reklama
nie musisz mieć.tylko że poza tą tepm nie mam żadnych objawów
Już pisałam, sekretarka ode mnie z pracy nie wiedziała, że jest w ciąży do 4 miesiąca. Miała normalne krwawienia i nie mierzyła tempek, a testów ciążowych wtedy jeszcze nie było...
Noukie
Majowa mama 2007
tylko że poza tą tepm nie mam żadnych objawów
Mmm a jaki mialas ten okres wydawal Ci sie dziwny inny niz zawsze czy byl jak zawsze
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Jest bardzo duzo kobiet, ktrore nie maja zadnych objawow na poczatku ciazy
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
eijf
Fanka BB :)
no to ja naprawde nie wiem (ani zadna z nas).bedziesz musiala poczekac na wyniki i moze cos sie okaze?Byc moze to tak jak wspomniala emilchen jakies problemy hormonalne?Niby progesteron odpowiada za wysokie temperatury.Nie mam pojecia czy tak nawet moze byc ale mysle ze te badania moga ci cos powiedziec.W ogole to zapytaj lekarza dlaczego tak jest.skoro nie chcesz zrobic testu to chyba malo kto tu bedzie wiedzial .sorrytylko że poza tą tepm nie mam żadnych objawów
zielona.wampirzyca
mamusieńka
eijf, u mnie w miescie beta to problem- bo wysylają wyniki do elbląga i koszt cały to 60 zł ( czyli niech się cmokną) . JA robiłam samo hcg, ale mam już test w domu, zrobię go we wtorek albo środe..a jak @ nie przyjdzie a test będzie negatywny to dopiero na hcg pójdę...mówię ci, taka spokojna jestem w tym miesiącu, że sama siebie nie poznaję...
eijf
mmm-moja kolezanka niby brala tabletki anty ,miala 3 krwawienia i byla w ciazy.(inna sprawa ze nie wierze jej z tymi tabletkami.moze bym uwierzyla gdyby wczesniej nie glosila ze chce byc mloda matka).teoretycznie tak moze byc ale na 100 % nikt ci nie powie.to albo ciaza,albo moze cos z hormonami albo taka twoja uroda jak to czasem lekarze mowia...
emilchen-mnie na testy nie trzeba namawiac.ja sie bardziej mecze zastanawianiem czy juz moglby wyjsc.rozumiem ze nie chcesz w kolko kupowac w swojej malej miejscowowsci ale skoro mowisz ze masz dwa to jak jeden nie wyjdzie zrobisz drugi kilka dni po albo wtedy poczekasz na termin @.poza tym zawsze mozna zamowic testy przez internet:szybko,tanio i nikt nie wie.
emilchen-mnie na testy nie trzeba namawiac.ja sie bardziej mecze zastanawianiem czy juz moglby wyjsc.rozumiem ze nie chcesz w kolko kupowac w swojej malej miejscowowsci ale skoro mowisz ze masz dwa to jak jeden nie wyjdzie zrobisz drugi kilka dni po albo wtedy poczekasz na termin @.poza tym zawsze mozna zamowic testy przez internet:szybko,tanio i nikt nie wie.
eijf
aha,ja robilam za 25 i wynik tego samego dnia.tak to mozna robic.No ale u ciebie i tak wiem ze wyjdzie.juz dwa cos pokazaly.chyba nie pokazuja od tak.wierz mi ja co mc robie ich cale mnostwo.eijf, u mnie w miescie beta to problem- bo wysylają wyniki do elbląga i koszt cały to 60 zł ( czyli niech się cmokną) . JA robiłam samo hcg, ale mam już test w domu, zrobię go we wtorek albo środe..a jak @ nie przyjdzie a test będzie negatywny to dopiero na hcg pójdę...mówię ci, taka spokojna jestem w tym miesiącu, że sama siebie nie poznaję...
eijf
tak chyba moze byc bo przeciez progesteron odpowiada za wzrost temperatury?no ale skoro bralas to nie wyjdzie ci wysoki?i znow nic nie bedziesz wiedziala.czemu wzbraniasz sie przed zrobieniem testu tak wlasciwie?Mialabys jakas odpowiedz na pytanie.Bo chyba nie mowilas czemu nie hcesz nasikac na patyczek?Jedna ma takie zasady,druga nie chce kupowac testu w malej miejscowosci i ja to rozumiem a ty?masz jakis powod dla ktorego nie chcesz?wydaje mi się ze inny ale to moze dlatego że brałam progesteron??
zielona.wampirzyca
mamusieńka
aha,ja robilam za 25 i wynik tego samego dnia.tak to mozna robic.No ale u ciebie i tak wiem ze wyjdzie.juz dwa cos pokazaly.chyba nie pokazuja od tak.wierz mi ja co mc robie ich cale mnostwo.
ja też jestem mistrzynią testowań i strasznie boję się jasnych, niewyraźnych kresek-złe doświadczenia..z drugiej strony mój luby cały czasm mówi, że za wcześnie i dlatego jej nie wykryło...brzuch cały czas boli mnie tak, jak na @ ( no może odrobinkę bardziej ciągnie), kłują mnie jajniki, wczoraj myślałam, że zwariuję, tak mnie w krzyżu bolało cały dzień (swoją drogą z synem, nawet przy porodzie, bóle miałam tylko z krzyża), znowu mam zgagę, brodawki tkliwe, ale nie bolące, padam przed 21...ale dla mnie to nic...poczekam, zobaczę- w sumie innej opcji nie mam;-)
reklama
mmm...
bo stwierdziłam ze poczekam na wyniki badan ale chyba nie wytrzymam do poniedziałkutak chyba moze byc bo przeciez progesteron odpowiada za wzrost temperatury?no ale skoro bralas to nie wyjdzie ci wysoki?i znow nic nie bedziesz wiedziala.czemu wzbraniasz sie przed zrobieniem testu tak wlasciwie?Mialabys jakas odpowiedz na pytanie.Bo chyba nie mowilas czemu nie hcesz nasikac na patyczek?Jedna ma takie zasady,druga nie chce kupowac testu w malej miejscowosci i ja to rozumiem a ty?masz jakis powod dla ktorego nie chcesz?
Podziel się: