w sumie jakie to ma znaczenie ale jakos 'wyrazniejszy" mi sie eletroniczny wydaje

Odwiedzila mnie dzis stara znajoma z pracy.jest ciazy i ma piekny brzuch.naprawde.w ogole to jej nie poznalam(troche sie jej twarz zmienila w ciazy!)ale brzuch ma super.nie taki rozlazly ale maly,wypukly.zazdroszcze jej.myslalam ze mnie pocieszy i tez powie ze troche sie musiala nameczyc,ale ona mowi ze przez 20 lat lykala tabletki anty (teraz ma 35) i zaszla w drugim cyklu...to mnie nie pocieszyla

ja też mierzę termometrem elektronicznym...sama nie wiem co z tamtymi tempkami- może poszłąm siusiu nad ranem...nie pamiętam...nic mi nie mów o takich brzuszkach...moja koleżanka miałą taką piłeczkę śliczną, zero rozstępwów- bajka..a ja miałąm piłęczkę do 7 miesiąca, a potem jak mi bebzum wywaliło, to już rozstępów najlepszymi kremami używanymi od początku ciąży nie powstrzymałam....

reklama
Do góry