reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

oj masz racje... mają po 10 dzieci a ja marzę o jednym czy to tak dużo?? życie jest po prostu niesprawiedliwe

Mmm... tak mi przykro:-:)-:)-( tak zycie jest bardzo niesprawiedliwe, nie wiem dlaczego tak sie dzieje, zadaje sobie codziennie to pytanie i nie znam odpowiedzi dlaczego?????. Przyjdzie jeszcze i na Ciebie czas ze bedziesz tulic swoje malenstwo, a moze w tym cyklu sie juz uda, glowa do gory musi byc kiedys przeciez dobrze:sorry2:

reklama
mmm przykro mi :-( ale szukaj przyczyny, może to z hormonami coś się dzieje?

eijf trzymam kciuki, żebyś znalazła dobrego lekarza. Na pewno zapisze Ci jakieś dobre leki i uda się! Najważniejsze, że znasz prawdopodobną przyczynę, dlaczego nie wychodzi.

dziewczyny nie załamujcie się... Życie jest niesprawiedliwe, to fakt, ale i na Was przyjdzie czas i Wy też zostaniecie mamusiami! Jestem pewna, że to już niedługo...

a w tym cylku nawet nie wiem kiedy się starac ostatni cykl mial 44 dni, wcześniejszy 30... na temperature tez nie mam co liczyc bo i tak cały czas wysoko...

a w tym cylku nawet nie wiem kiedy się starac ostatni cykl mial 44 dni, wcześniejszy 30... na temperature tez nie mam co liczyc bo i tak cały czas wysoko...
hmm to może kieruj się śluzem a jednocześnie czekaj na zmiany tempek, może Ci skoczy jednak i będzie różnica... Tylko musiałyby wtedy być wysokie w fazie lutealnej ale nasze ciała są nieprzewidywalne :szok:

Albo taktyka: co dwa dni przez cały cykl, taką chyba miała zielona w tamtym cyklu - dosyć absorbująca, ale macie pewność, że nie przegapicie owulki :-D:rofl2:

Poczekaj spokojnie na wyniki moze wtedy bedzie juz cos wiadomo dlaczego tak sie dzieje:sorry2: rzeczywiscie bardzo trudna sytuacja ale miejmy nadzieje ze szybko sie wszystko jakos unormuje, najwazniejsze ze wiesz i dzialasz:sorry2:
Kotek no:-) glowa do gory usmiech poprosze:tak: zawsze jak patrze na Twoj awatar to sie usmiecham masz takiego slodkiego tego kociaka:tak:

Witajcie...
Ja jutro rano robię test, chociaż do okresu zostały 3 dni. Bolą mnie tak mocno piersi (co się od 2 lat w ogóle nie zdarzało),że jeśli jakiś hormon to powoduje to napewno test wykryje (I hope so...)
Nie wiem czy seksik w 10 i 20 dc bez ostrożności i w 15dc (przerywany) mogły coś zdziałać przy 29-30 dniowym cyklu ale czuję się poprostu inaczej...

Witajcie...
Ja jutro rano robię test, chociaż do okresu zostały 3 dni. Bolą mnie tak mocno piersi (co się od 2 lat w ogóle nie zdarzało),że jeśli jakiś hormon to powoduje to napewno test wykryje (I hope so...)
Nie wiem czy seksik w 10 i 20 dc bez ostrożności i w 15dc (przerywany) mogły coś zdziałać przy 29-30 dniowym cyklu ale czuję się poprostu inaczej...
Na trzy dni przed @ test moze juz wykazac.jednego tylko nie rozumiem.Co to znaczy bez ostroznosci?To wy staracie sie czy nie?sorry jesli jestem wscibska ale takie starania nie wygladaja na takie ktore sa powazne.moze nie potrafie tego sprecyzowac ale jesli ktos chce miec dziecko to normalne ze robi to bez zabezpieczenia oraz na pewno nie ma stosunkow przerywanych....:confused:

reklama
mmm-ja tez nigdy nie przypuszczalam ze cos bede musiala reperowac.Jak widze wszystkie znajome ktore zachodza w ciaze jak grzyby po deszczu rosna,czy tego chca czy nie to przykro sie robi ze najpierw pracujac na to by cos miec,na zwiazek;decydujac sie swiadomie,pary takie jak my musza sie borykac z problemami.
Mialam ci doradzac co do owulacji ale emilchen napisala wszystko co chcialam powiedziec (napisac)

Do góry