eijf
Fanka BB :)
nie wymyslilas jej sobie bo na wlasne oczy widzialysmy!I w ubieglym mc tez mialas jeden pozytywny.Ja sie narobilam tysiace tych testow (no moze troche przesadzam)ale mnie nie wychodzily.(poza jednym eksperymentalnym i takim naprawde cieniu cienia).Nie wiem co ci powiedziec.Z jednej strony wierze ze bedzie dobrze a lekkie krwawienia sie zdarzaja i nie tylko przy zagniezdzeniu.Przeciez niektore maja je przez 3 mc...Z drugiej troszeczke przypominaja mi sie moje odczucia z ostatnich 3 mc.W tym mialam naprawde duzo bialego sluzu.po raz pierwszy.czasem tak duzo.wodnisty i bialy.No i te odrobinki krwi...Moja temperatura w dniu @,tzn kiedy zaczely sie plamienia wynosila 37 (wiecejniz zazwyczaj w II fazie).dopiero kiedy na dobre sie rozkrecilo to spadla.(po raz pierwszy bo jak dotad to najpierw spadala).no koszmarna sytuacja i nic juz nie poradzisz.dlatego jestem zwolenniczka bety i szkoda ze nie moge jej co mc robic bo ja w tym cyklu po raz pierwszy nie gdybalam do konca i nie musialam sie ludzic a potem plakac.Gdzies tam jakas czesc liczyla oczywiscie na cud ale ogolnie to bylam psychicznie przygotowana na to co nadeszlo.tempka teraz nadal 37.19...
w wieczór, kiedy dostałam @ spadła mi do 36,72...boże, żeby to się te moje plamienia nie zaczynały, bo ja chyba już do producentów testów bede pisała..przeciez sobie nie wymyśliłam tej kreski......
trzymaj sie jeszcze.Nie jest powiedziane ze troche krwi o czyms przesadza.choc ja z wlasnego doswiadczenia wole jej juz nie widziec.Wole miec takie zagniezdzanie by tego nie widziec!tylko ze u mnie kurcze cos nie rozpoznaje zarodka i skutecznie go zwalcza
p.s.a co do temp.to zmierz ale po 23...
a jaki test robilas/wiesz o jakiej czulosci?bo jak 25 to niemozliwe by tyle tego hormonu bylo w organizmie kobiety bez ciazy! 10 tak (to max co moze miec kobieta nie bedaca w ciazy) ale nie wiecej!
Ostatnia edycja: