reklama
Noukie
Majowa mama 2007
jak masz to moze wez Urinal?? podobno mozna w ciąży
Mozesz tez wziac urosept duzo pic i Wit C, ale mnie sie wydaje zebys Ty nie czekala tylko na pogotowie jechala
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Moze wezwij Taxi...mozesz tez nospe wziac...kurcze nie wiem...przechodzi czy dalej tak samo????
Ostatnia edycja:
eijf
Fanka BB :)
mazia,dla spokoju zadzwon moze gdzies do lekarza i spytaj.powiedz uczciwie ze to twoja pierwsza ciaza i ze sie po prostu boisz ze cos nie tak.Na necie za duzo nie czytaj bo jak mnie cos dolega i szukam czego to moga byc objawy to zawsze dowiaduje sie tak okropnych rzeczy a diagnoza to niemal zawsze :rak...durnota.Mysle ,co juz mowilam, ze to zapalenie pecherza.zdarza sie czesto w ciazy.sa leki bezpieczne podczas ciazy na to bo sama mialam zapalenie a istatnialo prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy i dostalam odpowiednie leki.Poza tym kup sobie sok z zurawin bo jest niezastapiany i bardzo polecany jak ma sie problemy z pecherzem.Pij go czesto bo zawarte w nim skladniki zabijaja bakterie."W wielu szpitalach w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie, sok z żurawin stosowany jest profilaktycznie przeciwko zapaleniom dróg moczowych. "
zielona.wampirzyca
mamusieńka
wlasnie na papierze toaletowym, przy podcieraniu się, znalazłam bardzo dużą ilość śluzu białęgo i w nim niteczki krwi...czyli są dwie opcje- albo dopiero trwa zagnieżdżenie i testy były ferelne, albo zaczyna się @...tempka na razie wysoko...zobaczymy co bedzie dalej,ale już robi mi się smutno...
zielona.wampirzyca
mamusieńka
brzuch nadal boli, jakbym miała @...
zielona.wampirzyca
mamusieńka
latam do łązienki jak powalona i cały czas zerkam...poza tym jednym razem czysto...
zielona.wampirzyca
mamusieńka
tempka teraz nadal 37.19...
w wieczór, kiedy dostałam @ spadła mi do 36,72...boże, żeby to się te moje plamienia nie zaczynały, bo ja chyba już do producentów testów bede pisała..przeciez sobie nie wymyśliłam tej kreski......
w wieczór, kiedy dostałam @ spadła mi do 36,72...boże, żeby to się te moje plamienia nie zaczynały, bo ja chyba już do producentów testów bede pisała..przeciez sobie nie wymyśliłam tej kreski......
Noukie
Majowa mama 2007
latam do łązienki jak powalona i cały czas zerkam...poza tym jednym razem czysto...
Mocno mocno trzymam kciuki
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
reklama
zielona.wampirzyca
mamusieńka
szyjka na razie wysoko, twarda i zamknięta, zero objawów zakrwawionego ,sluzu..teraz to dopiero mam stresa..i ten ból brzucha, jakbym @ miałą cały czas....ide spać, co ma być, to bedzie...:-)i tak nie bardzo już mam na to wpływ...
Podziel się: