reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Witam wszystkie
Ja po małej nieobecności, nadal w trakcie staranek, cjoc może ten cykl cos dał choć nie licze bo owu przyszła niespodziewanie pozno i chyba za wczesnie sie przytulalismy. Ale poczekamy zobaczymy, narazie czeka mnie jeszce kilka badan lacznie z USG nerek
A co do psychiki to rzeczywiście duży ma wplyw. Bo stesik i za duze rozmyślania wplywaja na nasz organizm, tylko czy tak sie da jak sie bardzo chce fasolki ahhh
Ja po małej nieobecności, nadal w trakcie staranek, cjoc może ten cykl cos dał choć nie licze bo owu przyszła niespodziewanie pozno i chyba za wczesnie sie przytulalismy. Ale poczekamy zobaczymy, narazie czeka mnie jeszce kilka badan lacznie z USG nerek
A co do psychiki to rzeczywiście duży ma wplyw. Bo stesik i za duze rozmyślania wplywaja na nasz organizm, tylko czy tak sie da jak sie bardzo chce fasolki ahhh
Robale
ale to jeszcze bardzo dużo czasu...
Wiem kochana, ale nic nie poradzę, mój M też się wkurza, takie zjeżdżanie jest męczące. A zresztą powiedziano mi że nawet jeśli zjadę to i tak nie porobią mi wyników bo jak już to będę na tydzień. także tak czy inaczej każą mi czekać, aż spokojnie przyjadę, ciąży pozamaciczną wykluczyli na początku, było podejrzenie ale jest dobrze. Ja nie myślę że nawet coś może być nie tak, dlatego dbam o siebie od samego początku. :-)
biedroneczka1980
Witam!
Jestem tu nowa i rowniez zaczynamy z mezem niedlugo starankaPozdrawiam:-)
Witam rowniez
dziewczyny podbrzusze znowu boli, tzn. cały czas ćmi i powoli znowu staje się to męczące :-( wzięłam nospę, mam nadzieję, że nie zaszkodzi, jesli w brzuszku jest fasolka - czytałam w ulotce, że stosuje się w przypadku zagrażającego poronienia nawet, więc powinno być ok...
mmm...
może to na fasolkę??testujesz za kilka dni??dziewczyny podbrzusze znowu boli, tzn. cały czas ćmi i powoli znowu staje się to męczące :-( wzięłam nospę, mam nadzieję, że nie zaszkodzi, jesli w brzuszku jest fasolka - czytałam w ulotce, że stosuje się w przypadku zagrażającego poronienia nawet, więc powinno być ok...
Widze ze spory tu ruch
Chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z was leczylas sie lub leczy na bezplodnosc hormonami??? poniewaz chcialabym zeby nasza kolejna ciaza byla blizniacza ciekawi mnie czy te hormony sa przepisywane tylko bietom ktore nie moga zajsc w ciaze....i w jaki sposob to przebiega...Pozdrawiam
Chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z was leczylas sie lub leczy na bezplodnosc hormonami??? poniewaz chcialabym zeby nasza kolejna ciaza byla blizniacza ciekawi mnie czy te hormony sa przepisywane tylko bietom ktore nie moga zajsc w ciaze....i w jaki sposob to przebiega...Pozdrawiam
reklama
mmm bardzo bym chciała, ale na dwoje babka wróżyła - w zeszłym cyklu też mnie tak bolało ( mocniej, ale typ bólu taki sam, a nigdy przedtem tak nie miałam!) i nic z tego niestety nie wyszło... Także nie nastawiam się ani na tak ani na nie... Testuję jeśli @ nie przyjdzie 27 albo 28 sierpnia, jeszcze nie wiem. Najbardziej prawdopodobny termin @ to środa 26.08. ale @ moze też przyjść jutro lub pojutrze,może to na fasolkę??testujesz za kilka dni??
Podziel się: