reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny Kochane,

ja chyba zfiksuję za Was...:tak: ja dopiero dzisiaj mam 12 dzień cyklu, jajnik mnie kuje, wiec pewnie jestem dopiero przed owulacją, a najchetniej skoczyłabym do apteki, wykupiła wszystkie testy i zrobiła je za Was!!!:happy: choc póki co nic nie czuję:baffled: ale głupol ze mnie

reklama
Dziewczyny Kochane,

ja chyba zfiksuję za Was...:tak: ja dopiero dzisiaj mam 12 dzień cyklu, jajnik mnie kuje, wiec pewnie jestem dopiero przed owulacją, a najchetniej skoczyłabym do apteki, wykupiła wszystkie testy i zrobiła je za Was!!!:happy: choc póki co nic nie czuję:baffled: ale głupol ze mnie
Widze ze szybko sie wdrozylas w temat tak 3mac kochana
Ja to bym test co tydzien robila, chyba poprosze w aptece o jakis super zestaw testow ciazowych :-D

Widze ze szybko sie wdrozylas w temat tak 3mac kochana
Ja to bym test co tydzien robila, chyba poprosze w aptece o jakis super zestaw testow ciazowych :-D

Claudia... ja już tak fiksowałam zanim jeszcze zaczęłam się starać... :tak: jestem stuknięta... wiem nikt mi nie musi tego mówić!!! :tak: ale i tak mi z tym dobrze... w kńcu jest na co czekać, co przeżywać... a potem będzie co wspominać...:nerd:

Dziewczyny Kochane,

Ja juz sie zdecydowalam testuje jutro bo nie bede sie wiecej zadreczac wiec rano dam wam znac co i jak, juz mam wszystko w toalecie przygotowane zebym rano przypadkiem nie zapomniala :-D
Tym czasem to na serio ide juz sie ubrac bo zaraz przyrosne to krzesla na stale w pizamce :-D

Marzi pytałaś czy owu moze być wcześniej niż w 14dc. To jest tak: owu jest 12-16 dni przed @. Czyli wszystko zależy od tego jak długa masz fazę lutealną czyli ta po skoku. Ja np. mam 14 dniowa, cykle 28 dniowe czyli owu jest w 14dniu cyklu. A co do bólu jajników to mnie w tym cyklu bolał jajnik na 3 dni przed skokiem tempki.

kiciaq pisząc, ze termin @ przypada nam w tym samym dniu sugerowałam sie Twoim suwaczkiem bo z niego wynika, ze @ masz dostać za 2 dni.

Robale skoro jesteś pewna, ze to fasolka to zrób test zebyśmy mogły Ci oficjalnie pogratulować jak zobaczymy zdjęcie tych 2 kreseczek:)

U mnie nadal nic... Żadnych bóli, nic nie zapowiada zblizajacej sie @... Moze jednak sie udało?
Będę się tak łudzić aż @ nie zobaczę:) Podsycam trochę tą ikierkę nadziei... Ale staram się nic sobie nie wkręcać. Co ma byc to będzie:) Ale jak przyjdzie @ to i tak będę ryczeć:( Tak juz mam... Ostatnio w ogóle strasznie płaczliwa jestem...

reklama
Do góry