reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
zielona ja Ci nie pomogę bo sie na tym nie znam. Swój wykres oglądam 100 razy dziennie i nic z niego nie rozumiem:) Ale chyba źle wkleiłaś link bo jak na niego wchodze to pokazuje mi sie mój wykres:) No chyba, ze mi coś szwankuje.

A w ogóle witam wszystkich od rana:) U mnie dziś tempka 36,22. Czyli trochę wyższa niż wcześniej. Normalnie między 35,96-36,12. Strasznie nieskie mam te temperatury. Nawet nie wiem czy to normalne...

mazia trzymam kciuki:) Bądź dzielna. Będziemy Cię wsierać przez ten tydzień. Ja coś czuję, ze to fasolinka:)

Ja zresztą za nas wszystkie cały czas trzymam kciuki:) Może nam się uda... Spowodujemy wyż demograficzny i będzie dużo dzieciaczków urodzonych w kwietniu 2010:):):):):)

Życzę wam dziewczynki miłego dnia:)

No i jeszcze : tak 83 to mój rocznik:) Ja uważam, że jestem młoda:) ale też już bym chciała pod sercem nosić fasolkę... Ale nic na siłę. Podchodze do tego spokojnie na tym etapie cyklu;P Pewnie wszystko się zmieni za ok. 2 tygodnie. Ale licze na to, że nie będę wtedy sama ( większość z nas jest w podobnym dniu cyklu) i będziemy sie nawzajem wspierać. Widzę, że kilka dziewczyn miało ostatnią @ 01.07. a ja miałam 02.07. czyli podobnie:)

Ale się rozpisałam:) Musiałam nadrobić prawie 10 stron waszej wczorajszej twórczości:):):)

Jak się znacie to spójrzcie na mój wykres:) Z góry dzięki:) Każda opinia jest dla mnie ważna:)

Zielona,chyba nie ten link skopiowalas.mnie w kazdym razie wychodzi ta strona w ktorej trzeba sie zalogowac...

A u mnie skok temperatury.Przez ostatnie dni mialam srednio 36,1.dzis 36,7.Wszystko ksiazkowo bo przewidzialm i to kiedy testy wyjda i kiedy temperatura skoczy.szkoda tylko ze reszty nie moge przewidziec.Na dodatek mialo byc jeszcze przytulanie wczoraj;na wszelki wypadek.w koncu owulacja wlasnie wczoraj byla (najprawdopodobniej) i nic z tego bo bylam zla!bylo bardzo pozno,wkorzylam sie na cos i potem po cichu ryczalam ze nie robie tego wlasnie wtedy kiedy jeszcze szanse sa i ze znow zaprzepaszcze miesiac...No ale zmusic sie nie moglam bo jak kiedy bylam zla?No nic,teraz pozostaje mi czekac.
Zaraz uciekam do pracy i znow caly dzien mnie nie bedzie.Potrzebny mi odpoczynek a najgorsze ze kolejny tydzien taki zapelniony i zaganiany.
ktos juz mial skok z tych co tez wczoraj owulacje mialy?

zielona ja Ci nie pomogę bo sie na tym nie znam. Swój wykres oglądam 100 razy dziennie i nic z niego nie rozumiem:) Ale chyba źle wkleiłaś link bo jak na niego wchodze to pokazuje mi sie mój wykres:) No chyba, ze mi coś szwankuje.

A w ogóle witam wszystkich od rana:) U mnie dziś tempka 36,22. Czyli trochę wyższa niż wcześniej. Normalnie między 35,96-36,12. Strasznie nieskie mam te temperatury. Nawet nie wiem czy to normalne...

mazia trzymam kciuki:) Bądź dzielna. Będziemy Cię wsierać przez ten tydzień. Ja coś czuję, ze to fasolinka:)

Ja zresztą za nas wszystkie cały czas trzymam kciuki:) Może nam się uda... Spowodujemy wyż demograficzny i będzie dużo dzieciaczków urodzonych w kwietniu 2010:):):):):)

Życzę wam dziewczynki miłego dnia:)

No i jeszcze : tak 83 to mój rocznik:) Ja uważam, że jestem młoda:) ale też już bym chciała pod sercem nosić fasolkę... Ale nic na siłę. Podchodze do tego spokojnie na tym etapie cyklu;P Pewnie wszystko się zmieni za ok. 2 tygodnie. Ale licze na to, że nie będę wtedy sama ( większość z nas jest w podobnym dniu cyklu) i będziemy sie nawzajem wspierać. Widzę, że kilka dziewczyn miało ostatnią @ 01.07. a ja miałam 02.07. czyli podobnie:)

Ale się rozpisałam:) Musiałam nadrobić prawie 10 stron waszej wczorajszej twórczości:):):)

Jak się znacie to spójrzcie na mój wykres:) Z góry dzięki:) Każda opinia jest dla mnie ważna:)
twoj wykres wyglada ok.na razie nic szczegolnego.rzeczywiscie masz dosyc niskie temperatury ale to nie ma znaczenia.Znacenie ma skok ktory jeszcze nie nastapil.Mysle ze mozesz sie go spodziewac w przeciagu kilku dni.ja mialam @ 1.07 i skok nastapil dzis.Temperatura jest o jakies 6 kresek wyzsza i zakladam ze jeszcze wzrosnie.tak bylo ostatnio.byle sie utrzymala ale jakos nadzieje mnie opuscily w tym mc.moze to po wczorajszym?

zielona,to ja czekam do wieczora bo musze uciekac.tez robilam nowy suwaczek odliczajacy czas do testowania i cos popsulam...na razie.wieczorem bede miala co czytac

twoj wykres wyglada ok.na razie nic szczegolnego.rzeczywiscie masz dosyc niskie temperatury ale to nie ma znaczenia.Znacenie ma skok ktory jeszcze nie nastapil.Mysle ze mozesz sie go spodziewac w przeciagu kilku dni.ja mialam @ 1.07 i skok nastapil dzis.Temperatura jest o jakies 6 kresek wyzsza i zakladam ze jeszcze wzrosnie.tak bylo ostatnio.byle sie utrzymala ale jakos nadzieje mnie opuscily w tym mc.moze to po wczorajszym?

Piszesz, ze nie było skoku...Tzn. że jak wczoraj miałam temp. 36,12 a dziś 36,22 to nie jest skok? Czyli jaka musi być różnica żeby nazwać to skokiem? Może głupie pytanie ale ja naprawdę się na tym nie znam...:(

reklama
Ja wam w wykresach nie pomogę bo jeszcze nie robiłam.
Eijf -jako że miałyśmy @ w tym samym czasie to się trochę na twoich wyliczeniach sugeruję:-)
Jednak nie liczę na cud bo wczoraj mąż wrócił z pracy zmęczony i ja z tym gardłem mam problem,w nocy aż mną trzęsło więc nic nie było.Mąż nie chciał i powiedział że co 2 dzień starczy. Co ma byc to będzie na siłę nie będę się sexic zwłaszcza że teraz źle się czuję,najwyżej w następnym miesiącu bardziej się postaramy:tak:

Do góry