reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mmm bardzo bym chciała, ale na dwoje babka wróżyła - w zeszłym cyklu też mnie tak bolało ( mocniej, ale typ bólu taki sam, a nigdy przedtem tak nie miałam!) i nic z tego niestety nie wyszło... Także nie nastawiam się ani na tak ani na nie... Testuję jeśli @ nie przyjdzie 27 albo 28 sierpnia, jeszcze nie wiem. Najbardziej prawdopodobny termin @ to środa 26.08. ale @ moze też przyjść jutro lub pojutrze,
najgorsze jest to że objawy fasolkowe i na @ sa takie podobne:(

reklama
Robale- Twoja historia jest zdecydowanie najbardziej zagmatwana na tym forum! popraw mnie proszę jeśli coć zrozumiałam źle, ale z Twoich postów wywnioskowałam, że najpierw byłaś w ciąży w czerwcu- miałaś dodatnią betę, ale potem niestety poroniłaś, co potwierdził lekarz na usg i negatywny test. ale teraz podejrzewasz że znowu zaszłaś w ciążę i że ostatnie krwawienie nie było wcale @ tylko jakimś krwawieniem ciążowym. dobrze zrozumiałam czy gdzieś się zgubiłam- jeśli tak to przepraszam, to skomplikowana historia!

reklama
Do góry