reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jak masz to moze wez Urinal?? podobno mozna w ciąży

Mozesz tez wziac urosept duzo pic i Wit C, ale mnie sie wydaje zebys Ty nie czekala tylko na pogotowie jechala:sorry2:

Moze wezwij Taxi...mozesz tez nospe wziac...kurcze nie wiem...przechodzi czy dalej tak samo????

Ostatnia edycja:
mazia,dla spokoju zadzwon moze gdzies do lekarza i spytaj.powiedz uczciwie ze to twoja pierwsza ciaza i ze sie po prostu boisz ze cos nie tak.Na necie za duzo nie czytaj bo jak mnie cos dolega i szukam czego to moga byc objawy to zawsze dowiaduje sie tak okropnych rzeczy a diagnoza to niemal zawsze :rak...durnota.Mysle ,co juz mowilam, ze to zapalenie pecherza.zdarza sie czesto w ciazy.sa leki bezpieczne podczas ciazy na to bo sama mialam zapalenie a istatnialo prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy i dostalam odpowiednie leki.Poza tym kup sobie sok z zurawin bo jest niezastapiany i bardzo polecany jak ma sie problemy z pecherzem.Pij go czesto bo zawarte w nim skladniki zabijaja bakterie."W wielu szpitalach w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie, sok z żurawin stosowany jest profilaktycznie przeciwko zapaleniom dróg moczowych. "

wlasnie na papierze toaletowym, przy podcieraniu się, znalazłam bardzo dużą ilość śluzu białęgo i w nim niteczki krwi...czyli są dwie opcje- albo dopiero trwa zagnieżdżenie i testy były ferelne, albo zaczyna się @...tempka na razie wysoko...zobaczymy co bedzie dalej,ale już robi mi się smutno...

tempka teraz nadal 37.19...
w wieczór, kiedy dostałam @ spadła mi do 36,72...boże, żeby to się te moje plamienia nie zaczynały, bo ja chyba już do producentów testów bede pisała..przeciez sobie nie wymyśliłam tej kreski......

reklama
szyjka na razie wysoko, twarda i zamknięta, zero objawów zakrwawionego ,sluzu..teraz to dopiero mam stresa..i ten ból brzucha, jakbym @ miałą cały czas....ide spać, co ma być, to bedzie...:-)i tak nie bardzo już mam na to wpływ...

Do góry