reklama
Robale
Fanka BB :)
myslę że może być 8, ale również sam początek. Bo po @ miałam plamienia jakby się zagnieździło. Więc począteka Robaczku jak oceniasz ktory to moze byc tydzien??
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
myslę że może być 8, ale również sam początek. Bo po @ miałam plamienia jakby się zagnieździło. Więc początek
ojej... to już całkiem zaawansowane...:-) Robale ja Cię podziwaim, ze Ty jeszcze sie nie stestowałaś... nie sądze aby wynik był mylny przy takich objawach i takim brzuniu...;-)
C
claudia4you
Gość
MNie dam rady nie dam nie mam jak, w pracy jestem.Ale mam to zdjecie na telefonie . moge ci przyslac mms i wrzucisz to na forumDawaj zdjecie swojego tez jak mozesz ...
mama2010
Dobra dziezynki ja chyba musze kompika wylaczyc bo przeciez nigdy sie z pizamy nie wygrzebie
Lece na miasto bo musze kupic jakas kiecke i buciki na weekendowa imprezke. Dzis chyba juz nie bede miala drugiej rozmowy. No i oczywiscie domek musze w koncu odgruzowac, ale wieczorkim wpadne.
Buziaki
Lece na miasto bo musze kupic jakas kiecke i buciki na weekendowa imprezke. Dzis chyba juz nie bede miala drugiej rozmowy. No i oczywiscie domek musze w koncu odgruzowac, ale wieczorkim wpadne.
Buziaki
mama2010
U mnie mmsy ostatnio nie dzialaj niestety, moze wieczorkiem?MNie dam rady nie dam nie mam jak, w pracy jestem.Ale mam to zdjecie na telefonie . moge ci przyslac mms i wrzucisz to na forum
Robale
uspokoiła mnie kuzynka która miała identyczny wynik, była już w ciąży, takze ja się już cieszę,ojej... to już całkiem zaawansowane...:-) Robale ja Cię podziwaim, ze Ty jeszcze sie nie stestowałaś... nie sądze aby wynik był mylny przy takich objawach i takim brzuniu...;-)
reklama
mama2010
a teraz szalonygodnie przede mna, Na weekend jade do Sopotu na panienskie, potem mamy urlopik w wymarzonej Tajlandii a potem wracam i slub kolezanki takze nie wiem co to bedzie, czy fasolkowanie w takim okresie bedzie mozliwe, bo musze zaznaczyc ze czasem dobrego drinka lubie wypica co to za imprezka się szykuje???
W sumie dobrze, ze jest jakaś odskocznia...
Ja czekam na 10 września, jedziemy na 4 dni nad morze... choć troche odpoczynku
Podziel się: