reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Aguś zdecydowanie bada się ft3 i ft4. i tsh3 w komplecie- takie miałam badania w dwóch klinikach leczenia niepłodności.

mmmm dziwne masz te tempki, a nie masz żadnych zakłóceń? stresy, różne pory mierzenia, dużo alkoholu? w każdym razie czasem zdarzają się takie zawirowania temperatury na początku cyklu.
temperaturę zawsze mierzę o 5.50 jak wstaję do pracy, alkoholu używam do gotowania, a piję w minimalnych ilościach bo mam słabą głowę, a co do stresu... cóż.... chyba w dzisiejszych czasach nie ma osób które się nie stresuja...

reklama
Hej kobietki dopiero co się dorwałam do komputera :szok:, M robił coś w nim dlatego nie miałam dostępu :-), dopiero skończyłam czytać co pisałyście. Umyłam samochodód, zmęczyłam się przy tym od rana mam jakieś chwilowe nudności. :sorry2:. Oczywiście teściowa zapomniała o tabletkach dla mnie, maści jakie m kupiła to nie wolno ich stosować podczas ciąży :wściekła/y:, zakręcona ona jest. Ok jadę na rybki a tak mie się nie chce :tak:,
Claudia jak na weselu było.
Odmówiłam modlitwę za Was abyście szybciutko zafasolkowały.
Zielona trzymam kciuki,

dziewczyny żegnam sie z Wami :wściekła/y:, mąż odpina mi komp, nie wiem kiedy bede miala internet, czasem w pracy podglądne co tu słychac , ale sporadycznie :-(

a ty robaczku kiedy idziesz do lekarza????? masz o siebie DBAĆ!!!!!!

Dbam o siebie, :tak:, dzwoniłam na busa a co się okazało najbliższy termin za3 tyg :wściekła/y:. To jedyny jaki jeździ w moje okolice, stwierdziliśmy z mężem że poczekamy do @, jeśli dostanę to pojadę tutaj do położnej. :tak:. Też kawał drogi przed nami będzie a tym bardziej dla mnie bo to ja kierowca. :zawstydzona/y:. Ale z drugiej strony będziemy prawdopodobnie szybciej do Pl zjeżdżać, także nie będziemy czekać do listopada, :tak:. Dokładnie będę wiedziałam na w połowie września :-D

reklama
Do góry