reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja tez mam elektroniczny i sie zastanawiam, bo czasem mi nie pika na zakonczenie pomiaru. I co wtedy robicie?
Tak mialam nawet dzis
I mierzenie 36.6 nie piknal
II to samo
III-36.5 i piknal
Stad wpisalam na wykresie 36.55...czy slusznie?
nie wiem,mnie zawsze "pika":)moze zmien termometr ?bo on sam powinien dawac znac kiedy pomiar jest skonczony.

reklama
hEJ przepraszam,ze nie pisalam,ale zaraz po ginku bylam u R a jemu dzisiaj jak na zlosc reperowali linie internetową.
Ale do rzeczy,więc ja to chyba jestem jakas kijowa i skazana na czekanie.W tam tym cyklu na pewno nie zaszlam bo nie ma widocznego pecherzyka alee...lekarz stwierdził zasinienie szyjki macicy co jest objawe wczesnej ciazy(jakies 7-10 dni po zaplodnieniu) i mam czekac czy doistane @ czy nie.Niestety na takim etapie nawet usg dopochwowoe nie jest w stanie pokazać ciązy.Bo pecherzyk jesli jest ma teraz zaledwie jakies 0.5-1 milimetr.Więc mam czekac czy @ przyjdzie czy nie.Podobno zasiniona szyjka wskazuje tylko na to,ze to ciąza.,ale narazie sie nie napalam::-):-)poczekam jeszcze te 7 dni może nie zwariuje

hEJ przepraszam,ze nie pisalam,ale zaraz po ginku bylam u R a jemu dzisiaj jak na zlosc reperowali linie internetową.
Ale do rzeczy,więc ja to chyba jestem jakas kijowa i skazana na czekanie.W tam tym cyklu na pewno nie zaszlam bo nie ma widocznego pecherzyka alee...lekarz stwierdził zasinienie szyjki macicy co jest objawe wczesnej ciazy(jakies 7-10 dni po zaplodnieniu) i mam czekac czy doistane @ czy nie.Niestety na takim etapie nawet usg dopochwowoe nie jest w stanie pokazać ciązy.Bo pecherzyk jesli jest ma teraz zaledwie jakies 0.5-1 milimetr.Więc mam czekac czy @ przyjdzie czy nie.Podobno zasiniona szyjka wskazuje tylko na to,ze to ciąza.,ale narazie sie nie napalam::-):-)poczekam jeszcze te 7 dni może nie zwariuje
Wlasnie o tobie myslalam!i zaczelam czytac "do tylu' by zobaczyc czy czegos nie przeoczylam.dobrze ze wszystko w porzadku no i rzeczyiwscie nie pozostaje nic innego jak czekac.Ja bede testowac za jakies min.10 dni wiec bedziemy czekaly razem:)

No i kolejna kobieta na tym forum która ma jakieś pretensje:baffled:
Przecież jak nie będzie zainteresowania tym wątkiem to spadnie niżej i tyle.;-)
My się przenosimy z marcóweczek.
Też nie mam narazie gdzie pisać.
Testuję w połowie lipca.
Temat staraczek trochę mnie przytłacza, gdyż jest tam wiele dziewczyn które mają duże problemy z zajściem w ciążę. Nie chcę się stresować ich problemami i tyle.
My dopiero zaczynamy staranka.

Zielona wampirzyca- Trzymam kciuki za kwietniówki 2010
popieram
glos maja kwietniowki 2010 ja tez jestem na etapie staranek kto wie moze w tym miesiacu w w koncu sie uda zafasolkowac

Ja za to czuję się okropnie bo chyba mnie jakiś wirus dopadł, gardło mnie strasznie boli aż z tyłu głowy mi ból promieniuje. Synka spac położyłam i czekam na męża trochę zła bo niby teraz powinniśmy się bardziej starac a ja się czuję jak "wypluta" i nie wiem co z tego będzie:-(

ktos mnie dzis pytal czy mam objawy owulacji.nie wiem czy to objaw ale akurat boli-kluje mnie jajnik czy cokolwiek to jest z jednej strony.eh,juz mam dosyc.chce wakacje i odpoczac!A nawet nie wiem gdzie?

to i ja mam tak zazwyczaj,że od (jak myśle) owulki pobolewa mnie dół brzucha i przychodzi @
osobiscie na razie nic nie wnioskuje.bez przesady,dopiero co owulacje mialam (jesli juz byla)a objawy typu bol podbrzusza czy klucie w jajnikach moga swiadczyc zarowno o ciazy jak i zblizajacym sie okresie.Dlatego raczej nie warto brac tego pod uwage.na okres to u mnie za wczesnie o cale 2 tygodnie.

reklama
cześć dzewczyny. U mnie tempka nadal 36,9...wyrysowałam sobie wykres ze swoich temperatur i jakiś dziwny jest, bo większość to linia ciągłą i czasami jakiś ząbek...

Do góry