reklama
mama2010
Fanka BB :)
Ja dostalam bromergon ale nie zaczelam jeszcze brac, jestem taka warjatka ze ludze sie ze cos wyjdzie ze staranek w tym miesiacu, ale jak nie to lykam i potem sie zobaczy jak to dziala.a czy znacie kogoś kto miał wysoka prolaktyne dostał lekarstwa i dość szybko zaszedł w ciąże ?W piatek dopiero idę do ginka no chyba że jutro mi sie uda
C
claudia4you
Gość
Wedlug mojego brzucha to ja w 3 jestem miesiacuPostaram się wstawić Wam zdjęcie wtedy ocenicie patrząc na brzuch
A troche mnie to niepokoi bo nie maleje wogole
Nie wiem czemu.....
Robale
U mnie nadal nic... Żadnych bóli, nic nie zapowiada zblizajacej sie @... Moze jednak sie udało?
Będę się tak łudzić aż @ nie zobaczę Podsycam trochę tą ikierkę nadziei... Ale staram się nic sobie nie wkręcać. Co ma byc to będzie Ale jak przyjdzie @ to i tak będę ryczeć Tak juz mam... Ostatnio w ogóle strasznie płaczliwa jestem...
Wisienko... będzie tak jak chcesz.. zobaczysz...;-)[/QUOTE]
To dobrze jak płaczliwa jesteś
a też masz prolaktyne wysoką?Ja dostalam bromergon ale nie zaczelam jeszcze brac, jestem taka warjatka ze ludze sie ze cos wyjdzie ze staranek w tym miesiacu, ale jak nie to lykam i potem sie zobaczy jak to dziala.
C
claudia4you
Gość
Mi juz troche przeszlo te nejgorsze chwile mam za soba, placz ze testy negatywne, Tyle klotni ze swoim, nawet plakalam zaraz po stosunku, ze mnie nie zaplodnil.....MasakraClaudia... ja już tak fiksowałam zanim jeszcze zaczęłam się starać... jestem stuknięta... wiem nikt mi nie musi tego mówić!!! ale i tak mi z tym dobrze... w kńcu jest na co czekać, co przeżywać... a potem będzie co wspominać...
mama2010
Tak wczoraj chyba pisalam o tym na forum mam hiperprolaktynemie czynnosciowa tzn po obciazeniu wzrosla mi 13 razy i dostalam te leki ale tam pisze ze sa niebezpieczne we wczesnej ciazy a ze nie zabezpieczlismy sie caly miesiac nie chce ryzykowac, wiec jak przyjdzie @ to zaczynam brac i odkladam staranka na jeden cykla też masz prolaktyne wysoką?
Robale
Macie zdjęcie, wcześniej raz taki miałam i to w ciąży, takze myślę i jestem pewna że to już !!!!!
reklama
C
claudia4you
Gość
To to jest Twoj brzuszek???Postaram się wstawić Wam zdjęcie wtedy ocenicie patrząc na brzuch
Moj tak wyglada od kilkunastu tygodni......
ale nie wiem czemu
Podziel się: