reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Biedroneczka wytrzymasz ja testuje za 4 dni i juz tak dlugo czekam i nie moge sie doczekac ale mam bardzo pozytywne przeczucia bo od tygodnia czuje jak by mnie rozrywalo i jestem jakas strasznie napapowana :baffled: Czy ktoras z mam tez tak miala przy pierwszej ciazy???
To trzymam kciuki za Ciebie
Ja zastanawiam się co zrobić z sobotnim weselem kumpeli. @ mam dostac jesli przyjdzie:confused: w niedzielę, nie wiem czy testować w sobotę:baffled:, bo nie wiem czy mam byc totalnym abstynentem na zabawie, ahhh

Ja zastanawiam się co zrobić z sobotnim weselem kumpeli. @ mam dostac jesli przyjdzie:confused: w niedzielę, nie wiem czy testować w sobotę:baffled:, bo nie wiem czy mam byc totalnym abstynentem na zabawie, ahhh
Ja mam dokladnie taki sam problem, w sobote kumpela ma wieczor panienski i bede musiala testowac albow piatek rano albo w sobote rano zeby wiedziec czy bende mogla pozowlic sobie na drinka ;-)

na dzien przed @ test powinien wyjsc.przegladajac galerie testow na ff wynika z tego ze bardzo czesto wychodza w 10-11 dpo.Testy sa teraz bardzo czule.No a jesli wybierzesz nietestowanie to masz do wyboru albo wlasnie abstynencje (ja od staran juz nie pije alkoholu.nie za bardzo lubie wiec mniejszy z tym problem) albo wypijesz cos.nie wiem jaki wplyw alkoholu jest na wczesna ciaze?niby jest w jakis naturalny sposob chroniona i przeciez jest mnostwo dziewczyn ktore nawet nie wiedza ze sa w ciazy.

Ja mam dokladnie taki sam problem, w sobote kumpela ma wieczor panienski i bede musiala testowac albow piatek rano albo w sobote rano zeby wiedziec czy bende mogla pozowlic sobie na drinka ;-)
To mamy podobnie, tylko ja sie boje czy dzien przed planowana @ test mi cos pokaze, tak awaryjnie jakby co napije sie ewentualnie tylko szampana, albo winka troszke;-)

a w ogole to co za problem.skoro macie imprezy to chyba mozna na wszelki wypadek testowac?Przed sama @ powinien wyjsc.
a mnie przyszly wyniki ktore mialy byc za dwa tygodnie ale nie mam norm wiec trudno mi je zinterpretowac.Probuje dodzwonic sie do pl by mi ta kobieta cos wiecej powiedziala ale jak na razie nie odbiera

To mamy podobnie, tylko ja sie boje czy dzien przed planowana @ test mi cos pokaze, tak awaryjnie jakby co napije sie ewentualnie tylko szampana, albo winka troszke;-)
Mysle ze mozesz zrobic w sobote rano i powinien wyjsc dobry wynik na moim tescie pisze ze u 98% kobiet dzien przed spodziewana @ test powinien wyjsc, lepiej wczesniej wiedziec co i jak

a w ogole to co za problem.skoro macie imprezy to chyba mozna na wszelki wypadek testowac?Przed sama @ powinien wyjsc.
a mnie przyszly wyniki ktore mialy byc za dwa tygodnie ale nie mam norm wiec trudno mi je zinterpretowac.Probuje dodzwonic sie do pl by mi ta kobieta cos wiecej powiedziala ale jak na razie nie odbiera
a jakie badania robilas? ja ostatnio robilam prawie wszytskie hormony i mam normy na badaniach wiec jak cos to moge pomoc

reklama
a jakie badania robilas? ja ostatnio robilam prawie wszytskie hormony i mam normy na badaniach wiec jak cos to moge pomoc
ja robilam mnostwo badan a ich liste gdzies juz tu pisalam.chyba ponad 20 roznych.wsztystko wyszlo ok ale anty tpo wyszlo za wysokie (reszta hormonow tarczycy jak tsh fh3 i fh4 wyszly ok).to moze byc przyczyna tych moich niepowodzen wiec mam nadzieje ze uda mi sie tu w nl do jakiegos konkretnego lekarza isc ,najlepiej ginekologa-endokrynologa ale nie wiem czy bedzie taka mozliwosc.ide dzisiaj do ogolnego(ktory pojecia nie mial co to anty tpo...) i zobaczymy co powie.mam nadzieje ze mnie skieruje tam gdzie trzeba.a jak nie to znow do pl musze jechac.
poza tym robilam taki ogolny na przeciwciala jadrowe i cytoplazmatyczne i to tez wyszlo dodatnio ale zeby wiedziec cos wiecej trzeba bardziej szczegolowe zrobic w tym kierunku.jakby nie bylo cos mi tam maci i np te anty tpo moze nie rozpoznawac zarodka i go zwalczac wiec sie nie moze zagniezdzic.Do tego potrzebne sa leki na wyregulowanie ktore mam nadzieje dostane./problem w tym ze tu dosyc dlugo czeka sie na wizyty ale zobaczymy...

Do góry